Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Aptauja: Šonedēļ SC iegūtu 41 vietu Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha
h
Paskataties Dienas aptauju.Tur SC pat 5% nepārvar. Kādi viņiem 41??!! Ēzeļa ausis viņiem..!
Andrejs
A
Nebrīnīšos, ja dienu pirms vēlēšanām "aptaujas" dažu avīžu slejās un TV ziņos, ka SC iegūs 100% deputātu vietas Saeimā. Ar šādu demagoģisku paņēmienu tiek zvejotas balsis SC, MALDINOT sabiedrisko domu.
ha
h
Vispār jau latvieši godam pelnījuši ka SC tiek vairākuma.Otras tik tizlas tautas pasaulē nav!Paši atlaiž saeimu un deputātus,kā nederīgus,bet pēc pāris mēnešiem tos pašus nederīgos pieņem atkal darbā.Nu vai nav apsurds!!!??? Kur vēl tā notiek,izņemot latviju.Tad sakiet ,mana tizlā latviešu tauta, kāda mārrutka pēc bija vajadzīgs tas teātris un tā milzīgā,nelietderīgā naudas izsviešana???Vai jūs vispār ar savam nodzertajām smadzenēm sajēdzat ko darāt???!!!!!!!!
ha
h
Ko jūs cepaties,.Sjonedēl iegūtu,nākošnedēlj vairs neiegūs,it sevišķi pēc žīda lindermaņa varoņdarbiem ha ha ha ha.Paldies tev, žīd lindermani,ka palīdzēji izvēlēties,par ko balsot.ha ha ha ha.
Elija
E
Ir gan jābrīnās,kas par šo salašņu baru SC vispār ir gatavi balsot. Tādi var būt tikai negodīgi un noziedzīgi ļaudis, kas Latvijas zemi necienīgi staigā.Kad paskatās TV SC dalībniekus, tad neredzas neviena cilvēcīga seja - tikai atbaidoši neglīti kangari un iznireļi,kurus redzot vēmiens nāk.
Igors
I
Zin'a GFK - dal'a no Maskavas polittehnologu kampanas. Saskanas arvalsts filiale Fiktiva agentura, kuras uzdevums laist klaja dezinformaciju par reitinigiem. Par to tika spriests Saskanas shaurajos aprindas. T.s. Saskanas 'TASS', kas manipule un pudere veletaja smadzenes Tas centrs atrodas Maskava, M.Dmitrovka i.
AG
A
Ja tā notiktu, tad būtu pilnīgā dir&ā!
nu ja!
n
vakar klausoties to kandidātu saietuuu---tas arī secināms,ka jābalso par SC,jo pārējo murgi ---vienkārši nav pie\nemami:)
Gunars
G
Kas tas par GFK? agrak tads nav dzirdets, piemeram man ir aptauju firma KGF un vina parego ka Urbans ar visu Maskavas brandzu tiks nolaists atejas poda..
Zane
Z
SC un pārējie rausēji baidās no VL kā no uguns! Dara visu, lai tikai pārliecinātu nebalsot par VL. Suņi rej, bet karavāna iet tālāk. PAR 8. sarakstu!
Zelta Lode
Z
Veletajs saprot, ka Saskanaj nekas nespiid. Tada pati ar pirkt-pardod salashnu banda, ka parejas frakcijas no atlaistas Saeimas. Ne jau velti klist tik daudz runu par vietu prirkshanu Urbanovica deputatu kandidatu saraksta. KNAB'am sen vajadzeja pieverst uzmanibu sadiem gajieniem Piemeram, der paanalizet M.Tolstoja paraadu bilanci utt. Lidz ar Saskanu musu Saeima raujas ieksha mafija
Oskars
O
Īstenibā jau tuvojas 81vietai .
Cerēsim ka tā vieta būs ar
C
RESTOTIEM LOGIEM - pelnīts,katrā ziņā, ir godam, jo tas, ko šī sveštautiešu banda te darās, ir noziegums pret cilvēci un pret Dievu. Taisnā tiesa.
  • 1
  • 0
Politikas ārprāts Krievijā
P
Diez vai SC ir pelnījis kaut vienu vietu Saeimā pēc Urbanoviča politiskajām "konsultācijām" Jaroslavļā - pēc pēdējām ziņām atklājas, ka Lokomotīvei bija jālido uz Minsku, un, iespējams, jāpaceļas no īsāka rezerves skrejceļa, jo Jaroslavļas hokeja arēnā notiek kāds liels politikas forums, kurā piedalās gan medveģevs, gan mums visiem labi zināmais biedrs Urbanovičs! LNT ziņās šovakar bija ko redzēt...vēlētājiem acis atverās.
fake
f
kārtējā fake aptauja, jo katrā rezultāti citādāki, šoreiz neko nevar prognozēt.
borcinsh
b
tikai dzeraju atejaa var but tada "aptauja" !!! un "dienai" nav nemaz kauns to atkartot !? ( ... ak ja, tur vel sezh biedri no "padomju jaunatnes" un "cinas" redakcijas !)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas