Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Andrejeva: Komunālo parādu situācija ir katastrofāla

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxxx
x
Eksperte arī norāda, ka dabasgāzes tarifi tikai augs - gan cena, gan akcīze. "Patiesībā brīnos, ka visi to tik mierīgi uzņem. Cilvēki ir laikam pieraduši un vairs necīnās. Taču jāsaprot, ka cenas nevienā brīdī uz leju neies - tikai augs un augs. "Gazprom" jau tagad ieņem nozīmīgu vietu Eiropas enerģijas tirgū, un, manuprāt, tā pieaugs," piebilst Andrējeva. Eksperte:))))))))))) uz ko bāzēts šis pieņemums? vai šī ''ekspertei '' ir kaut mazākā sajēga par gāzes tirgu? lai ši;i eksperte sākumam vismaz šito izlasa
ariss
a
Ir tāda paruna-ko nevar celt ,to nevar nest ! Tikai ir viens bet,kāpēc nevienam no gudrajiem profesoriem ,inženieriem neienāk prātā smalki izrēķināt cik izmaksā elektrība ,siltums ,gāze ? Man ir nojausma ,ka mūsu cilvēki par visu šo pārmaksā vismaz 3 kārtīgi. Kā var tā būt ,no Krievijas iepērkam elektroenerģiju par 2 santīmiem ,bet te pārdod par 10 .Es saprotu ,bez peļņas nevar ,pārdod par 4sant. jau ir peļņa dubultā!!! Bet nē,mūs slauc un slauc !!! Kad vienreiz tie slaucēji pārrīsies un pārsprāgs ?
Pilsonis
P
Parādus neviens nenorakstīs, bet varbūt šī valdība beidzot nāks pie saprašanas, ka cilvēki jau vairs nav spējīgi maksāt. Atliek divi varianti, vai nu jāsāk beidzot maksāt adekvāta alga, vai arī jāsāk ierobežot pakalpojumu sniedzēju apetīte. Latvenergo plātās ar 14 000 000 Ls peļņu, Latvijas Gāze arī, kur šī nauda paliek! Dombrovskis bauro pa visu pasauli, ka Latvijā krīze beigusies. Var jau būt, bet tā krīze ir beigusies tikai valdībai un ierēdņiem, kam plāno algas atkal celt, bet tauta grimst vēl lielākā nabadzībā! Ja jau 87% mājsaimniecību nevar nomaksāt rēķinus-Dombrovskim būtu jāaizdomājās! Ir vēl trešais variants - NEMAKSĀT! Lai slēdz nost gāzi, elektrību un ūdeni. Un šie pakalpojumu sniedzēji paši sāks domāt, jo nav pakalpojuma, nav arī jāmaksā un tad šiem gigantiem vairs nebūs jāplātās ar savām peļņām! Zinot Latviešu dabu, trešais variants nav iespējams, bet tas būtu visefektīvākais. Tagad ir tā - paceļ cenu, cilvēks maksā, tātad viņam ir nauda, tātad var cenu celt vēl un tā tikmēr kamēr maksā. Tas ir vecs tirgotāju triks!
>!
&
noej , muļķi, uz pagrabu un noregulē! Man tas jādara?????????????????
parazītiem nav jādzīvo Rīgā
p
atpakaļ uz čangalijas budkām. Lielsaimniekus izsūtīja, mājas izlaupīja.........nu jāiet pie darba. Mēs taču katru to uti zinam personīgi.
?
?
kāds sakars bijušajai atkarīgajai babenei ar rēgošanos dienā? Vai taisās par kādas Spēļu Partijas deputāti kopā ar puķīšu un stirnu zarnu smaršotāju Cauni?
puspatiesība
p
Kā pavasaris tā Andrejeva klāt---nevajaga pūst miglu acīs, jo katru pavasari tā situācija ir tāda, bet pa vasaru tā lēnām sakārtojas.Samācījusies no zivtiņa puspaties;ibas bārstīt
Risinājums
R
Vislabāk ir dzīvot lauku mājā. 1) Neesi atkarīgs no nepārtraukti pieaugošajiem komunālajiem rēķiniem. 2) Nav jāklausās kā kaimiņš nokārtojas tualetē vai skandalē ar sievu. 3) Mūziku varu klausīties uz pilnu klapi un neviens nesauks policiju. 4) Ja viss nobruktu, tad varētu dārzā izaudzēt dārzeņus un šķūnītī sivēnus, savukārt upē noķert zivtiņas. Mīnusi - viena stunda jāpavada ceļā un papildus izmaksas, bet lauku klusums un daba atsver šo stundu, jo reizēm arī Rīgā propkās var stundu nostāvēt. Turklāt, no laukiem varu braukt kā līdzbrauējs ar citiem Rīgā strādājošiem vai arī ņemt līdzbraucējus, lai atpelnītu benzīna izmaksas.Tā kā supper!!! Man gan daudzi paziņas dzīvo mikrorajonos, kur kontingents ar katru gadu kļūst arvien bēdīgāks. Agri vai vēlu mājas tiks pamestas, jo penčiki nespēs samaksāt par komunālajiem un piepildīt dzīvokļus ar maksātspējīgiem neviens nespēs, jo demogrāfijas rādītāji arī Rīgā ir satriecoši...
Vārds
V
Vienalga esi atkarīgs no laupītāja latenerga, kurš nav atbildīgs par sava pakalpojuma kvalitāti :( + uzliks sodu, ka publiski pa visu pagastu skandini mūziku, par ko nemaksā nodokli ;)
  • 0
  • 0
Ko brīnīties?
K
Manam kaimiņam par komunāliem maksājumiem parāds jau Ls 6000. Un viņš pelna neslikti. Ja jau neko nedara, tad ko brīnīties. Maksā tikai tie, kam ir mazas algas.
ihaha
i
Jebkuraa normaalaa valstii buutu likums, ka par mitekli un taa apkuri nedriikst pieprasiit vairaak nekaa treshdalhu algas. Latvijaa minimaalaa alga 200 Ls, reekhins par apkuri - 210 Ls! Kad laukaa -30, apkuri pagriezh taa, ka istabaa +25, lai rores neaizsalstot! Kad laukaa +7, apkure veel griezhas taapat kaa, kad laukaa bija -7. Situaaciju vareetu atrisinaat siltumskaitiitaajs pie katra radiatora un iespeeja reguleet siltumu atsevishkhi katraa istabaa. Tad cilveeki neaizsalshanas rezhiimaa tos radiatorus istabaas, kur tajaa briidii neviens neatrodaas, kaa arii ilgaak rudenii vai aatraak pavasari dziivotu bez apkures, aizgriezhot radiatorus pavisam.
Ķēde jeb (važa ).
Ķ
Cenas (VISAM ) tikai pieaug -ieņēmumi (ar daž. izņēmumiem )tikai samazinās- rezultātā arī PARĀDI tikai pieaug līdz sasniedz kritisko punktu ...
Labi
L
Katastrofaala ir plaanpraatiigaa cenu politika. Nesapratne, ka cenas jaaveido njemot veeraa pirktspeeju vispirms.
11
1
Uzlikusi tādus tarifus,ka cilvēki vairs nav spējīgi samaksāt,un tad brīnās kā no debesīm nokritusi. Cik tad cilvēkiem tās naudas?Tiem kam ir ,tie kaut cik maksā,un tiem kam nav, tie nemaksā. Kas viņai nav saprotams, pilnīgi loģiski ,ka tarifu dēļ badā sevi nemērdēs,bet vispirms paēdīs,un kas paliks pāri, tad kaut ko samaksās,nepaliks pāri ,nesamaksās. Galu galā dzīvības saglabāšana ir primārā.Kamēr valstī būs tik zemas algas,tik ilgi arī nemaksās.
REGULA un TORS
R
Veči un vecenes, nemuldiet! Mums ir visstraujākā ēkonomikas augšupeja un mums ir visas mūsu dzīves garants- V.Dombrovskis.Viņš visu paveiks līdz galam! Trīskārš URĀĀĀ visiem labas gribas grāmatvežiem un kapu sargiem !!!
MK
M
Jābūvē reaktors un jāpāriet uz elektrību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas