Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Apspriež iespēju izveidot valdību no Vienotības, VL-TB/LNNK, ZZS un neatkarīgajiem deputātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
toto
t
tas jau vienotības mērķis bija - šeptēt kopā ar zemniekiem. tas, ka vienotība bļaustījās paqr zemnieku divām dabām - sava tēla spodrināšana.
ESIS
E
Bet cienitie rakstitaji, vai ta jums vispar kads labs. Visi sitadi, tadi. Simts saeimas deputati zagli, bet parejie 2 miljoni godigi latviesi. Murgs. masu mediji mus ta apstradajusi ka bail paliek.ZZs nu galigi nav tas sliktakais variants. Un lielais oligarhs Lembergs ne tik.
Savejais
S
Sarkanā bestija kopā ar hūti ir izstrādājuši savu plānu, kā realizācija pašreiz sākas. No komentāriem redzams, ka daudzi pašreiz jūsmo par Zatlera izgāšanos. Zatlers izrādījās pilnīgi negatavs lielajām politikas intrigām un kā politiķis ir pilnībā diskreditēts, bet tiem, kam patīk šāda notikumu gaita, asariņas birs mazliet vēlāk
Veļķis
V
Vienotība + NA + ZZS + vientuļie deputāti - labs risinājums Latvijai. Strādā tie, kas vismaz kaut ko ir spējīgi. Zatleram nevis alkatīgi kāroto Saeimas šefa krēslu, bet ar žagariem pa vienu vietu!
a
a
Tikai ne ZZS. Tos mēs izbalsojām.
ccc
c
Taadaa gadijumaa butu referendums un jaunas Saeimas veleshanas, jo taa nu butu atklata veletaju krapshana
ritdienis
r
Mums ir kopēja "ne tikai"valoda,bet arī Tēvzeme.Pie tā tad arī paliekam.
Valdis
V
Vai tiešam Zaļie un zemnieki ies koalīcijā ar padomju okupantiem un paputējušās necilvēku impērijas salašņām?!
daunitis
d
Kā vispār var apspriest iespēju par kaut kādu SC valdību, ja viņiem visiem bija jābūt Kalnciema akmeņlauztuvēs? Kur ir DP? Kuli kasa? Zatleram par pārdošanos Putleram vieta tur pat.
vito
v
Ja būs jaunas vēlēšanas, visi draudzīgi balsosim par SC un krievu valodu kā otro valsts valodu. Tad nevajadzēs nekādas koalīcijas. Visu cieņu Zatleram, viņš patiešām gribēja reformas, bet pārāk daudziem tās pagalam nepatika. Tāpēc visas intrigas un lamāšanās.
Marats
M
Ej ieskrieties ar saviem 28% un SC! Brauc uz Maskavu un iesaki, kā Putinam izveidot valsti, nevis pamāci Latvijā.
  • 3
  • 2
Trahtenbergs
T
tie ie lembes ma***kas, citu nko nesaskatu , mazais lielceļa laupiitaajs visu smalki izsheemojis ...
Priekšlikums
P
Jaunas vēlēšanas ir atrisinājums, jo nu varam redzēt, kas kuram vēderā un, kāda āža kāja lien laukā! Tad redzētu iznākumu!
čivriv
č
A labāk pagaidam vēl dienas pāris... :)) Bet vispār - nepajiet ne diena bez *kaut kā jauna, neparasta*. :I Tā viš ir.
  • 1
  • 0
ironija
i
Ir visai bizāri vērot, kā politiķus imitējošas personas varas galdu spelē "piepērk kārtis", kamēr katra diena, kuru valsts nepilnīgi velta sava ieksējā tirgus un iedzīvotāju stabilitātes aizsargāsanai, rada pašas suverēnas valsts pastāvēšanas riskus. Un nevajag satraukties, valdības un parlamenti ( arī saeima) reizēm var būt spiesti atkāpties ne tikai parlamentāru spēļu rezultātā- grib to lielie, vai mazie spēlētšāji, vai ne.
stingrā mamma
s
Žurnālā IR jau pasen sociologs Tālis Tīsenkofs teica, ka kārtības ieviešanai Latvijā būs jāatlaiž 2 Saeimas pēc kārtas. Tā arī pārliecinoši izskatās.
Jukums
J
Domāju, ka Olšteins vairākkārt ir pierādījis, ka amata dēļ nodos jebkuru. Ja kāda partija viņam tagad vēl uzticētu jebkādu amatu, tad ēna gultos arī par šo partiju. Par pārējiem pagaidām grūti spriest - lai tad paši atklāti pasaka lo īsti vēlas. Katrā ziņā - pirmajā vietā ir reformas. Tieši kura koalīcija tās nodrošinās, tas ir otršķirīgs jautājums. Ja šo reformu nebūs, tad šī saeima var tikt no tautas atlaista vēl tiešākā veidā - nevis caur reformām, bet gan ar iziešanu ielās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas