Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Arodbiedrība organizēs piketu pret jauno budžetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
urļaku masas garantētas !
nn
n
Varbūt tomēr arodbiedrībām beidzot vajdzētu pievērsties kaut kam lietderīgam nevis tukši grabēt! Jeb Krīgeram priekšvēlēšanu vienošanās jāatstradā??
tiesiskumu un sociālo taisnī
t
Vajag sociālo taisnīgumu progresīvo IIN un progresīvo NĪN un nodrošināt šodien iztrūkstošo maznodrošināto un atstumto cilvēku reālu un objektīvu tiesisko aizsardzību.
ddd
d
vajag normālu piketu uz kādu nedēļu kā citur! lai smaidīgais sivētntiņš ar rozā vaigiem un Co izjūt cik ta var mūs čakarēt!
Vienotības Klibā zos(e)
V
Ko Tu! Viņi vēl vairojas atkal un atkal jaunai pārtejai pie varas siles nākot... Cik ilgi cietīsim šīs pārtejas?
Oskars
O
Kā man tie liekēži ATRIEBUŠIES !!!!!
Vienotības Klibā zos(e)
V
Apsmējos! Flīģelītis pats taisīja lietussargu (BRUĢAKMEŅU ) revoļuciju, lai jenotība nāktu pie varas, bet tagad jenotēni šo vairs neklausa, tāpēc onka esot sadumpojies.... Vai nav ākstība ar tām jenotības arodblēdībām?
Tiem kas nemāk lasīt
T
LBAS izvirza sešas prasības - saglabāt samazināto (10%) PVN likmi medikamentiem, elektroenerģijai un siltumenerģijai. Paaugstinot Nekustamā īpašmu nodokli (NĪN), piemērot neapliekamo minimumu par katru ģimenes locekli un krīzes laikā saglabāt ģimenes valsts pabalstu katrā ģimenē. LBAS kategoriski ir arī pret darba ņēmēja sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu likmes paaugstināšanu par 2% bez saskaņošanas ar sociālajiem partneriem.
Liva
L
Ko Krīgers var gvelzt! Lai nāk ar saviem priekšlikumiem un netracina tautu!
Dārznieks.
D
Nu tauta jau nu būtu pelnījusi, ka Dombrovskis rīt uz darbu iedams pienāktu pie "tautas" un paziņotu par kāda nodokļa "nokonsolidēšanu" elektorātam par labu. Savādāk satiksmes traucējumi budžetam nesīs lielāku robu kā % palielināšana.
Krimlikums
K
Arodbiedrības, kur ALTERNATĪVAIS Latvijas budžeta variants, a? Kāpēc, lai GAUDOTU Rīgā pie valdības nama IZLIEKATIES par arodbiedrībām, ja smadzenēs rievu NAV, lai izveidotu ALTERNATĪVU budžetu??? Ja godīgi, jau PIEGRIEZUSIES tā krīgera GAUDOTĀJU banda ...
onkulis
o
kas varat,atnākiet!parādīsim.ka arī mēs esam cilvēki!(par ko valdība šaubās)
Ministry of Truth
M
Vai nu Vienotība turpinās krāmēt virsū iedzīvotājiem važas un klučus, vai arodbiedrības sados mugurstrīpainu sutu un panāks, ka rūpes ir par cilvēku nevis par neizskaidrotiem cipariem un jau TP laikā redzētu politiku. Varam sākt izdarīt likmes.
Ieva
I
Lai vai kā, valdībai der atgādināt, ka jo augstāk ceļ nodokļus, jo mazāk būs to, kas tos maksās, īpaši tādā valstī, kur īsti nav skaidrs, kur tie nodokļi paliek....
Dīzels
D
Liekas kad Krīgerim būs ar kāda darba diena. :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas