Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Al Jazeera vaino Latviju pārmērīgā mežu izciršanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kangars
k
nešaubies ne mirkli, kad vajadzēs, uzprasīsim un piebeigsim tādas žurkas līdz galam.
žurka
ž
Interesanti ir tas, ka šāda melīga sižeta tapšanu ir atbalstījuši arī Latvijas kangari, kas, turklāt, saņem savu algu no valsts budžeta! Periekšlikums ir vienkāršs - ja grib starptautiski nomelnot Latviju, lai prasa sev algu no sižeta finansētājiem - arābu naftas biznesa! Latvijas valstij nav nepieciešamības apmaksāt šādas t.s. "profesoru" aktivitātes, ik mēnesi tiem samaksājot algu!
apdomīgi lēnīgais
a
Pilnīgi pareizi, ka pacietīs Mubarakus un neko nedarīs, jo cilvēki beidzot saprot tad viņu vietā nākt kaut kas briesmīgāks - visu veidu kampēji un pitbuļļi, kas jau ieveda Latviju postā un ir ar mieru to nogrūst dziļa'bezdibenī par savas pārticības un pašlabuma cenu!
apdomīgi lēnīgais
a
Jūs esat apnicis ar savu PLL demagoģiju! It kā Kalvīššķēles un Birkavgaiļa laikos necirta tikpat mežonīgi un nepirka dārgus džipus. Bet, kad sāka mazināties tā drausmīgā ciršana, atvērās ES darba tirgus un mežcirtēji sāka aiztīties uz Īriju un citaµ ES valstīm.
Ne visai gudrs
N
Žurnālisti atkal uzpūtuši no mušas ziloni..
Žuks
Ž
44% ir statitika. Bet ir meli. lieli meli un statistika. Šis procents jau turas visus pēdējos 20 gadus (neskatoties uz apjomīgo mežu izciršanu) un parāda tikai mežiem kā zemes lietojuma veidam atvēlēto platību Latvijas zemes struktūrā! To derētu iegaumēt!
Bebrs
B
Taisnība, starp citu - arī Latvijas t.s. Dabas draugus finansē naftas bizness un - uzminiet, kas - (!) Zviedrija! Zviedru pieeja vienkārša - lai aizver muti Zviedrijā un lai te ārdās pa Latviju...
Antons
A
Vai tiešām te lielākā daļa komentētāju ir tik stulbi, ka nesaprot, ka angļi grib izspiest no tirgus mūsu koksni, tāpēc arī cepās un sagroza datus. Tie no Jums, kas strādā valsts pārvaldē, saņem pabalstus, pensijas-atcerieties, ka tā naudiņa nāk no LVM un LB nopelnītā. Nebūtu šo divu pelnošo uzņēmumu, jūs ēdamo meklētu atkritumu konteineros, jo Valsts kase būtu tukša!.
he, he
h
Nikoleta arī atradusies, brīnums, ka papucītis vēl snauž :))
Lelle
L
Pat svešie sāk teikt, ka te viss nelabi smird...
t
t
sakarīgākā piebilde un viedoklis šajā bļauru barā
t
t
kāda, nahren, kaut kādai aldžazīrai daļa gar mūsu mežiem LVM apsaimnieko labi un atbilstoši lai tērē savu naftas naudu un nebāžas, kur nevajag
Ieva Nikoleta Dāboliņa
I
Meli, meli un LIELI MELI! Ārkārtīgi tendenciozs sižets, kuru, visticamāk, finansēja zviedru un somu lielie mežsaimniecības koncerni. Kurš gan cits! Latvijā mežs aizņem jau 56% teritorijas un tikai pagājušajā gadā izcirta puslīdz tuvu dabiskajam koksnes pieaugumam.
Sm
S
Al Jazeera ir viens no nopietnākajiem ziņu viedotājiem pasaulē.
Antons
A
izbrīna, ka Diena nostājas naftas karaļu pusē, agrāk kaut kā likās, ka Diena vairāk runā par zaļo domāšanu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas