Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ansips atļauju Vienotībai izmantot savus izteikumus skaidro ar atbalstu Dombrovskim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Delnai, KNABam
D
Svešas valsts iejaukšanās ir nelietība tāpat kā nelietība ir Dombrovska Vienotības balsu meklēšana svešos dīķos
<vienotībai
&
100 % taisnība !!! tikai '''lielie pētnieki ''..klusē kā ūdeni aizrijušies!!! :((
  • 1
  • 0
čiepa
č
Labāk jau pašu pagastveči, kā TP laikos, būtu stāstījuši, cik Dombrovskis labs. Bet nestāsta! Jo pagasti tukšojas, cilvēki aizbrauc. Kāda jēga, ka premjers labs ārzemniekiem? Un nav jau igauņu bāleliņš vienīgais, vēl kaut kādi ārzemnieki/ banku lobiji stāsta reklāmās par Dombrovska labajiem darbiem. Bezjēdzīgi. Vismaz to ASV karodziņu bildēs būtu noņēmis!
ekharts
e
Jebkura valdība strādātu labi,ja tai iedotu finanses 2.gada budžetu apjomā.Zatlers atlaida Saeimu ne tāpēc,ka viņa(Saeima) un valdība strādātu labāk vai sliktāk,bet tāpēc ,ka pats (sponsoru mudināts)gribēja iegūt popularitāti un nopelnīt ,iesaistoties politikā.
Eksperts
E
Atlaida tādēļ,ka ZZS ,kas bija Vienotības koalīcijas deputāti nevarēja pilnvērtīgi strādāt,deputāti,gan ministri pirms katra lēmuma pieņemšanas nemitīgi,ilgstoši konsultējās ar ZZS ipašnieku,galveno sponsoru Lembergu.Sakarā ar to Koalīcijas deputāti vairs nebija radoši,izlēmīgi,bet pārvērtās par glumikiem,reizēm neuzticami un marionetem līdzīgi
  • 3
  • 2
Marks
M
Paradokss - valdība strādā tik labi, ka citām valstīm iesaka mācīties, bet prezidents to atlaiž (pastarpināti, atlaizdams Saeimu).
xxx
x
Es un mani draugi un radi arī atkal balsos par Vienotību, pilnīgi piekrītu, beidzot sāk veidoties IKP pieaugums no kaut kā nevis tukša gaisa, kā bija Kalvīša laikā :) Uzlabojumus neizjūt tikai slinkie, un tie kuriem nekad nebūs labi :)
Ivars
I
Paldies Ansipam par atbalstu! Es un lielākā daļa manu paziņu atkal balsosim par Vienotību. Šķiet, ka tas tomēr ir vienīgais, kaut gan sāpīgs, bet vienīgais prātīgais ceļš.
<<<
&
šoreiz tas pat ..NAV ...MAZĀKAIS ĻAUNUMS!!!!!!!!
  • 1
  • 0
?
?
KNAB - viens likums, viena taisnība visiem.
eksperts
e
Jebkuras valsts vai valdības teiktais ir informācija visai pasaulei un ja kādam tā ir noderīga var izmantot.Ko Putins veiksmīgs sportists,fizkulturietis varētu teikt par SC Ušakovu,kas pat Pribaltikas Rīgas krosā aplūza un Urbanoviča,kas īstenībā ir ilgstošs lūzers.
  • 0
  • 1
...
.
Un ko teiksim, ja to paši darīs SC ar Putina un Medve;geva palīdžību? Tā ir savdabīga administratīvo resursu izmantošana, ne īpaši glaimojoša tam, kas izmanto, jo cenšas valsts iekšējās lietās jaukt ārējos.
to Dr.xy
t
Neuztraucies neviens gudrs krievu izcelsmes latvietis,kurus sauc par russkogovorjaščim,nebalsos par SC,jo tādi Saskanieši jau sākot ar Ļeņinu,1917 gadu maldināja,solīja,terorizēja,nīcināja tautu un jāpateicās Dievam,ka vienreiz gandrīz visas tautas ir tikušas brīvas no viņu lipīgās varas.Tagad te skanīgi atkal Ušakovi,Urbanoviči,kas vēl plivinās ar savām gudrībām un solījumiem palīdzēt pensionāriem.Ko tādi tuvredzīgi Dīdas var palīdzēt.
  • 1
  • 2
Dr.xy
D
To: 3 punktiniem ( Plkst. 14:42). "Administrativo resursu izmantosana" ! Kas tas ir par murgojumu ? Jebkurai personai ir atlauts citet,citas personas teikto,ja ir sanemta atlauja. Kas attiecas uz SC ,tad vinu riciba ir kriminala un apdraud Latvijas Valsts un latviesu tautas drosibu.Pec SC luguma Latvija ieradas kremla cekistu "polittehnologi",lai apmacitu SC darbonus ka rikoties prieksvelesanu agitacija un latviesu pilsonu balss pirksana ( 100,-USD).SC visu laiku ir sanemis finansialu un moralu atbalstu no kremla,ar merki iznicinat Latvijas Valsts neatkaribu.Rezumè: SC ir pretvalstiska kremla cekistu organizacija Latvija,kura pec Soda likuma 69.punkta ir jasoda par Valsts nodevibu.
  • 3
  • 2
ekharts
e
Vai šis nav tāds pats likuma pārkāpums,kā agrāk Tautas partijas netiešie reklamētāji?
tt
t
galvenais ir cits, kādās jomās esam konkurenti? Šitāda domāšana ir beidzamais anahronisms, ka viena reģiona ES valstis milzīgi savā starpā konkurē. Starp citu, lai konkurētu, ir jābūt konkurētspējai, kuras mums šobrīd nav.
  • 1
  • 0
Bomzis Vamzis
B
Jau iepriekš teicu, ka tā ir iejaukšanās citas Valsts iekšējās lietās. Nu interesanti, ko šī igauņu aģitatora atbalstītāji teiktu, ja Baiļu partiju (SC) atbalstītu krievu aģitators Putins, līdzīgi tam - abu amati ir premjers savā valstī. Un to, ka šāda aģitācija ir diskutabla apliecina arī šī informācija Dienā, kas pārbublicēta no igauņu avīzes Postimees. Nav tas īsti pareizi Vienotība - sanāca tāpat kā ar Dambrovska karodziņu vēlēšanu plakātos.
  • 2
  • 1
galvenais ir cits
g
galvenais ir tas, ka igauņiem, somiem, zviedriem ir izdevīgi ka Latvijā ir viņiem izdevīgs premjers. Izdev'īgs uz Latvijas rēķina. Ja konkurents tevi slavē, ir vērts apstāties un padomāt...
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas