Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Aivars Ozoliņš:Suns nekož

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
_...spēcīgs signāls partijas esošajiem un potenciālajiem partneriem un biedriem, ka ielaisties ar TP ir bīstami. Kādēļ lai kāds kāptu uz grimstoša kuģa, kura kapteinis met pār bortu komandas locekļus?... ...prasa tai papildu 48 miljonus latu. Tas turklāt būšot partijai svarīgākais jautājums, kas varot ietekmēt valdības likteni, piedraud Segliņš... ...Šķēle ir atgriezies, lai "uzmestu" Latvijas valsti, tad savu partiju "uzmetīs" nenoskurinādamies..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ spo zhi!! paldies, ljoti labs un vajadzigs raksts, es ticu jusu redzejumam, man tas lietas izskatas lidzigi.
Lāpītāja
L
Atļaušos ar lielu pauzi bilst,ka gan Ozoliņš,gan daži komentētāji par zemu novērtē Mākoņstūmēju, neaizmirsīsim,ka nauda TIKS iedota,jo Latvija ir pārāk maza,lai tas apdraudētu citu ekonomikas un savukārt kā ES valstī masveida badu ar negrib pieļaut un Mākoņstūmējs to lieliski zin,viņa aprēķins ir precīzs, lai tagad JL pamuļlājas,viņi vēl tīši visās ministrijās un ierēdniecībā, kur ieperinājušies speciāli sabotē reformu, taupību, tracina tautu (Smiltenē met no likvidējamās slimnīcas pat ātros ārā, Valmierā žmiedz mākslas skolu utt)un tad kad nauda jau būs,tad neaizmirsitet ka veselība,kas ir aktuāla ir TP rokās,tā būs tā viuss novedusi,ka tauta izies ielās,stulbā Linda vēl specvienību uzrīdīs un tad šī valdība kritīs un tad TP ar tiem pašiem vecajiem partneriem(Šlesers tak teica, ka jābūt gataviem pārņemt varu nedēļas laikā) uzreiz atradīs no iedotās un ieekonomētās bet noslēptās naudas summas gan pirmajai palīdzībai,gan vakcīnām utt.bet ilgsto;si ar to nevarēs aizbāzt robus,tāpēc tiks sarīkotas ātri vēlēšanas,kurās atkal darītāji-TP un 800 eiro visiem algas solītājs sitīs sev pie krūts un stāstīs ka poaglābuši tautu no JL briesmīgajām visa apgriešanām, un pa to laiku ekonomika pasaulē jau sāks atkopties un varēs atkal sākt steberēt tai pakaļ jaunajā Saeimā pieņemot vēl vairāk tautu iznīcinošus lēmumus un valsts tālāku izpārdošanu svešām ietekmēm un naudai.
gans
g
Kur tad Ozoliņa plāns? Kur JL plāns? Apriet gan esam iemācījušies! Tā arī biedri Ozoliņ, neesat pateicis galveno-kādas ir tās ļoti būtiskās iebildes pret Rugāti? Vai jūs nebaida "Rīgas rezultāts" Saeimas vēlēšanās? To panācām visi korī lamājot daļu latviešu! Nenoliegsiet, ka TP laukos ir krietns atbalstītāju skaits. Tas ir liels risks-atteikties no tiem. Piedāvāju, nebūt ne nereālu, nākotnes vīziju: premjers-Urbanovičs (kā Saeimas lielākās frakcijas līderis), bet Valsts prezidents-Rubiks. Jau šobrīd 20% tikai SC rada tam pamatu.
KLM
K
Kurmītim,kā zinams, redzes nav - tik uz smaku - redz, oranžu sūdu saodis jau !
DD1
D
Tu esi shovinists? "kurmiitis ir sievišķis atradu vienaa komentaaraa "neesmu atradusi", vairaak nelasu šii bezsmadzeņu radiijuma murgus"
pzd
p
tas ir kurmiitis 9; 52
pzd
p
man patiik Ozoliņa kunga raksti , tie venmeer ceert pa iisto vietu , teepistu aizstaavji var viņam iepuust svaarku ļipaa... kurmiitis ir sievišķis atradu vienaa komentaaraa "neesmu atradusi", vairaak nelasu šii bezsmadzeņu radiijuma murgus !
tālavietis
t
Ulmaņkārli, celies augšā un padzen šitās pļekas, kas, nedomājot par valsti, spēlē teātri, kam nosaukums "Parodija par demokrātiju"!
XXX
X
Man tikai pēc šī raksta pieleca, ko nozīmē Sedliņa vakardienas ārdīšanās par to, ka JL nenodrošina disciplīnu. Tātad domāta bija paklausīga un balsošana nevis darba atmosfēra.
lno
l
Kurmītis vienmēr bijis Šlesera zirgu puisis, bet oranžos kā tas līdējam piedienas aizstāvēja kā stiprākos sabiedrotos, bez kuriem LPP būtu mazi un melni. Kādreiz nolādēja JL par neesošu sadarbību ar kreisajiem, par nacionalo interešu nodevību, tagad slavē Ušakovu un pēc grafika pārī ar Kabanovu dežūrē pie Puškina pieminekļa, lai vārnas to neaptaisa. Nav izslēgts, ka Kurmītis tiešām ir Sandris Točs, līdz M. Bendikam viņam tālāk kā līdz mēnesim.
xZ
x
sirdsapziņa - dezinformators. ________________________________________ Ku rmītis pēdējā laikā ir pat ļoti neoranžs, toties lielā sajūsmā par Šļesakovu. Ko tas varētu nozīmēt?
xZ
x
Ekselenta alegorija Ozoliņam padevusies! Jāpaturpina. Šis "suns" ir krietnu laiku nokalpojis savam agresīvajam saimniekam, kurš viņu uzaudzinājis par nemīlamu monstru, kurš pēc pavēles kampis, kodis un aprējis citus. Tagad saimnieka uzticamais suns ir smagi slims, iekost nevienam nevar, bet saimnieku tas neinteresē. Saimnieks vēlas to nabagu vēl iejūgt ratos, lai saimnieks no jauna uzbrauktu "Laimes kalnā". Bet laikam arī saimnieks līdz galam nesaprot, ka suns to nespēs un labākā pateicība sunim būtu to iemidzināt, lai nemokas.
Šampēteris
Š
sirdsapziņa - dezinformators.
Ķopsis
Ķ
Abet kā naglai uz galvas!
sirdsapzina
s
ja kads vēl nezin, tad kurmītis ir tas pats sandris točs, izbijis Dienas žurnālists, vēl no pāris avīzem izmests, tagad kādu laiku pelna naudu strādajot par zema ranga melnā pr speciālistu partijas LPP/LC labā. šie ir sajusmā, nemaz nenojaušot, ka tas "speciālists" pirmkārt nogremdē lpp/lc.Bet toties jūtās nenormāli svarīgs. Kad šleseram austrumu eksperi ieskaidros, ka tas neceļ reitingu, tad arī pazudis no šīs vietnes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas