Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Armijnieku ballēs šampanietim tērēti 14 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
roma
r
nav jau zeel,bet lok taa kaa taadi lopi.....un uzvedas ar
Senais
S
Nu žēl, ka pīļu dīķi piepilda ar alkoholu. Tāpēc jau tie galvenie pīļi rīkojas kā, atvainojiet, nevis kā, bet kā jau piedzērušies. Bet krāšņie tērpi gan ir ko vērts, Neviens seriāls, neviens šovs nav konkurētspējīgs ar redzēto. Protams, ka derēyu vēl, jo cik nu ziņās varēja redzēt, bet sākuma polonēze vēl tagad acu priekšā vīd, ar prezidenta uzstāšanos, un tas nekas, ka nedaudz "kliboja"grācija. Nav jau viegli tik raženam vīram ampelēties(nez kuram izdevās viņu pierunāt?). Kad cirka lācis brauc ar velosipēdu, tad arī šim nesanāk diez ko daiļi, bet visiem patīk. Man kā senam dzērājam , uzzinot aplēsi, uzreiz acu priekšā pavīdēja vēl kas. Bezgalīga kortelīšu rinda, ko varētu par tādu summu iegādāties. Un vēl. Paldies Dievam, ka piedzērušiem, cērtot torti ar zobenu, nenotika nelaimes gadījums, (bet gan jau tad vēl bija skaidrā, kad torti dalīja. bet balles beigas nerādīja, viegli saprotamu iemeslu dēļ).. Tas varētu būt mans vienīgais iebildums, citādi visnotaļ skaistajam pasākumam, optimisma pisātinātām dzīrēm , ak piemirsās, bet vienalga, kādas nopietnas slimības epidēmijas laikā. Vai nebija masveida plānprātība?
ABC
A
10 litri šampanieša uz vienu cilvēku vienā naktī???????? Kāds ir no lētas ļergas pārdzeršanās mirušo skaits? Cik viesību dalībnieku nogādāti atskurbtuvē? Vai Vinets Veldre ir pie pilna prāta?
Alberts
A
Prezidenta kabinetā (viņam RLB ir atsevišķa istaba) droši vien bija milzīgs šampanieša džakuzi...
vai vini TRAKI?
v
UZ 400 VIESIEM 4000 LITRI SAMPANIESA? ko vini ar to sampanieti darija kajas mazgaja?KATRS VIESIS IZDZERA 10 LITRUS SAMPANIESA?
stagnats
s
Lopi pie siles,skumji.........
Sapper
S
Es nekomentēšu dzīru mēra laikā morālo aspektu. Mani skumdina alkohola lietošanas kultūra. Stulbie saldafoni, nopērk un izrij kā lopiņi 4 tonnas žļurgu par 3,5 Ls litrā, tā vietā lai iepirktu pa to pašu naudu īstu šampanieti. Tur tak pa vairumcenu sanāktu kā minimums ~ 560 pudeļu Veuve Clicquot Yellow Label Brut vai Moet Chandon Brut Imperial. Dzīvnieki, goda vārds.....
Ērglis
Ē
Tas lēmums mani būtībā šokēja. Piedodiet, bet Latvijā griestiem diemžēl vajadzētu būt tikai nedaudz augstākiem, jo ja apskatamies ka Igaunija ar daudz zemāku korupcijas kultūru 36 tūkstošus prasa... Slaktera ākstīšanās kameras priekšā likās baisā.
Godmanis ūber ekonomists
G
Oi draugi mīļie, šie ir tikai ziediņi no manas puses. Līdz ko stāsies spēkā jaunais likums par iepirkumiem kur varēs bez jeb kādas kontroles veikt iepirkumus līdz 90 000 LVL mēs taisīsim tādu tusiņus ka maz neliksies :D tas tika tā pagaidām..
DD1
D
Ļoti pareizs aicinājums: "Zatler, pārstāj dzert, rīkot pieņemšanas, inaugurācijas, brokastis, tas ir amorāli! Un savu sievu ar vienreiz beidz visur ņemt līdzi, vai tiešām to ir tik grūti saprast?"
Sieva
S
kaut kā netika šogad mans instruktors nemaz aicināts uz balli. Kas tad tur ballējās par viņu uzdodamies???
zaļā
z
Bac! man arī ir škrobe! man darbā pašai ar savām piparkūkām un polšu būs jānāk, a te vieni prēmijas izmaksā, kad citiem neļauj, šitie akal polonēzi vālē un šampi strebj uz urrā. Nu, ja vienīgi bija kā Jupis raksta 21:23, tad es neko nesaku.
WALA
W
Malači - rāda izcilu piemēru kā vajag "taupīt" naudu, un kā pareizi noformēt dokumentus !!! Riebjas ka strādājot valsts iestādē esi ierobežots ar savas iestades budžetu, un daudz svarīgas lietas IT jomā nevari atļauties, jo redz ir iestādes kam budžets aiziet pilnīgai tuftai.
vecais-2
v
Zog no budžeta kādos tik veidos var! Un Prezis pa priekšu kā mērkaķis no Zoo. Patiesībā jau kāds orangutāns nodejotu tos pāris soļus ne sliktāk!
varbūt
v
nekā personīga samelojās ?(kā vienmēr).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas