Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Antiglobālisti šodien rīko mītiņu Doma laukumā

Biedrība Antiglobālisti šodien Doma laukumā rīko protesta mītiņu, informēja biedrības valdes priekšsēdētājs Andris Orols. Pasākuma "Eiro - nē! Pieprasām referendumu!" mērķis ir protests "pret 4.maija republikas režīma centieniem iznīcināt Latvijas valsts suverenitāti". Plānots, ka mītiņš notiks no plkst.12.30 līdz 14.

"Saujiņa neoliberāli noskaņotu politiķu, kuri iztapīgi klanās svešu varu priekšā, grib iznīcināt Latvijas neatkarību un suverenitāti. Ir absolūti nepieņemami, ka Latvijas valdība grib ieviest šeit svešu naudu pretēji Latvijas iedzīvotāju vairākuma gribai. Tas ir pilnīgā pretrunā demokrātijas pamatprincipiem un liecina par to, ka Latvija pakāpeniski pārtop par autoritāru valsti," uzsver Orols, norādot, ka sociālās aptaujas vairāku mēnešu garumā liecinot, ka vairums Latvijas iedzīvotāju ir pret eiro ieviešanu un par Latvijas lata saglabāšanu.

Viņš arī akcentē, ka suverēnā vara Latvijā pieder tautai, nevis nelielai politiķu grupai. Turklāt valdība esot tikai instruments tautas gribas īstenošanai. Mītiņa rīkotāji pieprasa referendumu eiro ieviešanas jautājumā.

Kā apgalvo mītiņa rīkotāji, tad tajā uzstāšoties arī sabiedrībā pazīstami inteliģences pārstāvji. Pasākums tiks pārraidīts tiešraidē vairākās interneta vietnēs.

Top komentāri

kaijs
k
banku kartelis pie varas lobee savus cilveekus, visa valdiiba ir viena vieniiga saveejo lobeesjana. 4 maija republika ir uzmetiens - bandiitu reziims.
+10
+
Pareizi, savas bankas izpārdevušu tūdaliņi tāgadiņi un kļuvuši par miljonāriem, kāpēc valstī nevar būt sav banka, kas izdod savas maksājuma kartes, kuras neatkarīgas no ASV Mastercard un Visa korporatīvajām interesēm, Latvija var samazināt savus izdevumus uz banku alkatību rēķina, bet mafijai tas nav izdevīgi, likumi sarakstīti banku ne jau tautas interesēs...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas