Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

ĀM lūgs vēl par mēnesi pagarināt līgumu par dienesta dzīvokli ministrijas darbiniecei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kas pēc tam maksās?
K
Un kurš pēc tam apmaksās šī dzīvokļa komunālos maksājumus. Labi - tagad vasarā tie ir tikai apsaimniekošanas izdevumi, bet ziemā'kādam būs jāsamaksā arī par šī tukšā dzīvokļa apsildīšanu.
L
L
No naivuma ne miņas kā reize :-) bet vismaz prese jau nu varēja turpināt pasekot šai lietai.
ooo
o
Liels naivums....
L
L
Nevajag noriet! Cilvēks noteikti ar pilnu atdevi ir strādājis un daudz padarījis! Tas, ka jūs to neesat pamanījuši, nenozīmē, ka nekas nav izdarīts un neviens to nav pamanījis! Un tomēr paldies žurnālistiem vai kam nu jāsaka paldies, kas šo jautājumu uzraka un seko līdzi tā atrisinājumam. Ar interesi gaidu, vai pēc šīs rakstu sērijas tiešām kaut kas mainīsies!
abc
a
Neko gavele nav darijusi, tikai cilvekus edusi!!!
abc
a
gaveles galvenais darbs ir intrigas un nekas cits!
Starp citu
S
Kārtojusi vīzas? Kā to dara? Vīzas izsniedz vēstniecības.
xZ
x
Un kā ir ar tiem pārējiem simtiem vaicik tur Ārlietu ministrijas darbiniekiem, kuri savus dzīvoklu jautājumus kaut kā kārtoja un kārto paši?
xZ
x
Nu tikai nevajag! šie visi lielie Demakovas draudzenes kultūreksporta projekti Krievijas virzienā ir tikai viens sīks, bet tomēr piliens veidā, kā ir ticis bezjēdzīgi šķērdēts valsts budzets. Atdeve no tā visa bija jūtama tikai pasākumu dalībnieku pašapziņā un maciņos.
trr
t
Beidziet riet, Gavele Elita ir zelta cilvēks - ja jūs zinātu, cik daudzus Latvijas kultūras darbiniekus un mūsu mākslu projektus viņa ir izvedusi uz ārzemēm - kārtojusi vīzas, organizējusi normālus sadzīves apstākļus mūsu teātru aktieriem kaut vai Maskavā... (un tas nekas, ka viņas māsa ir Ināra Slucka no Nacionālā - tas nekad nav ietekmējis "nacionāļu" bīdīšanu kaut kur). Jā, Elitas ģimene dzīvo Viļņā. Vai tad viņa vainīga, ka Ārlietu ministrija tikai šādu dienesta dzīvokli var piedāvāt? Tās nebūt nav Gaveles prasības...
xZ
x
Nu tomēr nekaunīgi bez gala. Šobrīd īres dzīvokļus Rīgā met pakaļ, bet aizbildinās, ka ir ticis sagatavots līguma pagarinājums. C'mon! Ne īsti likumīgi sagatavots, ja kas.
xyz
x
No pieredzes : AM ir ka komunisma - visi vienlidzigi, bet citi vienlidzigaki; Tiem kuri ir pratusi pielist dabu VISU ko velas - citiem tiek atbildets, ka nav precedentu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas