Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Apinis un Repše apstiprina, ka saņēmuši "Ventspils" naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
k
k
kāds man sakars ar miljoniem, kur tu esi un kur satiecies. tu esi mērglis un nevilšus pats sevi tā sauc nekrati sirdi, mērgli, krati kuli. iespējams, ka esi mētelīšu virinātājs.
žanis
ž
redziet- tā Repše cīnījās ar oligarhiem- bāzdams kabatā viņu naudu.Visas tās JL runas par un ap korupciju ir blefs.Noželojami.
mērglis
m
es ikdienaa sastopos ar tiem , kurus juus jaajat un gruužiet viņus nabadziibaa un izmisumaa , man neskauž juusu miljoni , vienkaarši žeel to nabago kuru beerni taapat buus nolemti , juus esiet kaa eerces kas pumpee un pumpee , jums nekad nebuus diezgan , pietruuks ko pumpeet ievediisiet citus , tikai nepaarpliistiet , zagta manta labumaa neiet , vai vari pa nakti guleet ? šaubos , Kalviitis ar tik sapulcees var guleet jo par daudz pretrunaas iegrimis miegs trausls palicis , tev taapat , nekas, man nav žeel....
pakausis
p
patiesiibaa tie ljautinji tiehsaam sashuumeejushies ne pa jokam ja shitaada infa tiek palaista gaisaa nu burtiski dienu pirms referenduma.. jo normaals zhurnaalists buutu nogaidiijis kad noies bish trakums par referendumu un tad saacis shaadu traci.. bet redz kaa laiciigi paraadiijushies shaadi materiaali.. un ar to ka visi njem tauta jau saradusi... beet reeeedz jaunais laiks arii... uuuuh... :)))) ta jau shiem nevar ticeet un riit labaak palikt maajaas.... zin.. ja man dotu naudu.. es ar njemtu.. :)) bet tas nenoziimee ka es dariitu to par ko man samaksaats.. un JL vismaz pagaidaam ar darbiem nav nekaadi paraadiijushi ka buutu ko par to naudu izdariijushi.. citaadi jau buutu Lembim baigie draugi... bet nav tak.. :)
pakausis
p
nu Repshe tieshaam nebija labaakais kekss ar ko Jaunajam laikam sapiities..dikti jau nu puika veel :))
k
k
tu tāds arī esi dzīvē, mērglis, kas prot tikai muldēt unskaust
x
x
P.S. es gan neteiktu, ka riiciiba "panjeema un uzmeta" ir uzslavas veerta. starp citu :)))
Tumsonis
T
Interesanti - es nezogu, man viena zvaigznīte. Dažādiem mutes brūķētājiem un zagļiem - cieņa. Es atkal nesaprotu.
Tā viš i
T
Repše tiešām uzmeta Lembi jau pirmajā mēnesī. Un "Neatkarīgā" tad ar apskaužamu reguraritāti ņēmās šo gānīt un dara to vēl šobaltdien. "Paņēma un uzmeta" - tātad draņķu draņķis, kas neder nevienai šolaiku valdīšanai.
Bērziņš
B
Pirms kaut ko raksta "Dienai" būtu skaidrāk jānošķir: 1) Vai naudu saņēma par kādu sabiedrībai kaitīgu balsojumu vai nē 2) Kad naudu maksāja un kad pārtrauca to darīt. Atbildes: 1) Repše nesaņēma naudu par šādiem balsojumiem un arī nepieņēma tādus (tiešām cien. komentētāj "fakti" -nosauc vismaz vienu šādu balsojumu vai arī beidz blefot) 2) Acīmredzot Lembergs vienreiz noziedoja, bet tad tika "uzmests" un pārtrauca atbalstīt Jauno Laiku, kas tieši cīnījās pret Lembergu Protams, ziedojumu kontā var ieskaitīt, kurš vēlas, bet Jaunā Laika grāmatvedim tomēr vajadzētu pārbaudīt, vai zem "Ventspils Uzņēmēji" apvienības neslēpjas kāds oligarhs, kurš partiju varētu nākotnē diskreditēt.
Tumsonis
T
Vispār Einārs ir diezgan vientiesīgs, piem., viņš domā, ka jebkurš var iegūt kredītu tik viegli un ar tādiem nosacījumiem, kā viņš pats. Tāpat viņš naivi tic, ka ir varena biržas haizivs. Tas ir tapat, kā Kalniete, kas tic, ka neviens nezin par viņas smalkās rociņas ieslīdēšanu LTF kasē. Vieni vienīgi vientieši.
x
x
shoreiz es tev piekriitu, bet publiskajaa telpaa viss izskanees jums ljoti nepatiikami. izskataas, ka nevienu vispaar tas saraxts neinteresee, tikai tas, ka tur ir JL. repshem vajadzeeja teikt, ka atmaxaas ...
mur
m
Repše ir cilvēks, kurš nemelo. Vienkārši nevar. Es viņu par to cienu.
lno
l
Nosauc kaut vienu likumu, sprukstiņ. Lembergu uzmeta jau pirmajā mēnesī, atdodot privatizācijai atlikušās KrājbankAS daļas. Kā tu varēji aizmirst Aksenoka nakts zvanu jeb tu tajā laikā vēl čurāji biksēs?
lno
l
Labs:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Nekā personīga: Kļūst zināmi Lemberga stipendiāti

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas