Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Analītiķe: uzņēmēju priekšlikumi budžeta izstrādei novēloti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lotte
l
paprasi naudiņu karginam un krasovickim!
zosij
z
Tāda indīga tu. Atrodi nu vekterienes vietā kādu citu, varbūt pozitīvums parādīsies.
Vienotības Klibā zos(e)
V
Almīt, nesatraucies! Jenotības jaunupa kadriņiem šāds nesmukums nedraud, jo visi viņi ir silē un dažas slimnīcas Rīgā tak tiek pataupītas elites izmitināšanai....
ak ļaudis
a
Bija pie varas Kalvītis- bija slikti, bija emsis- atkal slikti, bija Godmanis- slikti, tagad Dombrovskis atkal slikti. Da visi viņi ir mūdži, vai tas Dombovskis, škele vai godmanis visi piepilda tikai savu kabatu. Ja dombrovskis būtu normāls saimnieks, tad tiesneši tagad neprasītu algu Ls 5000, kāmnēr pārejie padzitie no darba, šo nejēdzīgo reformu dēļo tagad bez iztikas līdzekļiem . Kādu biznesu lai es tagad uzsāku savos 54 gados. Visu laiku esmu strādājusi valsts darbu un godīgi maksājusi nodokļus.
Alma
A
Ai, tev taisnība, zostiņ. Tagad jauns biznesmenis uz jautājumu, kur tava mamma bez kautrēšanās atbild - slimnīcā. Bet es iedomājos, ar kādu kaunu viņam būs jāatbild -nabagmājā! Pilnīgi šausmas, ka valsts nabadzības dēļ biznesmeņiem būs jāzaudē imidžs.
Vienotības Klibā zos(e)
V
Nu vai nav skaisti Vienotības plāni? Trešdiena, 8.decembris (2010), plkst.11:42 | Inga Paparde Ja par dienas stacionāriem vai aprūpes slimnīcām pārveido deviņas no vienpadsmit slimnīcām, par neatliekamās palīdzības sniedzējām turpmāk varētu palikt vēl vienīgi Kuldīgas un Alūksnes slimnīca
Vienotības Klibā zos(e)
V
Lūk, tas jau ir Vienotības triumfs.... Trešdiena, 8.decembris (2010), plkst.10:37 | Ziņu aģentūra BNS Visvairāk bezdarbnieku ir jauniešu vidū un ekonomiskās krīzes iespaidā bezdarba līmenis jauniešu vidū dubultojies, trešdien vēsta "Latvijas Avīze". Šā gada pirmajā ceturksnī jauniešu vidū bija pat gandrīz 40% bezdarbnieku, un saskaņā ar pēdējiem datiem kopumā bez darba Latvijā ir 24 042 jaunieši. Četri tūkstoši reģistrēto bezdarbnieku ir 15 līdz 19 gadus veci. Šie jaunieši visbiežāk ieguvuši tikai pamatizglītību. Kopumā jauno bezdarbnieku vidū 30,4% ieguvuši tikai pamatizglītību. Lielākā daļa jauniešu bezdarbnieku - gandrīz 8000 jeb 33,4% - gan ir ar vispārējo vidējo izglītību.
Nez kāpēc
N
tie bagātie Krievijas uzņēmēji neiegulda paši savas valsts reģionos,jo tur -ārpus Maskavas-valda absolūta nabadzība un bezcerība.Tā kā puisīt,negvelz muļķības!Tad ,kad Krievijā dzīves līmenis būs augstāks kā Latvijā(ja tas kādreiz būs),tad izzudīs Latvijā daudzas problēmas,jo daudzi vienīgās valodas pratēji momentā pārstās tik bezgalīgi "mīlēt"Latviju un aizliksies uz mātušku baudīt dzīvi.
Jaunietis
J
Tikai nevajag muldēt, ja nezini ne simto daļu no reālās situācijas! Tas ko par PLL uzņēmējiem raksta sorozīdu kontrolētie dzeltenie mēdiji ir absolūti meli. Patiesībā uzņēmumiem nekas nedraud, bet dzeltenās preses apņirgtie bankroti patiesībā ir tehnisks process lai iegrožotu masonu banku alkatību.
knaabis
k
Mjā. Palasot uzņēmēju idejas, ir skaidrs, ka ne jau politiķi vien valsti noveduši līdz klinķim.
tā tā - kas ko nesaprast
t
"Pirmkārt, tāpēc, ka tie nākuši ar novēlošanos - diez vai tagad būtu īstais brīdis pārsvītrot jau gandrīz pabeigtu darbu un sākt visu no jauna, būtiski aizkavējot likuma par budžetu pieņemšanu. " - tiem sunju suudiem, kas TIEŠI PAR IZ-domāšanu SEV NESLIKTUS CIPARUS naudā UN BIROJUS un PADUMNIEKUS SASĒDINĀJUŠI uz bankas kartēm sasēdinājuši - tie PAŠIEM PIENĀKUMS BIJA VISU TO IZSKAITĻOT - nevis tukšhi vāvuljhot - kā tas solvitas drisējkurkul's, kas ne uz vienu jautājumu NEATBILD PĒC BŪTĪBAS - - no jauna .... jauni te ir trikai JAUNIE LAIKI - pēc vecā nosaukuma - pārējais viss ir veca miskaste.
Vienkārši
V
...un tā vietā veidot draudzīgas attiecības ar Krieviju, kura ir gatava iepludināt svaigas investīciju asinis mūsu slimajā ekonomikā... ---------------------- Vai nu esi pavisam jauns, vai pavisam naivs, vai tieši otrādi - vecs, ar asti kādā bluķī. Citādi tādus komiskus tekstus nerakstītu.
ijana
i
Kā tad lielāko parādnieku (uzņēmēju ,kuri jau ir parādos līdz ausīm - lasiet Lapsas parādnieku sarakstu) tagad diktēs, kā viņiem labāk apspiest neaizbraukušos latviešus, la paši v ēl kādu laiciņu uz parāda padzīvotu. Z i n a m, kur un kā no zagšznas un korupcijas šie m;ūsu bagātnieki iedzīvojās, tagad viņi būšot lielie glābēji! Taisni jāsmejas!
Jaunietis
J
Nekas vēl nav nokavēts! Vajag tikai politisko izšķiršanos. Izšķiršanos neiet aizokeāna masonu pavadā, un tā vietā veidot draudzīgas attiecības ar Krieviju, kura ir gatava iepludināt svaigas investīciju asinis mūsu slimajā ekonomikā. Mums nav un nebūs jātaupa uz pensionāru un mazturīgo rēķina, ja šeit ienāks bagātie Krievijas uzņēmēji, kas radīs darbavietas, attīstīs ekonomiku un pacels mūsu dzīveslīmeni vismaz līdz vidējam Maskavas iedzīvotāja līmenim. Protams, šāda izšķiršanās nav pa spēkam jēlo sorozīdu kliķei kas uzurpējusi valsts varu Latvijā. Tāpēc visiem Latvijas iedzīvotājiem, īpaši Rīgas, Daugavpils un citu lielpilsētu iedzīvotājiem jāorganizējas aktīvai darbībai, lai pieprasītu šīs tautas nīstās valdības atkāpšanos. Latvijas iedzīvotāji! Pieprasīsim valstij strādāt tautas labā! apieprasīsim Urbanoviču par Premjeru un Šleseru un Šķēli par ministriem!
Sniper'sEye
S
Ja galvenā varas partija ir budžeta tērētāju partija, jūs varat vienīgi romantiski cerēt, ka Vienotība samazinās valsts pārvaldes izdevumus, toties EK misijai ir iespējas vismaz argumentēti prasīt no ārpuses to, ko valdība nedzird Latvijas iekšpusē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas