Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Aksenoks par Ušakovu: Galvenais nelielu, vienkāršu darbu pasniegt ar lielu pompu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cmukā
C
Atkal Rīga nepieder latviešiem! Latvieti, saņemies! Lai kāds apskata Rīgas kasi! Ko citi biezajos gados sakrājuši, to Ušakovs ar vieglu roku izdala. Protams, ka tautai patīk populistiski lēmumi - bezmaksas banāni u.tml.
no provinces
n
Šā vai tā, bet Rīgā tiešām "viss notiek". Un nav ko mazināt Ušakova nopelnus,katrs ievēlētais jau spodrina spalvas,bet ja no tā iegūst iedzīvotāji,tad ir sakritušas visu intereses.Un to arī vajadzēja pierādīt!
Karline
K
Tas nu ir bijis fakts, ka Rigas pilsetas vaditaji latviesi, pec Latvijas neatkaribas atjaunosana, ir bijusi zagli, mulas, blezi, korumpanti, kuri ir tikai domajusi par savu privato labumu un tiesi tapec, vairak par spiti ari latviesu ridzinieki veleja par so krivu Usakovu, jo latviesiem ridziniekiem laztvisu zagli, meli, korumpanti, kuri ir ari pedejos 22. gados Latvijas valdiba, prezidenta amatos. Ja latviesu politki tapat turpinas cukoties, apzagt, pazemot latviesu tautu ka tas ir noticis pedejos 22. gados Latvija tad ari Latvijas valdiba iesedisies krievi un zidi. Latviajs degradetie, aprobezotie, stulbie, zagligie, meligie, slinkie, nespejigie politki ir izvarojusi Latvijas valsti, apzagusi latviesu tautu un to nabadziba un posta iegrudusi. Ir pienacis laiks tiesat un sodit zidu Godman un LC zaglu bandu, cangali Skeel im uTP zaglu bandu, ciganbaronu Lembergu un ZZS, krievu Lesinski (Slesere) un vina zaglu bandas par vinu veiktajiem noziegumiem pret Latvijas valsti un latviesu tautu.
Ko tu?
K
Tieši pateicoties Šleseram par Rigas mēru tika Ušaks,jo Šlesers cerēja uz premjera krēslu.Tā kā tev jābūt Šleseram pateicīgai ,nevis jārunā par viņa noziegumiem.
  • 1
  • 1
Joske
J
Un kāpēc nepieminēji SC? Tie vai tad nezog? Ja to neredzi, tad tiešām jābūt kā strausam ar galvu smiltīs.
  • 3
  • 0
Nameisis
N
Var jau būt, ka "teju ikviens pilsētas galva savā darbības laikā bijis populārs", izskatās, ka uz Uškovu tas attiecas. Ja Aksenoks būtu bijis populārs, visticamāk, nebūtu "pakāsis" vēlēšanas. Tagad sanāk tāda čiepstēšana - "cilvēki, es ar biju mērs, es ar biju populārs" , diezgan nožēlojami, vai ne ?
Nameisis
N
Pilnīgi zili brīnumi ! Kāds sakars te ar krieviem ? Uzvārdi ? Nu jā, ne Aksenoks, ne Ušakovs nav latviski uzvārdi ...
  • 0
  • 1
nu zili brīnumi!
n
izrādās, ka krieviem arī ir savs "nameisis"... he he!
  • 2
  • 2
Juris
J
Tu srasjonoks nekad neesi bijis populārs! Nedod dievs Rīgai tadu mēru ka Drastjoenoks!
Helēna
H
Tas puisītis nav vīrietis. Spēlējas ar kaķīšiem, nevis sakārto bankrotējošo Rīgu.
Anna Līze
A
Ņmot vērā, pēc kā pasūtījuma veikts ir pētījums, Rietumu bloks zaudēs vēlēšanas tikai tad, ja pats gribēs. Izskatās labi kopumā.
ja kas
j
Ušakovs pēdējā laikā izskatās uzburbis, bāls un noguris. Interesanti gan
hm
h
N. Ušakova komunikācijas prasmes uzsver arī politologs K. Daukšts, sakot, ka mēram labi padodas sabiedrības noskaņojuma ietekmēšana – bieži vien ar populistiskiem, demagoģiskiem lozungiem. Sabiedrībai dažubrīd paliek apslēpta domes paveikto darbu būtība, finansiālie rādītāji vai grāmatvedības cipari, taču būtiska ir šo ciparu pasniegšanas metode, saka politologs. "Galvenais ir nelielu, vienkāršu darbu pasniegt ar lielu pompu. Bet tekstā skaidri un gaiši rakstīts, ka to saka politologs Daukšts, nevis Aksenoks. Diena vairs pati nesaprot, ko raksta??? otrs secinājums, neviens no komentētājiem nav rakstu izlasījis, bet tik gudri d.....š!!!:)
Fredis
F
Atšķirībā no Aksenoka, Ušakovam ir reāli darbi. Man nepatīk, ka viņš atbalstīja Lindermanu, bet kā mērs viņš ir labākais kopš 1992.gada.
to Fredis
t
Maška, nemurgo
  • 7
  • 0
o jā
o
Ušakova reālie darbi- 1. Par 25% palielināti sabiedriskā transporta tarifi. 2. Nepabeigtais Dienvidu tilts. 3. 10 miljonu latu rīdzinieku naudas uzdāvināšana Antonovam. 4. Ievērojams Rīgas parādsaistību pieaugums.
  • 11
  • 2
AS
A
Aksenoka laikā vispar neka netika darīts Rīgā! Nav ko sūd... maisīt!
a
a
Galvenais - dzeloņdrātis. :-))) Un labi daudz. :-)))))))))
Nu
N
SC pārņēmusi visu TP, šleseristu un lembja klabinātāju štatu, plus vēl izmanto arī savējo. Nekas, drīz visi būsiet bez darba.
Buba
B
Jau Iļjičs sapratā, - kāpēc jāstiepj smagu, stulbu koka gabalu, ja ar smaidu var uzmest plecā piepūšamo baļķi.
Runcs
R
Nu ja runāt par Vienotību-vienam otram no tās augšējā gala jau sen vajadzēja atrasties aiz restēm,nevis amata krēslā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas