Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Arodbiedrības: lai īstenotu reformas, jāzina finansējums nozarei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
skolotāji ar dakteriem pārkvalificēsies, sāks nodarboties ar andeli, vai par kapračiem. Bet ja nopietni, kārtīgs murgs bez pamatojuma. Ar ko atdos parādu, ja nebūs kas strādā. Nodokļi šādu nastu nepavilks.
varbūt jau lāga tante
v
bet - VAI PATIEŠAM NEIENĀK PRATĀ PALAIST KĀDU ŠERPĀKU PERSONĀŽU SAVĀ VIETĀ ?
atkal jau a-bu
a
LAI NOŅEMTU VISU LIEKO, NEKAS NAV JĀZIN - TO VAR IZDARĪT "UZ SITIENA" un tad paskatīties - tad PĒC TĀ, kad VISS LIEKAIS NOŅEMTS, tad naudas skatīties. TAD BŪŠ PAVISAM CITA BILDE - tad BŪTU - nebūs jau - muļķuzemē nebūs.
lala
l
paklau... mums ir Izglītības Darbinieku Sociālo Lietu Ministrija (IDSLM) un Veselības Darbinieku Sociālo Lietu Ministrija (VDSLM) vai kas... ?
ekonomists
e
Varbūt uz vienu gadu vispār pārtraukt mācības visās Latvijas skolās? Būtu 100% ekonomija, ja ne IZM un dapartamenti...
ululiņš
u
Dīvaini principi. Neredzu ne mazākā sakara novadam ar algu. Toties ir starpība, vai tam skolotājam klasē ir 6 bērni vai 24. Sarežģītāk varētu būt ar izglītības kvalitātes vērtējumu - tepat komentāros lasīts, ka ir skolas, kurās par viduvējām zināšanām skolas prestiža dēl liek augstas atzīmes. Tāpat neredzu iemeslu, kāpēc turīga pašvaldība nevarētu labiem skolotājiem arī piemaksāt. LIZDAi iznākusi kaut kāda nožēlojama sociālisma atrauga - visiem vienādi. To, ka katram skolēnam jāseko vienādai naudas summai, uzskatu par aksiomu.
Bite
B
Domāju, ka skolotāju arodbiedrība šajos apstākļos neko vairāk arī nevarēs izdarīt, kaut gan skolotājiem būtu jāsaka paldies, ka LIZDA izglītības nozarē vēl turās kaujas laukā. Daudzi citi jau padevušies bez kaujas un tagad savus bezdarbniekus sēdina uz sociālā budžeta kakla. Lai vai kā, bet sabiedrībā vismaz ir diskusijas nevis tikai likvidēt un āmen.
Andrew
A
LIZDA ir trekno gadu koaliicijas kabatas suniitis..
es
e
drīzāk jau kri'tis nekā stāvēs par šiem jautājumiem.
dudu
d
Varbūt vajadzētu salīdzināt skolnieku rezultātus, panākumus un vairāk maksāt tiem skolotājiem, kas reāli kaut ko ir iemācījuši?
BezVariantiem
B
"cilvēku pārkvalifikācijai ir paredzēts izmantot ES Sociālā fonda līdzekļus" Tas laikam tas stāsts par zivi un makšķeri... Tikai kāda jēga kādam šobrīd dot to makšķeri, ja zivju dīķus paredzēts aizbērt...
mērglis
m
izbijušajam patriotam , profsojuzi , eto škola kommuņizma -V.I. Ļeņin taatad mums taas pašas vecaas mantojumaa , taisa fasonu uz pasuutiijuma , tgad liekas ka troksni pasuutuiijusi vecaa kliķe , buus vien jaakriit , cita ceļa jau nav...
J.Biotops
J
Par stāvēšanu nezinu, bet krist varēu jau tūlīt, liela nelaime nebūtu.
draugs
d
pilnībā atbalstu LIZDA !
izbijis valsts patriots
i
Kāpēc arodbiedrības nestāv un nekrīt kad Latvijā iznīcina kādu ražojošu uzņēmumu. Tad tiešām nevienam no arodbiedrības nestāv----tajā laikā vissi ir impotenti ,bet ko līdz ja tagad stāv , ja tās naudas nava.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Diena analizē, kā varētu mainīt Latvijas izglītības finansēšanas modeli

Zatlers: reformas izkustinātas no "nulles punkta"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas