Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Amatpersonas deklarācijas pielikumā Lembergs atzinis saistību ar ofšoriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zirga Galva
Z
Lieciet tacu vienreiz Lembim mieru, paskatieties uz sevi svētuļi ...
K-K
K
... VID janak ar paskaidrojumiem par sadam cuhtem ... citadi ministrija 'ripos galvas' ... !!! ... Sis atgadijums vien pieliek vismaz 5% NA balsu skaitam - TIKAI SAJA VIENA INSTANCE VIEN - KUR TAD VISS PAREJAIS AR sc UN v !UN rp POLITISKIEM SLIKONIEM MORALA SJURAS DZELMES ! ... LAIKS KATRAM PILSONIM, SAVAS NAKOTNES DEL, RIKOTIES UZ AKTIVU PIEDALISANOS VELESANAS ---- UN NODOT SAVU KRITISKI VERTIGI BALSI PAR VIENIGO VALSTS GLABEJU PARTIJU KOALICIJU NA !!!!
K-K
K
... Mastrihtaniem, ja tie ir patiesi naivuli,, butu jaapciemo VL/NA birojs, un, interneta japalasas VL programma 'valsts atjaunosanai' ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... Bet soreiz eizklausies PATIESS LETINS - JO TIE BALSOS PAR NA ! - ..., Cik Tev 5. kolonna samaksaja par sadu VILTIGU blefosanu ???
G
G
Tikai jautājums, kurš tad bagātais nav ar to saistīts?
Jurists haris
J
Nu un? Vai tad ārzonas pie mums ir aizliegtas? Nav! Lai gan vajadzēja, bet LC un TP negribēja. Tagad nav ko sūkstīties, jo viss ir likumīgi.
Fui
F
Ja nav aizliegts, kaapeec to noliedza?
  • 3
  • 0
pa
p
Tie, kas vēl joprojām šaubās par Lemberga (negodīgi iegūto) bagātību, pajautājiet sev, kā var tiesa iesaldēt 100 miljonus latu vērtu mantu, un neviens "īstais" īpašnieks (tāds, kuru nesauc A.Lembergs) tā arī nepiesakās un neprotestē, ka viņam ir netaisnīgi atņemta manta?
turklāt vēl
t
Lemberga advokāti ar putām uz lūpām cīnās par aresta noņemšanu klientam nepiederošai mantai.
  • 26
  • 1
veca pīle
v
Ja izlasa to dokumentu no 2003 gada, nekā jauna nav, pirms uzskaitījuma Lembergs uzraksta, ka neatzīst, tam pierādījumu, bet jakriminālprocesa procesa virzītājs spiež. .... Nav nekāda sensācija, pīle
borcinsh
b
Dieva vinam nav! Gimenes ari! Ofshori tikai, bet tas nav nemaz "svarigi" ... PS. krieviem ir tads iteiciens: " hotj ssi w glaza, wsyo - bozhja rosa !" tatad balsosim par "sakartotaku" meeru nakoshaja pasaulee ! sedes tomer m/berns !!!
ekh
e
Varēja jau gan nekā personīga un pēc tam arī diena cītīgāk to pielikumu izlasīt, kur tieši pretēji pilsētas pie jūras ķēniņš turpina liegties, ka viņam nekas nepieder, lai arī prokuratūra domā, ka pieder. Vispār tas papīrs jau divus gadus ceļo apkārt un Lembergs jau pirms diviem gadiem ir izteicies - nemaz neceriet, ka es būtu atzinies. Un tie saucās analītiskās žurnālistikas flagmaņi. Pūpolīt, pūpolīt...
pa
p
Laikam būs cits papīrītis.
  • 7
  • 6
pa
p
Kā mazas Latvijas pilsētiņas mērs var nopelnīt 100 miljonus latu?
vienkārša patiesība
v
Nevajadzētu jaukt "nopelnīt" nozīmi ar dabūt vai izspiest. Nopelna padarot lietderīgu dabu, nevis brutāli izspiežot vai sashēmojot. Neviens Latvijā, izņemot radošo nozaru talantus, nav tapuši miljonāri godīgas peļņas rezultātā.
  • 16
  • 1
Zuka
Z
Pašvaldības darbā nevar nopelnīt 100 miljonus. Lembergs smagi strādāja pēc darba laika un sestdienās, svētdienās.
  • 13
  • 3
borcinsh
b
ja Jums butu skaidrs ko nozime OSTA ar TRANZITU varetu saprast - nevis 100 miljonu bet 10 miljardu (par 20 gadiem) bija gramata " kas ir lembergs" ( vai izlasijat?) un Lapsas "ka nozagt milljardu..." (laikam Jus ziniet ari!) - un kada Latvju Tautas "reakcija" bija ....???
  • 17
  • 3
!!!
!
Un kurš tad šaubījās par to? Ventspilī jau nevar nekādu biznesu uzsākt, ja daļu peļņas nedod mazajam vīriņam. Tātad reketieris?
  • 26
  • 2
???
?
Ko tagad shis teiks un lociisies par ieprieksheejo meloshanu?
Janka
J
Vispirms izlasi to "dokumentu", tur viss ir precīzi uzrakstīts, tikai muļķi, sprūdži un daži "žurnālisti" neprot lasīt...
  • 3
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas