Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Apsītis aicina neuztvert Tiesībsarga biroju kā labo laiku greznību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
Romāns Apsītis finansējuma samazinājumu uzskata par būtiskāko šķērsli, kas kavējis tālāko Tiesībsarga biroja attīstību...jūtas sadrupis, taču no amata nav atkāpies... - - - kautkads arprats, viena varda, - shausmas.
U2
U
...vēl viena ''NULLE'' taisa savu PR!! :))
lūriķis
l
Varētu ieviest jaunu amatu vietā -Bende,pēc tam prasīt,cik šogad esi nobendējis?:)
jautrais
j
.. pilns maks nenorāda uz gudru galvu.... ar naudu arī muļķis reklamēsies..
Paija
P
Lūdzu nevajag stāstīt pasakas, jo jūs nezinat Latvijas realitāti.Jūs nedzīvojiet Latvijā, tāpēc neziniet. Tiesībsargs Latvijā ir nespējnieks: ja cilvēks sūdzas, ka ir saņēmis nekompetentu un atrakstīšanās vēstuli no kādas valsts institūcijas par savu tiesību aizskarumu, tad ir redzētas daudzas tādas Tiesībsarga biroja atrakstīšanās vēstules, kurās Tiesībsargs pasūta cilvēkus uz tiesu (kuru procesi ilgst 3-4 gadus) un KĀ IZSMIEKLU klāt vēl pieliek nekam nederīgu Tiesībsarga bukletiņu par cilvēktiesību ievērošanu. Tiesībsargs ir pilnīgi lieka greznība, jo VIŅŠ NEDARBOJAS UN NEFUNKCIONĒ TAUTAS LABĀ tiesību pārkāpumu gadījumos. Tiesībsarga birojs formāli atrakstās.
to
t
...Veiksmīgai darbībai viņu kavējis... miegainība...
alberts
a
"Tiesībsargs" lai viņam nebūtu problēmu un jastrada ir pat atslēdzis savu e-pastu,ta sacīt NAV ko traucet mus.
Juris Dreifelds
J
Nelaime tada ka vairums Latvijas iedzivotaju nesaprot ombuda biroja jegu. Te varbut deretu plasak izverst reklamesanu un izglitosanu. Ombudsmenu biroji atrodas gandriz visas pasaules valstis un diez vai Latvija butu tik absoluti perfekta attieksme starp iedzivotajiem un valsts darbiniekiem ka tai sads birojs nebutu vajadzigs. Galvenais uzdevums tatad ir panakt samierinasanu starp iedzivotajiem un valsts aparata darbiniekiem,jeb "birokratiem".Neviens nevar apgalvot ka Latvijaa tadas problemas nav. Varetu pat teikt ka tadas ir ar uzviju. Ombuds kopa ar saviem statiem izskata sudzibas . Vispirms jarevide tadas kuram nav pamatojumu , vai ari taas kuras skar privato sferu vai ari sudziba noilgota.Ombudam ir tiesibas skatit jebkuru pat slepenu dokumentu un vins var nakt pie sledziena ka bijusi parkapumi vai negodibas utt. Vins var ieteikt mainas un pieprasit specifiskas ricibas lai stiprinatu taisnibu un godigumu.Vinam pasam nav tiesibas visu nokartot ar patagu. Vins sadarbojas taisnaa cela ar Saeimi,kurai vins paklauts,un Saeima savukart var reaget uz vina biroja ieteikumiem [jeb ari var tos ignoret]. Latviesiem jasaprot ka si iestade nav kautkada grezniba vai sorosiesu izdomajums bet ka taa pasaule darbojas jau vismaz 200 gadus. Tiem kuri sudzas par biroja "neizdaribu",japrasa vai tie jebkad izlasijusi ombuda pusgada parskatus ? Nelaime tada ka masu mediji biroja lietas skata tikai tad kad tur notiek ieksejas domstarpibas bet ne vinu darbu panakumus un ieteikumus.Tapec vien jau ombuda birojam gruti stradat jo lai vinam butu ists segums un veraa nemams spiediens ir vajadzigs tautas atbalsts.Tie kuri iesaka biroja likvidesanu vai ari panakusi taa budzeta 60% apgraizi ,tiesam nesaprot ko dara! Vai tad butu labak ja nebutu neviena organizacija kas varetu ieskatities birokratijas kludainas attiecibas ar tautu? Bez tam, nesaubos ka ir ari dazu lielbagatnieku intereses nepielaut kautkadam birojam 'okskereties" slepenas lietas valsts aparataa , jo var uziet kompromitejosas "djelas"kuras varetu skadet vinu interesem.
Izsmiekls
I
Paskatīsimies, kas sēdēja Saeimā tobrīd, kad ievēlēja Apsīti - nekaitīgu, klusu vecīti, un viss top skaidrs - institūcija nodibināta, vadītājs iecelts un esam demokrātiska valsts. Ha, ha, ha!!! Atceros kaut vai drošībnieka Gulbja lietu - "apbrīnojama" pasivitāte, neizlēmība, lētticība utt. Bet neprotas kaunu un neaiziet...
Ēriks
Ē
Ne jau biroju jāvērtē tik kritiski bet Apsīti! Pats biroja, tā ideja, ir laba un pat nepieciešama lieta. Jautājums tik, ka panākt, ka to vada cilvēks, kas grib strādāt un kas saprot, ko birojam būtu jādara un kā to izdarīt!
gio
g
Kantoris ir pilnīgi bezjēdzīgs. Neviens diskriminācijas gadījums vai cilvēktiesību problēma tur nav novērsta. Ar to visu nodarbojās un tiek galā tiesas. Plus vēl pilnīgi nekompentie un amatieriskie "viedokļi", kādus ar lielākām sekmēm ik semestri producē tieslietu studenti. Kantori vajadzēja, jo VVF bija saflammējusies, lai "kaut kas arī paliek pēc manis", nevis tikai izkropļotais Valodas likums, brauciens uz Alpu namiņu un Uzvaras parādi.
Pilsonis
P
Juridiski perfekta nostāja - "kā maksā, tā srādājam!". Interesanti, kāda šodien izskatītos ikviena Latvijas pilsēta, ja arī sētnieki būtu vienisprātis ar god. tiesībsargu?
nu ja
n
Kritizēt var un droši vien arī vajag, bet ne jau tik infantilā līmenī... Ja kāds nav dzirdējis par paveikto darbību, tad tas nenozīmē, ka nekas nav paveikts :) Kāds noteikti nav arī dzirdējis par ASV prezidentu - vai tas nozīmē, ka tāda nav vai arī viņš neko vispār nedara :D Ar savu nekompetenci nevajag lepoties.
relity
r
Ideja bija laba, tikkai tiesībsargs amatā neatbilstošs savai kompetencei un spējām, uz iedzīvotāju iesniegumiem atbild ar 3-6.mēn nokavēšanos vai vispār neatbild... žurnālistiem vajadzētu te parakties.
Ministry of Truth
M
Apsīti, bet šaha uzdevumos vēl joprojām lieto izteicienu "baltie sāk un uzvar". :D Mēs, šahisti, turpinām diskriminācijas politiku un mums nekas par to nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas