Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Arī pret pārējiem KNAB darbiniekiem izbeigti kriminālprocesi par deklarācijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris - Ciniķis
d
Apmēram tikpat spēcīga argumentācija parasti nāk arī no TP un citiem izcili "likumpaklausīgiem" "darītājiem". Tā ka "jūs saderat kopā...".
dzeris - Ciniķis
d
"Da stulbs tu esi, kā zābaks" - izcili spēcīgs arguments, diskusiju kultūru tu esi apguvis spoži.
dd
d
Kuru Tu te mēģini pārliecināt! Tikko kādam nepatīk Tavi argumenti, tad Tu uzreiz esi oranžais vai krimināls elements. Tas , ka jēlie vadās pēc revolucionāras pārliecības, nevis pēc likumu normām ir sen zināms fakts.
ciniķis
c
Varbūt pats esi JL kriminālais elements, ka tik šausmīgi apvainojies? Da ne Lembergs vai kāds cits te ir svarīgs, svarīgas te ir tieši grīnbergiādes un citi smieklīgie procesi. Tas izgaismo iestāžu atkarību un gatavību pazemot pašām sevi visas Latvijas priekšā šujot 90 sējumus ne par ko. Da stulbs tu esi kā zābaks.
targash
t
JL ir norma izmantot valsts resursu, lai izrēķinātos ar saviem pretiniekiem. Pirms pašvaldību vēlēšanām Mūrnieces vadībā DP vairākas nedēļas meklēja kompromatu pret politisko konkurentu. Neko neatrada, kārtējo reizi parādot savu neprofesionalitāti. Nākas piekrist ciniķim par visiem simts.
BA
B
Tikai, lūdzams, nesaki, ka Lembergs izņirgājās par valsti, ne kariņš, ne repše nav valsts, tie ir salašņas no ielas kurus diriģē puskrimināls ekonomiskais grupējums. ----------------------------------------------- ------------------------------------ Manuprāt, ciniķis pats izskatās pēc īsta krimināla. Būtu abus uzvārdus uzrakstījis ar lielo burtu, draudētu tiesa. Par Lembergu vēl redzēsim.
ciniķis
c
Varbūt JL izmantoja valsts resursu, lai izrēķinātos ar saviem pretiniekiem? Starp citu, ja nemaldos, tad pret KNAB darbiniekiem bija uzsākti kriminālprocesi par precīzi tādām pašām darbībām kā futbolam - par mantisku darījumu nedeklarēšanu un piedalīšanos mantiskos darījumos. Vecīt, kā tas sanāk, ka knab darbinieks nedeklarē privātmāju un viņam par to nekas nav, bet uz futbolu tik vien spēja sarakt kā kaut kādas tēva kredītkartes, kuras šis esot tērējis un nedeklarējis?!!! Beidz smīdināt. Problēma ir tajā, ka lielākoties, masu medijos ir liela brēka maza vilna un problēma ir politisko pasūtījumu ārkārtīgi nekvalitatīvā izpildē, tak, ja pasūtīja tas JL norakt cilvēku, tad vajadzēja sarakt ko nopietnāku par kredītkartēm!!! Tas liecina par neprofesionālu darbu, tāpat kā grīnbergiādē. Tikai, lūdzams, nesaki, ka Lembergs izņirgājās par valsti, ne kariņš, ne repše nav valsts, tie ir salašņas no ielas kurus diriģē puskrimināls ekonomiskais grupējums. Reizēm izbrīna cilvēku naivums un stulbums. Politikā notiek dažādu ekonomisko grupējumu cīņa, oranžie, zilie, zaļie un kas tik tur nav, tas viss ir aisberga redzamā daļa visi viņi dara to, ko viņiem liek. Bet pats bēdīgākais, kas liedz jebkādu cerību, tas ir tas, ka šie ekonomiskie grupējumi kontrolē tiesībsargājošās iestādes un izmanto tās politiskajās cīņās.
Ērglis
Ē
Protams, ja tu būtu palasījis krimināllikumu, tad redzētu ka augstākais priekšnieks nevar dot tādu pavēli atcelt kriminālprocesu. Un zinot šī brīža Jakāna "paklausību", ļoti apšaubu, ka viņš vispār kaut ko tādu darītu, vismaz bez publiskas bļaustīšanās ne. Būsim reālistiski - Futbolists izmantoja ĻAUNPRĀTĪGI valsts resursu, lai izrēķinātos ar OTRU valsts iestādi, kas pret viņu veic kriminālizmeklēšanu. Starp citu, viņa lieta tā kā jau tuvojas noslēguma fāzei un nav atcelta.
ciniķis
c
100 punkti pēc Repšes norādījuma ņēma un izbeidza. Drīz Jurašam atcels arī uzrēķinu, varu derēt!!!!
dzeris
d
Te nu atkal viens arguments par to, ka VID steidzami jāreformē, Jakānam jāaiziet, Vaškevicam jāatrodas attiecīgā vietā, lai kā TP pretotos. Jo tas ir kārtējais pierādījums, kā un kā labā VID strādā, un cik pasūtījuma lietas nav safabrivcētas pret TP konkurentiem, uzņēmējiem - to var tikai minēt.
Pareizi!
P
Un paķers līdz arī Jakānu.
ABC
A
Vārdu sakot, netīrā Futbola de Sporta aizstāvības kampaņa beigusies ar čiku. Jācer, ka Futbols de Sports saņems pelnīto sodu un tiks patriekts no VID kā jekuru uzticību zaudējusi persona.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas