Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Alfrēda Rubika atklātā vēstule premjeram Valdim Dombrovskim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
slida
s
Padomju Savienības pensionāra Briselē pārdomu graudi, no kuriem tiešām jēgas maz. Glupie sociālisti un saskaņieši , ievēlīet vēl savu cietumnieku - veterānu, lai atkopjas Eiropas maizē!
Oldmarka
O
"Blats", Rubik starp citu ir padomju krievu vārds, tā kā no kurienes aug kājas šis pazīšanās un roka roku mazgā sistēmai jau nu jums būtu jāzin.
Pikselis
P
... un tad nāks komunists Rubiks un visus iecels saulītē. Tieši tāpat, kā 1940.g. mūs iecēla uz 50 gadiem savā konstitūcijas saulītē lielais tautu tēvs un vēl lielākais bērnu draugs. Pa tiem 50 gadiem mūs piespieda iemācīties tā strādāt, ka tagad esam nabadzīgākie Eiropā.
Labvēlis
L
Vienīgais politiķis, kurš atsēdēja 8 gadus par savu politisko pārliecību. Var retoriski pajautāt - a jūs būtu gatavi atsēdēt šos 8 gadus un nemainīt viedokli, ja jums pateiktu - atsakies no savas pārliecības un ej mājās? Tiem, kuri nebūtu gatavi, es domāju nav vērts kritizēt šo cilvēku, jo jūs esat vājāki par viņu. Tiem, kuri būtu gatavi - cepuri nost, jūs esat stipri. Problēma nav Rubikā, problēma ir tajos, kas nomainīja kažokus un vēl sodien rullē. Tieši tie kažoku mainītāji ir noveduši mūsu valsti tur, kur tā ir tagad. Rubiks ar visu savu naivo ideoloģiju nekad tādā katastrofā valsti ievest nespētu. Vienīgais vecis, kam vēl kaut kāds gods un pašcieņa ir saglabājusies. Visi pārējie - pārdevušies šakāļi, kuri politikā ir gadījuma cilvēki no ielas, bez vērtību skalas un sistēmas, ar plebeju un tirgoņu domāšanu.
duuja
d
Man Rubika kungs simpatizē -a r savu pārliecību un to, ka ne jau pret Latvijas neatkarību viņš iet - bet par labāku dzīvi Latvijā! Cilvēki viņu ievēlējuši - un viņš redz saliidzinājumā lietas - kā citur Eiropā un - kā te!
Arnis
A
Tas ka Latvija ir nozagta valstiņa ar liekiem iedzīvotājiem ir skaidrs.Bet vienmēr kaut ko var mainīt,tikai jautājums vai iedzīvotāji to vēlas?Laikam jau tas kalpa gars latviešos ir pārāk dziļi iesakņojies.
Vilnis Kazāks, [email protected]
V
Domrovska vaina ir tā, ka viņa valdība spītīgi turpina LC iesākto - savējiem liberālo politiku. Absolūti neuzklausa darba darītāju, faktisko PVN pienesēju domas. Te zvaigzne ir IZM R. Broks, kas teica - juridiski viss ir pareizi. Manu atbildi,- bet saimnieciski nē, viņš nesadzirdēja. A. Rubika vaina ir tā, ka viņš prot saskaitīt visus sliktumus, bet nedod nevienu priekšlikumu, kas būtu jādara, lai mūsu Latvijas cilvēki patiešām sāktu atjēgties un strādāt tā, kā pienākas neatkarīgai valstij. Kamēr valsts uzklausīs tikai dažus Darba devējus un Darba ņēmējus, nekas nemainīsies. Atslēga ir visu ražotāju profesionālismā. Viss sākas ar speciālistu, meistaru, vienalga kurā profesijā viņš strādā, tad viņa pienesumu savai biedrībai. Biedrības apvienojās nozaru asociācijās, nozaru asociācijas vienojās trīs kamerās - Lauksaimnieku un zemnieku, Rūpnieku un tirgotāju un Amatnieku. Pie amatniekiem arī sīkražotāji. Kameru, no ražotājiem deleģētie speciālisti, nevis tikai Darba devēji vai Arodbiedrības runā ar valdību par ražošanas profesionālajām lietām. Darba devēji un ņēmēji runā par sociālām lietām. Kamēr mēs neatjaunosim pasaulē atzīto kārtību, nekas nemainīsies. LC politikas laikā, ar likumu ieliktie vienīgie trīs pušu pārstāvji MK ir tukša lieta, kura būtība atbalsta A.Rubika izpratni. Visu taču var paveikt partijas savās privatizētās ministrijās un savā konsorcijā MK. Ar politiķiem ir jārunā nozaru speciālistiem, nevis dažiem darba devējiem un ņēmējiem. Tieši LC un sekojošie politiķi iznīcināja cilvēka – meistara faktoru ražošanā, to aizstāja ar liberālo darba devēju, kas visbiežāk, maksā nevis pēc būtības, bet savām iegribām. Kā redzam, vairums politiskie jaunbagātnieki joprojām ir stulbi. Stulbi arī dzīvojam.
Juros
J
Atcros šo viepli kopā ar drauģeļiem no LKP CK un g;abējiem- militāristiem pa TV solot daudzus uz Sibiriju sūtīt !!!! Bet vai es nepareizi atceros ???!!! Un tiem, kas saka, ka šis smer...ls nav "nodevis savus ideālus" , lai apskatās, par kādu naudu viņš tagad dzīvo , par "buršjuju un ekspluotatoru naudu" ? NE Tā, Rubika aizstāvji !! UN KAS KŪDĪJA RĪGAS OMONIEŠUS , vai aizmirsāt, kā tie izdzimteņi te ar automātiem ārdījās, un ko RUbiks tad darīja??? Tagad ta būtu paklusējis, ,kaut arī ekonomiskais stāvoklis nav labs, bet kas t aRubikam tur pa daļu? Tā NAV viņa valsts, kaut arī ir šīs "buržuāziskās valsts"pilsonis...
juris
j
Rubiks malacis. Cilvēks kuram var droši līdzināties.
Pensionāre
P
Godīgi sakot es tikai saprotu,ko runā Rubiks un Lembergs ,vēl arī Kreituses kundze,pārējie tikai murkšķ un kvaukšķ sev saprotamas tēzes,tāpēc jau esam bedrē,Vēlu izturību šiem cilvēkiem šai jenotu šakaļu vidē.
muita
m
malacis Rubiks.
mario
m
Nu minētie fakti vairs nav pirmā aprīļa joks!
Nav svarigi
N
Vel vareja pieminet izcirstos mezus un to, ka nakamais valdibas planotais pasakums ir noteikt, ka var cirst ari mazaka izmera - jaunakus kocinus, un sauc to par konkuretspejigu uz eksportu verstu uznemejdarbibu. Bet Rubika kungam - visu cienu par to, ka ir ar parliecibu, no kuras neatkapjas.
nauris
n
malacis alfred!
Meli
M
Muļķības! Nekādos vēlētājos nav vainas. Vēlē par ko gribi viens un tas pats vien iznāk. Paskaties! Oktobrī ievēlējām jaunu saeimu. Tā atjaunojās par 75% Un kas ir mainījies. Palasi kādu korupcijas uzturēšanas uzvarošu likumu viņi pieņēma vakar. Visu izlemj satversmes nesankcionētā koalīcijas padome (Patiesībā Latvijas oligarhu un viņu starptautisko saimnieku mafiozā padome). Saeimai atliek tikai bez domāšanas nobalsot. Pie visa ir vainīga sistēma, gan vēlēšanu sistēma, gan politiskā sistēma, gan banku sistēma. Kāpēc neviens negrib vēlēšanu sistēmu mainīt. Tāpēc, ka tas ir ārkārtīgi neizdevīgi. Un vienmēr varēs vainot vēlētājus. Parunāja, parunāja, ka mainīs vēlēšanu sistēmu, ka būs tautas vēlēts prezidents un viss apklusa. Tāpēc, ka valdoši elitei tas ir kā dūmi acīs. Tūlīt sākas brēka, ka redz Kirkizistānā tā jau ir bijis, bet tur nekas labs nav sanācis, nav demokrātijas. Arī mums ir steidzami jālikvidē šī sevi izsmēlusī demokrātija. Patiesībā visatļautība un kapitālistiskais liberālisms. Un pie mums būtu jāievieš Pinočetas asiņainā diktatūra. Tikai tā vēl ir iespējams izglābt Latvijas valsti un tautu no bojā ejas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas