Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

ĀM: Dombrovska intervija Spānijas presē interpretēta tendenciozi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bite
B
Un kāpēc interpretēta? Nemācēja runāt? Gribēja būt pārāk gudrs? Tādās reizēs vienkārši ir jāpaklusē.
Jordi from Barcelona
J
(automātisko tulkotāju) Latvija draugi, es vēlos pateikties Mr.Dombrovskim viņa vārdus Katalonijā, mana zeme. Mums vajag daudz atbalstu no Eiropas valstīm mainīt lietas demokrātiskā un mierīgā veidā Katalonijā. Mēs gribam balsot referendumā par neatkarību, ja / nē, bet Spānija aizliedz ar veco likumu un draudiem ar armiju. Cilvēki ir ko teikt. Katalonija ir mūsu tauta, un mums ir nepieciešams mūsu brīvību. Latvija ļoti pateicos! no Barselonas
Latvis
L
Tur nav ko interpretēt - kā domā, tā teica! Tik neaptēsts cilvēks Latvijas premjera amatā - kā drīkst atļauties izteikties par citas valsts tautu sāpīgām iekšējām problēmām un atbalstīt citas valsts sašķelšanas iespējas izšķiršanu šķēlēju rīkotā referendumā!? Tas nozīmē, ka viņš atbalsta iespēju jebkurā Latvijas reģionā rīkot teritoriālu referendumu par atdalīšanos no Latvijas! Faktiski viņam būtu jādemisionē.
Kremlja trollim
K
Ne tu, kremlja trolli, vinju ieceeli, ne atlaidiisi, bet par kuudiisanu pret Latviju ir pants kodeksaa.
  • 1
  • 0
Senais
S
Premjeram būtu laiks pamācīties kādos kursos runāšanu, lai viņa teksti nebūtu interpretējami.
Senais
S
Lai tik bieži nevajadzētu atgādināt kā jau teicis u.t.t.
  • 1
  • 1
Joan
J
Thank you Latvia from Catalonia. Friends for ever!!!
Catalan
C
Thank You Latvia!! We know what you sufered for get the independence but finally you got it! You are an inspiration for us! Friends forever.
who cares
w
Varēja jau īpaši nespirināties, daudz noderīgāki ir pāris miljonu mīlošo un neaizmirstošo, nekā pārdesmit miljonu vienaldzīgo.
archivārs
a
Jocīgi,ka ar Tibetas Galailamu Dombrovskis tikties atsakās,bet ar kataloniešiem atrod laiku aprunāties.Biju gaidījis no mūsu valdības vadītāja ja ne principialitāti,tad vismaz elementāru polītisku gudrību.
Buba
B
Viena lieta ir tālā Katalonija, pavisam cita - Kremļa& lindermanu traktējums par analoģisku Latgales autonomiju. Neticu, ka viņi demagoģiski to pašu kārti neizspēlēs pret Latvijas vienotību.
no malas
n
Par to nav jābrīnās, žurnālisti visūr ir līdzīgi. Arī mūsu mediji visus tekstiņus interpretē un pasniedz tā, it kā nebūtu ne skolā gājuši, ne valodu mācījušies, par loģiskām kļūdām nemaz nerunājot.
Janka
J
Protams, Dombrovska tekstus var tikai interpretēt, jo tajā neskaidrajā, ģļēvajā bubināšanā jau nekādas konkrētības nebija, nav un nebūs...
  • 4
  • 1
123
1
Sākās. Da labi, nepūlaties. Mēs tāpat zinām, ka Dambrovskis salaida dēlī lietu. Tas nu nav nekāds kvēlais neatkarības atbalstītājs. Ne Katalonijas, ne jebkādas citas. Droši vien svētdien Ārija strostēja, ka nu ir pakāstas jebkādas karjeras iespējas Briselē. Un nav pat uz ko novelt. Varētu uz NA radikāļiem, bet tos arī būs pagrūti piesaistīt Dambrovska intervijai. Īsāk sakot, kad neiet, tad neiet.
dons Huans
d
Probleemas sakne - aiz fraazeem par demokraatiju ljoti biezhi sleepjas populisti. Taatad bildiite iz naakotnes, kura, es ceru, nenotiks, jeb separaatisms Eiropaa: 2016., Spaanija. Katalonju separaatistu speeki pie Ebro upes sakjeerushies ar kastiilieshiem, kuri savukaart sturmee Portugaali (ir tur kaut kaadas pretenzijas). Portugaalji, kas vinjiem cits atliek, tuukstosiem beeg uz Braziiliju, kas ir viena no lielaakajaam pasaules ekonomikaam. Pa to laiku baski veiksmiigi riiko diversijas pret visiem paareejiem, bet Toledo ienaakushi araabi (kuriem Spaanija piedereeja vairaakus gadsimtus un uri te veelas demokraatiski pashnoteikties). No ziemeljiem Kataloniju sturmee franci (kuriem Katalonija piedereeja paaris gadus Napoleona laikaa) bet visiem pa vidu Bundesveera specvieniibas evakuee vaacieshus, kam Spaanijaa bija iipashumi. Briti savukaart pievilkushi aviobaazes grupu un straadaa pa araabu komunikaacijaam - lai gan britu lauva konfliktee ar spaanjiem par Gibraltaaru, islamisti vinjam patiik veel mazaak. Demokraatijai ir slikta iipashiiba - demokraatiju var ljaunpraatiigi izmantot. Hitleru ieveeleeja demokraatiski. Latvijas ienaidnieki maskeejas aiz demokraatijas un cilveektiesiibaam. Krievijas agresija pret Gruziju bija maskeeta ar osetiinu pasnoteiksanos. Balkaanu karos visas puses atsaucaas uz pasnoteiksanos.
  • 0
  • 0
PADOMĀSIM:
P
Problēmu sakne ir liberālisms, kas demokrātiskās izpausmes slāpē. Pirms kaut ko runātu par citām valstīm, vispirms vajag paskatīties uz SEVI! Piemēram, Latvijā nav referenduma par eiro ieviešanu un lata atmešanu, nav tautas vēlēta prezidenta utt. Tiek aizstāvētas minoritātes ne tikai etniskās, bet arī seksuālās, noziedzīgās (cietumnieki) utt. - toties normālām ģimenēm var atņemt bērnus it kā par bērnu tiesību aizskaršanu utt. Demokrātija - vairākuma vara - ir pārvēsta par liberālfašismu - mazākuma varu, kas vairākumu zombē ar masu medijiem, ar šķeltniecību un rada demokrātijas šķietamību
  • 7
  • 3
AA, BR-Deutschland&Latvija, EU
A
hm>Katram nākas spēlēt savu spēli. Katram kokam ir divi gali. Tie no malas, kas zin, kurš ir labākais, parasti , ir blēži vai nejēgas.>>> Varu tikai piekrist. Bet LAtvijai ir jaaspeelee LATVIJAS SPEELE, un nevis Spaanijas vai Katalonijas. KONSEKVENTI. Un Latvijas politikjiem ir jaaspeelee taa, lai tas buutu par labu LATVIJAI. Un nevis Spaanijai vai Katalonijai. Simpaatijaam (arii man taadas ir pret Catalonia) sheit nav nekaadas noziiimes. Shoreiz Dombrovska kgs ir muljkjiigaa kaartaa iekritis/nolaidis greeizi. Tomeer - joprojaam uzskatu ka Dombrovska kgs ir labaakais Latvijas Premjers kopsh neatkaribas atjaunoshanas. '' Winning is NOT important - Only the game is. Loosing is not important - Only the Game is. How do you play the Game????? YOU PLAY TO WIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!'
  • 1
  • 1
hm
h
Katram nākas spēlēt savu spēli. Katram kokam ir divi gali. Tie no malas, kas zin, kurš ir labākais, parasti , ir blēži vai nejēgas.
  • 1
  • 0
pašnoteikšanās tiesības ir jārespek
p
Jo ātrāk Spānija sapratīs, ka Katalonijai ir pašnoteikšanās tiesības un respektēs tās, jo labāk pašai Spānijai.
  • 8
  • 1
ANO cilvēktiesību konvencija
A
Katrai tautai ir pašnoteikšanās tiesības. Pat tad, ja kāda cita tauta to ar varu pakļāvusi pirms vairākiem gadsimtiem
  • 11
  • 0
kirova rajona komjaunietis
k
eiro karjeras gals
  • 10
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas