Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ārsti uzskata, ka pāriešana uz ziemas laiku rudenī ir pamatota

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Zemeslode ir apaļa, tā nevar un nesākas ar kaut kādu meridiānu. Jā, var runāt par laika joslām, tomēr ir jārunā arī par zemeslodes ass nobīdi un ar to saistīto sezonalitāti. Pārfrāzējot teicienu par vācieti un krievu, kas itālim labi, sāmam var būt nāve.
viņķeliāde
v
Var tikai apbrīnot Viņķeļa naivumu jeb stulbumu (vai arī alkohols vainīgs), lūk, grozot pulksteni, diena kļūstot garāka... Antiņ pūt ' stabulīti, prātiņ nāc mājās!
Moneja
M
Vai tu pats arī saproti, ko esi uzrakstījis?
Hallo
H
Kurs var pateikt ka laiks var ietekmet transporta izmaksas?
Vaironis
V
tad jau arii ceelaas ar gaiļiem un reizee ar vistaam gaaj guleet , toties dzimstiiba bija ieveerojama , televiizijas nebija , bet Šķeele te kautko murmina par seksiigu izskatu triisbeernu ģimenei ...mees naktis padaram iisaakas un liidzato demograafija saak klibot , naktis padariisim veel garaakas , ja jeedziiga darba ar nav...
Nesapratnis
N
Zemeslode, sākot ar Griničas meridiānu, ir sadalīta 24 laika joslās. Vai to kāds grib apstrīdēt? Kaut kas nav pareizi? Katrā joslā Saules pulkstenis rādīs pareizo laiku. Bet katram ir iespēja celties un gulties pēc savām vēlmēm, vai arī iestādei vai veselai nozarei sarunāt visizdevīgāko darba laiku. KĀDA VAJADZĪBA GROZĪT PULKSTENI, MOCĪT CILVĒKUS UN LOPIŅUS? Kam patīk, groziet sava modinātāja zvanīšanas laiku! Kāds gan tam sakars ar ārstiem vai vienalga ko?
rekur
r
Juris Viņķelis ir ārsts? Kurš no jums pēdejo 20 gadu laikā ir ārstējie pie Viņķeļa? Viņķelis 20 gadus ir LNNK funkcionārs. Ministrs, Saemas un Rīgas Domes deputāts, domes izpildu direktors visādu aģentūru direktors, namīpašnieks, privatuzņēmejs utt. Kur jūs redziet medicīnas specialistu. Viktors Avotiņš arī ir beidzis Rīgas Civilās Aviācijas institūtu. Vai viņš, katru dien komentēja Smoļenskas aviokatastrofu. Inese Vaidere ir ekon.zin. doktors. Vai jūs kādreiz esiet lasījuši presē viņas ieteikumus valsts ekonomiskai politikai. Ja gribam noskaidrot iedzīvotaju attieksmi pret ziemas - vasaras laiku vispirms sarīkojiet socioloģisku aptauju. Tas dārgi nemaksā Ja aptauja radīs, ka cilvēki nevēlas laika maiņu tad vajag ŗīkot referendumu.
oyo
o
Pulkstenis ir sātana radits-degt vinam elles liesmās.Gan mūs Dievs uz darbu pamodinās.
zvirbulēns
z
Kad dzīvoja pie skaliem un sveces, problēmu bija mazāk kā šobrīd, un ārsti tik dumji nebija.
who cares
w
tobiš Maskavas
who cares
w
"No kurienes autori izrok, ka eksistē kaut kāds mistisks "ziemas laiks"???" === Džeki vnk nevēlas nevienam teikt, ka gatavojas pāriet uz Krievijas laiku :)
Tas
T
ir pareizi, tikai no šī "ziemas laika" vairs nevajag atteikties, jo tas visticamāk ir ĪSTAIS Latvijas vietējais laiks, kas mums bija pirms okupācijas. tad arī vislabāk jutīsimies šajā nežēlīgajā klimatā, kas prasa daudz enerģijas un morālo spēku, jo dzīvojam taču bez saules, gaismas un siltuma, nerunājot, ka bez labiem augļiem un daudz kā cita, kas citur ir pašsaprotama lieta.
Andris
A
Ārsti, protams, ir gudri ļaudis, bet... ja pagriežot pulksteņus patiešām varētu pagarināt dienu, tad laika mašīna neskaitītos fantastikas jomā. Kā gan bērniem sanāks celties agrāk, ja pulksteņus negriezīs? Celsies tāpat kā visu vasaru, rudeni un arī pavasari! Ziemā tāpat uz skolu pa tumsu jāiet, un skolā mākslīgais apgaismojums ieslēgts praktiski visu laiku. Ja gadās gaišāka diena, tad taču vienalga, vai otrajā vai trešajā stundā gaismu neieslēdz. Savukārt tieši pēcpusdienā skolēnam tā viena stunda varbūt arī ir vienīgais laiks, kad pa lauku padauzīties. Un parasti jau uz tā sniegotā kalniņa apgaismojums nav. Dakteri, ko teiksiet par tādu apsvērumu?
gejs pisāriņš
g
Nav arī nekāds mistisks ''vasaras laiks", jo laiks ir tāds, kādu to Dievs no pasaules sākuma ir noteicis. Nekādai bezdievībai nav ekonomisks risinājums, bet sevi mānīt nav nekāda māksla un daudziem tā patīk.
Bille
B
Tie gan nebūs nekādi ārsti, bet gan šarlatāni, jo stumdot pulksteni mēs ne sekundi iegūstam, ne zaudējam - katrs, taču, savu dienas režīmu var pats iekārtot kā vēlas - arī bez šo šarlatānu ieteikumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas