Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Anrijs Lembergs atzīts par cietušo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Grieta
G
Nav virs zemes tāda vieta, kur Dieva Vārds nebūtu īstajā vietā.Bet par tiesu vietām Bībelē stāv,lūk, kas rakstīts:"Cik ilgi vēl jūs tiesāsit netaisni un atbalstīsit bezdievjus" un ne par nevienu citu amatu nav tik daudz Bībelē runāts, kā par netaisniem tiesnešiem, tā ka, cerēt uz "godīgu un saprātīgu spriedumu" nav nemaz tik vienkārši.Bet mana komentāra mērķis bija atgādināt par to, ka bagātība pazudina cilvēku.Ne tikai virs zemes, bet arī mūžīgi un svarīga ir tikai viena bagātība - tā, kas ir cilvēka dvēselē. Lembergi nešķiet dvēselē bagāti cilvēki - tieši otrādi.Anrijs (vismaz attēlā) izskatās garā ļoti nabags. Tas notiek, kad par dzīves mērķi izvēlas maldugunis.Tāds, lūk, fakts!
fakts to Grieta
f
Lai arī kādu cieņu manās acīs neizpelnītos Dieva vārds, uzskatu, ka šeit tam nav īstā vieta. Labi pārzinu Bībeli un tur ir minētas arī citas lietas, kuras būtu vērts paturēt prāta sēžot pie klaviatūras. Bet ne par to šoreiz, šoreiz par to, ka Anrijs ir griezies tiesā pēc godīga un saprātiga sprieduma, kuru viņš saņēma, kādus vēl pierādijumu, faktus un materiālus vajag, lai saprastu, ka priekšvēlēsanu kampanjas medz būt melnas, meligas un nožēlojamas. Ceru, ka pēc šī precedenta katra latviešu ģimene, kuras dzīves līmenis ir virs vidējā, trīcēs un drebes, ka tikai viņu rēķini nenonāk atklātība - tik tālu esam nonākuši. Interesanti kas bankām būtu sakāms?
Grieta
G
Nevajag murgot. Es, piemēram, iztieku ar to, kas pie rokas un jūtos kā ķeizariene, jo Dievs uzlūko nabago un pieticīga dzīve gandarī, jo stāv rakstīts:"Jo mēs nenieka neesam pasaulē ienesuši; tāpēc arī nenieka nevaram iznest (...) Jo visu ļaunumu sakne ir mantas kārība"(Tim.6)Tā ,lūk, nav ko skaust un nav ko nožēlot! Un, ja kādam riebjas piederēt pie "nožēlojamās ubagu tautas, tad tā ir viņa problēma. Var taču dzīvot citur, kur nabagi un skauģi (varbūt) nav.Par sevi droši varu teikt roku liekot uz Bībeles - neviena lemberga vietā negribētu būt pat ne stundu.Tā ka, fakti mēdz būt dažādi.
Arturs M
A
"Nabaga",nabaga Anrijs,varbūt viņam samest sanatorijai,cik viņš cietis!!!:D
jupis
j
Par citušo gan atzīst tikai ar tiesas spriedumu nevis ar kriminālprocesa uzsākšanu, un to advokātam laikam gan vajadzētu zināt un nevis blefot.
fakts
f
Kāds tur bija tas teiciens par latviešiem, ak, jā, atcerējos, kas latvietim ir garšīgākais ēdiens - otrs latvietis! Ak, nē, kādam ir nauda un pietiekmai, kāds ir veiksmīgs - -šausmas, jāaizskrien pie kaimiņtantes un ātri kopā jānoskauž. Reizēm man tā riebjas piederēt pie šīs nožēlojamās ubagu tautas. Šis cilvēks un viņa ģimene ir piemeŗs, ko var sasniegt strādājot, un darot - jā normāli pelīt un dzīvot normālu dzīvi. Jā viņi iepērkas un reizēm ēd ārpus mājas! Un kas tagad būs? tas būs ar likumu aizliegts, Es Anrija vietā visus tiesa iesudzetu un pieprasitu kompensaciju par goda un cienjas aizskarsanu, kas ta par deguna bāšanu svešā dzīvē? labi, ka mums ir tiesa, kas ir objektīva un saprot likumus un spēj spriest taisnīgi!
Ups
U
Lelle, kas par " kropli" ??? Mazais Aivars tacu ir 2.grupas invalids, vismaz Kuldigas DEAK atzina vinu par tadu...Busim precizaki izteikumos!!!
jet
j
BAGĀTIE ARĪ RAUD II
midu
m
Vismaz miljardu latviešu tautai nozagusī ģimenīte tagad cieš:))))
lapsa
l
Izradas nevis Lavijas tauta ir cietusie kur sitie blezi ir nofenderejusi vismaz miljardu bet pats bledis ir cietusais!!!! Ostaps Benders stav pie ratiem!!
Grieta
G
Ānrijs netikai pēc idiota izskatās, bet arī ir. Tā nav veca lieta, ka nauda paņem prātu.
Paija
P
Bet Anrijs bildē tāds mierīgs un pārliecināts izskatās. Izturīgs jauneklis ar noturīgu psihi. Sēž un domā, ka par naudu pat pašu velnu var nopirkt.
Lelle
L
Finks: "....Nezinu kā tas notiks, bet iejauksies ārzemes un tad visi zagļi muks, bet viņus atgriezīs un smagi tiesās, tauta un valsts dabūs atpakaļ visu nozagto un pat izpārdoto..." Pagaidīsim un paskatīsimies kā tas viss notiks.
Lelle
L
Labāk nu aizveries, kretīn!
Dace
D
Cik daudz mums to cietēju?! Miķelsons, re, arī cieš!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas