Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Aivars Ozoliņš: Vēlēšanu falšstarts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.B.
I
Ja nesauks pie atbildības Valsts noziedzniekus- nekas nemainīsies.
ciekurs
c
izlasiet Michael Hudson rakstu Rigas Laika - latviski, tatad visiem ir pieejams. bez sumesanas un provincialam iluzijam tas ir rakstits. kads vismaz spej paskatities pari savam degunam un savam sauram vajadzibam visa regiona meroga un ari paris menesus uz prieksu, ne tikai domajot par sodienu. un ritdienas sausmas var but lielakas neka sodien...
no kurienes skani?
n
Starptautiskais Valūtas fonds (SVF) aicina valdību iesaldēt valstī iesāktos publiskās un privātās partnerības projektus, trešdien ziņo Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma". Tieši SVF iepriekš mudināja ātrāku Publiskās un privātās partnerības likuma pieņemšanu. Kā ziņots, šā gada 18.jūnijā Saeima galīgajā lasījumā pieņēma Publiskās un privātās partnerības likumu. ________________________ Kā autors komentēs šo informāciju un kādēļ tā nav Dienā?
vilburs
v
Vēl joprojām ir jāpārskata valsts pārvaldes darbinieku, ierēdņu atalgojums, sākot no biezākā gala: valsts prezidentam- 1200 Ls, min.prezidentam un ministriem ne vairāk par 1000 Ls, SAEMAS deputātiem pietiktu ar 600 Ls u.t.t. uz leju. Vairāk šobrīd nedrīkst maksāt, jo nav jau arī tas nopelnīts.Valsts un pašvaldību naudiņu vajag turēt valsts bankās- LHZB un Parex, lai nesanāk kā pagājušo reizi, ka jāglābj banka, kurā ir valsts līdzekļi, tam iztērējot pusmiljardu Ls.
lasītājs
l
ja palasa kas tik nav soliits un dariits visos šajos teju 20 gados , liekas ka esi atveeris Hašeka romaanu par krietnā kareivja J.Šveika deekaam pasaules karaa, nodaļu Šveiku izmet no vaajpraatiigo nama , tur apmeeram taa situaacija vienaada, trakomaaja pilna ar zinaatniekiem karavadoņiem gaišreģiem un politiķiem
ha ha
h
Ozoliņš beidzot nokāpis no korķa
lno
l
Jaunupa nesaturēšana nav nekas jauns. Viņš vispirms runā, tad domā. Tomēr nedomāju, ka Dombrovski vajadzētu kritizēt par sarunām ar SVF. Vai tad beidzot nebūtu pienācis laiks latviešiem domāt ar savu galvu un aizmirst savu papagaiļa instinktu bez domāšanas atkārtot aizjūras onkuļu teikto? Protams, šobrīd Latvijas pozicija ir tik vāja, ka daudz sliktāk diez vai varētu būt, tomēr, kādēļ valūtas fonds iesaka mums gluži pretējo, ko citām valstīm? 14. jūlijā taču SVF aicināja valstis samazināt nodokļus, vai Latvijā darbojas citi ekonomiskie likumi? Pie tam ja ES mums tiešām reali gribētu palīdzēt, tad bez kavēšanās atļautu apgūt ES naudas bez līdzfinanasējuma. Latvija kopš 2007. gada esot apguvusi tikai 3% no piešķirtās naudas? Pieņemot bez iebildumiem SVF noteikumus Latvija slīgs vēl dziļāk parados bez cerībām izķepuroties, gala rezultatā tirzdzniecība koncentrēsies māju pagrabos, kur tirgos second hand un Ķirsona Dzirnavas Vērmaņārzā nomainīs Pestīšanas armijas zupas katli.
Pipo
P
Patlaban viss valdības darbs ir ilūziju imitācijas līmenī. Viss risinās haotiski, nesaskaņoti, bezmērķīgi, netaupot līdzekļus un vēlētāju nervus. Šai šaubu un neziņas atmosfērā, partijas sāk gatavot augsni vēlēšanu maratona ,,augļu kokam,, . Reālā , patreizējā situācija nonāks otrā vietā, visus spēkus veltot partiju pašsaglabāšanas mērķiem. Visa priekšv'ēlešanu gada garumā, sākās vēlētāju prātu skalošana un partiju cīņa ,, pīradziņu ēšanā,, .
Literāts
L
:abu rakstītāju no slikta atšķir īpašības vārdu daudzums tekstā. Jo vairāk īpašības vārdu, jo zemāka teksta kvalitāte. Ar īpašības vārdu pastiprinātu lietojumu izceļas iesācēji. Jūsmīgu meitenīšu teksti ir pārbagāti ar dažādiem īpašības vārdiem superlatīvos. Diemžēl Ozoliņš tālāk par eksaltētu pusaudzi savā attīstībā nav ticis. Sēdies, viduvēji.
isover
i
Panamas un Luksemburgas ofšoru avīzes komentētājs lasa morāli par melošanu un salīdzina partiju ar mafiju. Vai tad kauna nemaz nav?
Maška
M
Dienai vajadzētu vēl skaļāk paust savu viedokli.
PETERIS
P
" ...SVF atteikums nozimetu Latvijas norakstisanu bezcerigo valstu kategorija " Manuprat tiesi preteji - aiznemties naudu uz tik augstiem procentiem nozimetu ieklut paradu juga uz loti ilgu laiku bez izredzem no si juga izklut . Parada apkalpasanai vien bus nepieciesami 500 - 600 miljoni LS ik gadu . Tad jau labak plans B : savilkt jostas cik ciesi varam - pirmaja bridi bus loti gruti , bet pec tam radisies iespeja nostaties uz kajam .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas