Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Aizdomās par zēnu izmantošanu aizturētā Lēvalda advokāts: mācītāju cenšas iegāzt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maya
M
šāds cilvēks vispār ir izolējams no apkārtējās sabiedrības.
Bērnmīlis
B
Man interesē cilvēki, kuri pirms nedēļas kaut ko meklēja Kurzemē? Piedāvāja naudu, lai cilvēki par saviem mācītājiem pateiktu kaut ko ļaunu. Precīzāk, gatavi maksāt par apsūdzību pedofīlijā, saprotams par katoļu mācītājiem. Bija taujāti visos Kurzemes novados? Vismaz viens noteikti būs nākošais. Tas Mediņš, un tad Grantovskis! Cik sapratu, vārdu iejaukšana ir procesa ievirzīšana, vajadzīgajā gultnē.
lasītājs
l
Galvenais ir - cik tīra ir sirdsapziņa Dieva priekšā, nevis - ko cilvēki par tevi domā. Bet katoļu priestera amats nav paredzēts homoseksuāli orientētajiem. Pat ja cilvēks ir pietiekoši stiprs, lai šo tieksmi apspiestu visas dzīves laikā, vienalga, viņš nedrīkst izvēlēties priestera ceļu. ------ Šito nu gan tu nolaidi. Savukārt tavi kolēģi pedofīlijas skandāla laikā komentāros lika linkus uz jūsu kantora mājaslapu, kurā bija publicēts kaut kāda itāļa Silvio Pederastio (uzvārds varbūt mazliet neprecīzi) rakstu, kurā viņš noraidīja katoļu baznīcas saistību ar pedofīliju. Galvenais arguments tur bija, ka 78% no ASV izmeklētajiem gadījumiem puisīšiem ir bijuši jau 16 gadi un tāpēc tā nav pedofīlija. Bet viņš aizmirsa pateikt, kas tad tā ir. Tā ir parasta pederastija. Tātad jūsu kantoris oficiāli ir paziņojis, ka liela daļa no katoļu priesteriem ir homoseksuālisti, kas savas novirzes slēpj aiz svētulības maskas. Un Leilands bija tikai viens no viņiem.
LV gejs
L
Šis kungs jau sejā izskatās pēc viena no tiem ''rūdītajiem'' katoļu/luterāņu mācītājiem - pedofiliem, jeb nepilngadīgu bērnu izmantotājiem... Uz priekšu, garā vājā musdienu Latvijas baznīca - jo vairāk Jūs parādīsiet savu patieso seju, jo lielākas ir cerības, ka cilvēki atapsies... Ir, protams, Latvijā patiesi, jauki, svēti, mīloši, mūsdienīgi mācītāji, kuri ar savu ģimeni un attieksmi rāda priekšzīmi sabiedrībai... paldies, ka Jūs tādi esat!
Человек
Ч
Вы - сам педофил. "Будьте как дети". Разве нет? :-)
Lai
L
Dievs ir visur! arī katrā no mums! Nav mums vajadzīgs melnsvārcis starpnieks zemes virsū un vēl pedofīla izskatā!
Laimonis
L
Laba tēma un iespēja – meklēt un „sameklēt” mācītājos vai kristiešos vainas, lai pašapliecinātos paši savā priekšā un attaisnotu savas personīgās izvirtības. Kas ir neattīstīts un nezinošs – der uzzināt, ka baznīca cilvēkiem, kas sevi uzskata par veseliem, nav vajadzīga. Tie vazājas pa krogiem vai skatās pie televizora seriālus, jo savu dzīvi neprot dzīvot. Tā iegāšanas versija ir ļoti ticama. Derētu vismaz pagaidīt lietas pamatīgu izskatīšanu un tad runāt. Vai vismaz iepazīties ar statistiku – cik noziegumu reģistrēti draudžu cilvēkiem un cik ateistiskajā sabiedrībā. Tomēr vislabākais katram cilvēkam – satikties savā dzīvē ar Dievu pašam personīgi. Tad savas attiecības ar līdzcilvēkiem nebūs jāaizvieto ar noskatīto citu mājokļos. 21. gadsimts tam sevišķi labvēlīgs, pat no zinātņu viedokļa raugoties.
cits lasītājs
c
Tiešām - traģisks stāsts, taču pilnīgi citādā aspektā. Cilvēks, kas bērnību pavadījis padomju internātskolā, kur viņu gados vecāki audzēkņi (bet varbūt arī - paši audzinātāji) padarīja par homoseksuāli orientētu, izvēlas savu salauzto bērnību dziedēt katoļu priesterības upurī. Taču viņam nebija drosme atklāt šo "noslēpumu" grēksūdzē savam garīgajam tēvam. Un tas kā gruzdoša ogle dedzināja viņa sirdsapziņu, ka katreiz, kad viņš rokā tur Vissvēto Sakramentu, viņš ir līdzīgs Jūdasam... Protams, ja viņa homoseksualitāte būtu atklāta jau toreiz, vēl semināra laikā, viņš līdz priestera ordinācijai netiktu... Galvenais ir - cik tīra ir sirdsapziņa Dieva priekšā, nevis - ko cilvēki par tevi domā. Bet katoļu priestera amats nav paredzēts homoseksuāli orientētajiem. Pat ja cilvēks ir pietiekoši stiprs, lai šo tieksmi apspiestu visas dzīves laikā, vienalga, viņš nedrīkst izvēlēties priestera ceļu.
bonza
b
vai tad tiesam cilvekam ar tadu pederastijas sindromu jaiet akurat stradat par macitaju. Vai tad citu darbu nav, piemeram par sargu autostavvieta vai apsargu.
paregis
p
Man tie baznīcu pediņu stāsti apnikuši.
Fima
F
Tagad kļūst arvien saprotamāks, kāpēc Pujats, Ļeģājevs un Šlesers skrien un brēc "Ķeriet zagli!" Novērst no sevīm un savējiem uzmanību, ko tad citu? lasītājs 10:19 pareizi raksta. Lieciet homīšiem mieru, nebūs pedofīlu, kas aiztiek bērnus.
vilis
v
Ko citu no advokāta varēja gaidīt.Skaidrību ieviesīs policija un tiesa.
lasītājs
l
Īstenībā jau drausmīgs un traģisks stāsts. Cilvēks apzioties, ka ir homoseksuāls meklē glābiņu katoļu baznīcā, kurā seksa it kā nav. Bet tur nokļūst sistēmā, kas homoseksuālās tieksmes pakļauj papildus negatīvajam kairinājumam - neprecētus onkuļus, kuri cīnās ar savām nosliecēm, apkalpo mazi puisīši. Rezultātā no pederasta sanāk pedofīls. No vienkāršas novirzes iegūstam patoloģiju. Nākas secināt, ka ar svētulīgiem meliem sevi nepārtaisīsi, bet padarīsi visu vēl ļaunāku.
Ar brīnos
A
Patiešām, svešs onkuls skrien pakaļ nelabā balsī kliedzošam MAZAM bērnam, bet kamiņtante tik caur sētu NOLŪR ... Vēlāk tādas vecenes auro, kāda aug jaunatne! Ja to puišeli n-tie onkuļi izvarojuši, tad kāds no tāda 'pieaugušo izčakarēta un VIENALDZĪGU tantu nolūrēšanas iespaidā zēns var izaugt par ĪSTU vīrieti???
rīdziniece
r
Ārprāts!.. Un kad tiks tiesāta "kaimiņiene Mārīte" par noziedzigu bezdarbību, kas redzēja, ka sāpēs kliedzošs bērns kaut kur skrien un viens viņam dzenas pakaļ, bet pati nekā nereaģēja??? Prātam neaptverami!....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas