Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Aldara vadītāja: nodokļi jāpaaugstina izklaidēm, nevis pārtikai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx
x
nu labi, nesauciet burbuludenus par partiku, bet SUREI ir taisniiba.... PARTIKAI ir jabut 10-12% PVN - un nevairaak!!!!!!!!!!!!!!!
ptw
p
burbuļūdens nav pārtika, bet dombrovskis lobē azartspēles, Latviju jau nospēleja
Mao
M
Nebūs tālu jāmeklē, lai atrastu nekorketus un neētiskus skandināvu biznesa piemērus un izteikumus. Viens no nesenajiem visspilgtākajiem ir pazīstams kā "Danish Mother" reklāma. Tieši ziemeļnieki bija tie, kuri pamanījās reklāmā izmantot bēdīgi slaveno "jedem das seine". Tāpat tā Eiropā ir izplatīta prakse, ka ar papildus nodokļiem apliek našķus un burbuļdzērienus. Un nevienā Eiropas valstī to neviens nesauktu par "pārtiku". Bērnu ārsti uzreiz lūgtu boikotēt šo cinisko kompāniju.
anonīmais šakālis
a
alus ari ira sula, bet ne aldara čurūdens
anonīmais šakālis
a
Mēs redzam ZZS/Vienotības valdības prioritātes - maucība un azartspēles, jo prostitūcija vispār nav aplikta ar nodokļiem. Pēc Jēkabpils notikumiem azartspēles būtu jāaizliedz vai jāatļauj tikai līdz 10km attālumā no Latvijas robežas, lai laukiem vismaz kāds labums.
Nils
N
Doma jau pareiza, tikai alus un tās saldās indes jau nu gan nav pārtika, kundzīt!
Lelle
L
Ko nu brīnamies?Te taču ir muļķu zeme!
@
@
Nevar ierobezot un aplikt ar nodokliem. Var tikai vienu - un tas jadara ar jegu. Vai var izlasit, kur skandinavi ir ieprieks atsaukusies uz lidzigam tragedijam un bidijusi uz to rekina biznesu? Inara Sure - izklausas islandiski! :)
zaglers
z
Pareizi Tu tante saki,vajag tiem ''budžiem'' par luksusa precēm pacelt nodokļus. Spēļu zāles vajag vispār likvidēt. Bet '' Aldara'' čuru ūdeni ko Jūs saucat par alu,piedod es nedzeru !
Ieva
I
Galu galā ne jau velti arvien vairāk sīču slimo ar 2. tipa diabētu, kas vēl pirms ne tik ilga laika skaitījās pusmūža cilvēku vaina. Taču, ja aizraujas ar burbuļūdeņiem, čipšiem, šokolādes batoniņiem utt., tad neizpaliks, ne aptaukošanās, ne 2. tipa diabēts, ne citas, tikpat "jaukas" lietas....
Ieva
I
Nu vispār jau pārtika ir tas, no kā var pārtikt....Bet burbuļūdeņos tikvien ir kā curkurs, krāsa un konservanti.... Nē, glikoze, protams, ir vajadzīga, bet to brīnišķīgi var dabūt arī no kartupeļiem, vai maizes. Īpaši, ja tos apvieno ar piena produktiem un/vai zivīm, gaļu....Bet no burbuļūdeņiem nepacelt nodokli varētu varbūt vienīgi dabiskam kvasam.
Mao
M
Skandināvu "Carlsberg Group" piederošā "Aldara" vadītāja varētu paklusēt. Latvijas valstij ir pēc tam no sava budžeta jāārstē ar visām e-vielām piebāzto burbuļūdeņu sabojātās veselības. Bīdīt savas biznesa intereses atsaucoties uz traģēdiju Jēkabpilī ir vienkārši ciniski un skandināvu biznesam raksturīgi. Neviens nešaubās, ka azarspēles ir jāierobežo un jāapliek ar lielākiem nodokļiem. Bet tam nav nekāda sakara ar e-burbuļūdeņiem, ko liekulīgi dēvējat par "pārtiku".
ēšana - izklaides forma
ē
Spriežot pēc vidusmāra Latvijas iedzīvotāja vidukļa apmēra, pārtikas patērēšana ir viena no izklaides formām.
garām!
g
Alus jau nu arī nav nekāda pārtika!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas