Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Apcietināta bruņota banda, kas uzbrukusi makšķerniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fricis
F
Tāpēc jau mūsu tiesas nevar notiesāt daudzus noziedzniekus, ka mūsu policisti ir truli analfabēti.Domāju,ka valsts policijai jāatņem liela daļa finansējuma un jātdod to pašvaldību policijām,tad būs kas policiju kontrolēun piespiež viņus strādāt un mācīties.
Beibe
B
Gramatikas, stila un jēdzieniskās kļūdas - vienkārši drausmīgi, kā diena.lv var atļauties šitā kropļot Latvijas valsts valodu?!
Prātnieks
P
Šodien, spriežot pēc jokainām kļūdām raksta visās jomās, ir 1.aprīlis. Nu kā var pēc aizturēšanas atlaist personu, kura atrodas meklēšanā par nozieguma izdarīšanu. Kā, apsveicinājās un atā?
lasītāja
l
Atkal viens pierādījums, ka nosacīti sodi neiedarbojas uz pusaudžiem. Pirmam sodam jābūt tādam, kas liktu padomāt. Saprotams, ka šiem puikām ir tikai piecu klašu izglītība, jo viņi savu karjēru jau izvēlējušies. Nu, un ja iekrīt, tad ir valdības maizē. Tā vietā bargs sods cietumā ar fizisku spaidu darbu pa dienu ir kā radīts, lai ieaudzinātu bijāšanu. Jā, un vecāku cietumnieku klātbūtne parādītu sabiedrību, kas nav tik saprotoša un iecietīga kā ārpusē. Bez tam vecākuma un stiprākā principi valda. Pašam ir izvēle pēc soda vai turpināt jeb labāk mainīt karjeru. Nevajaga paipuisīšus saudzēt no dzīves realitātēm.
kukū
k
Vēl tik vajag amnestiju uz svētkiem,tad vispār varēsim svētkus svinēt mājās pie aizslēgtām durvīm.
bandinieks
b
banda [fr. bande ] - personu grupa , kas apvienojusies noziedziigai darbiibai . šai gadiijumaa divi nepilngadiigi puņķu tapas narkomaani , juus laiž muļķi , netiek galaa ar mazgadiigajiem un te laiž bandu ... idiotisms , katru dienu šievieteem taadi kropļi atņem somiņas , vajag straadaat , kautvai nograabt šos un kaartiigi nnoteest , buus miers , a te arestee , noskaidro atlaiž ne pa velti triis reiz jau šņoreeti...
Diena - vājprāts
D
Raksts ir katastrofāls - kļūdas kaudzēm, virsraksts liek domāt, ka kāds tika aplaupīts makšķerējot upes malā. Tad jau, ja šo jauniešu vietā uz perona atrastos divas bankas apkopējas, tikpat labi varētu likt virsrakstu: "Apcietināta bruņota banda, ka suzbrukusi bankas darbiniecēm". Jāraksta personas statuss, kāds tas bija nozieguma brīdī via kādi bija motīvi noziegumam, un tie bija pasažieri, kas stāvja uz perona, nevis makšķernieki.
YL
Y
Narkomānus saskaņā ar šariatu - nosist! Tie nav labojami.
klinklavs
k
Bravo policijai!
krišjānis
k
esmu vilcienā pabraucis garām olainei simtiem reižu, bet ne reizi neesmu bijis pašā pilsētā. un šādu iemeslu dēļ netaisos arī :D bet ar ko tik ikdienišķs notikums izpelnījies rakstu dienā - nezinu. varbūt ziņa, ka policija kādu laicīgi notvērusi, pretendē uz sensācijas statusu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas