Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Aptauja: premjera amatā vēlas redzēt Sudrabu, Lembergu, Vīķi - Freibergu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janka
J
Vai tiešām nevar šo potenciālo laimeslāču sarakstu izlaist caur kompja sietu, kurā testi, melu detektors utml. filtri. Nebūtu te velti un bezrezultatīvi jātērē laiks un jāstrīdas. Ir taču tādas tehnoloģijas, vai nē?
eis
e
nebūtu kāds zadzis, visa Kurzeme būtu kādam piederošā uzņēmuma izgatavotajā bruģī, a Ventspils- vienā marmorā.Atsvieda apgrauztu sviestmaizīti kvaušķiem, lai rej pareizi
bratan
b
Protams, ka Lembergu! Tad tempā izbruģētu visus ceļus (ar Lemberga firmā ražotajiem ķieģelīšiem) ārā no krīzes uz gaišo rītdienu.
ivs
i
Aivars Lembergs – 18%; -Tas tikai licina par idiotu skaitu % Latvijā un neko vairāk.Priekš sevis zagt izmantojot pastulbos tautiešus un vadīt valsti nav viens un tas pats.
borisa šoferis
b
Kad V V FA atbrauca uz Latviju ,Boriss Pugo sagaidija viņu ar ziediem tas bija 80 gados,tagad muļķiši paņemsim vēstures grāmatas un palasīsim par Borisu ,kā viņš sāka un beidza .
anonīmais šakālis
a
sudraba ir no parex kliķes, vaira ir buša kvaukšķis, bet lembis vnk komunists! Kā var būt tik stulbi cilvēki???
Laine
L
Turies, Pēteri no Kurzemes, es, lai arī vidzemniece, pievienojos viedoklim!
Laine
L
Es tiešām nesaprotu tos, kas aprej Lembergu... Tāpēc jau mēs esam tādā "tūtē"..., šeit acīmredzot murgo tie, kas visās vēlēšanās balsojuši par šķēlistiem un tāpēc jau arī mēs esam tur, kur esam. Tā lūk ,"cienījamie" šķēlisti, līdz nākošajām vēlēšanām atkal viss būs aizmirsies un atkal balsosiet par laupītājiem - tautas partiju, kura visu Latviju ir iztirgojusi!
Pits
P
Tiešām interesanti, kuru no bijušajiem pacientiem Zatlers izvēlēsies! Vai to, kurš deva visdāsnākās pateicības?
ķerubs
ķ
Par prezidentu Auseklīša Krisbergu,par finanšu min. Vaškeviču,par IeMin. Lindermani,Ves,min. - Zatleru ,Ārl.min. - Buzajevu u.t.t. Ja nebūtu tās jūsu nopeltās "kanādietes"mēs jau sen būtu NVSā un ar belorustraktoriem laukos un ielās ar "moskvičiem","žiguļiem",bez tualetes papīra un bez pamperiem un kā baltkrievi sauļotos Sočos .Bet tavs Lembis caur rūtiņām diez vai vadīs valsti.Tad jau es drīzāk būšu ANO ģen.sekretārs.
zane
z
LEMBERGU!!!!!LEMBERGU!!!!!TIKAI NEVAJAG FREIBERGAS,JO NO VINAS NEBIJA NEKADS LABUMS PAR SIEM DAUDZAJIEM GADIEM.NEATCEROS,KA KAUT KAS LABS BUTU DARITS TAUTAS LABA.ISTS TAUTAS VIRS TIKAI PREMJERA AMATA AIVARS LEMBERGS.GALVASPILSETA UZPLAUKS UN ARI UZLABOJUMI BUS AR LAIKU.ES TICU,KA LEMBERGS MUS IZVEDIS NO SI PURVA.VINS IR ISTS SAIMNIEKS.
Go
G
diespas, tak ne jau kanādieti! viņa mūs fiksi iemācīs pastaliņās staigāt.
pamela
p
Par maz zagļu zivs galvā.Jāstumj arvien lielēkas un veiklākas.Pat riebīgi domāt,ka ko tādu var vēlēties.Ja Ventspilī sazaga,jo godīgi to nopelnīt vienkārši nevarēja, miljonus,tad atrodoties pie visas valsts stūres sazagtu miljardus un daļu,protams,Rīgas bruģim ,ceineri pensionārēm,lai aiz laimes čurā tena ieliktnīšos un par to ceineri pērk puķītes.Pilnīgi aptaurēta vdaļa tautas.Repšem par to godīgi izprasīto miljonu vēl šodien gatavi rīkli pārgrauzt.KAPĒC VIENS L:IKUMS NAV PRIEKŠ VISIEM?ZZS arī nav pie veselā saprāta,jo Hūte ir pamatīgi maksājis.Ir Latvijā tik daudz godīgu,izglītotu cilvēku,bet nē -- VAJAG ZAGĻUS un neliešus.To jau uzskata par normu.Piem.,vai nebija prātīgāk kā OMBUDU ielikt R,Kārkliņu ne to veco komunistu kurš neko nedara un pat nezina kas ir cilvēktiesības,jo PSRS tādu nebija.UN Kļockins -- vēl viens komunisma rēgs klīst pa Latviju.Amatos tiek piemeklēti cilvēki / VILNĪTIS no Maskavas studijām !!! /,kuri NAV LATVIJAS PATRIOTI,BET kuriem ir "plankumi"biogrāfijā un kuri ir vadāmi.
Kuiļu Žanis
K
Vēl šajā sarakstā trūkst Raimonds Pauls, repers Ozols, Valters un Kaža, Lauris Reiniks un Intars Busulis. Bet diez vai viņi veselā saprāta vadīti būtu priecīgi par sevis nominēšanu šim amatam. Toties samērā droši, ka 2 no nosauktās trijotnes jūtas glaimoti.
Jupis
J
Atkal parādās latviešu naivums. Iespējams, ka ar zināmiem iebildumiem vienīgā minēā no virsrakstā minētās trijotnes varētu būt I. Sudraba.VVF ir līdzvainīga situācijai pie kuras esam nonākusi, nespēdama pēc Repšes valdības krišanas nosaukt piemērotu premjera kandidātu, bet Lemberga gadījumā rodas jautajums - kā vispār lielai daļai Latvijas iedzīvotāju ir ar godaprātu, ētiku un morāli. Lembergs ir zvirbuļveidīgo čivinātāju projekts pie zirgābolu čupas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas