Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Artmanes ziedojumu kontā - viens lats

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hermanis
H
----Es pat neuzskatu to par ambīciju, ar varu to nedarīšu. klāstīja L.Dimitere.---- Ui Līgiņ nu paldies, man tāds atvieglojums uznāca lasot, ka ar varu tu to nedarīsi :) Kaut kā tāda mīļa esi palikusi ;)
BLIN
B
..........kaads naids,kaada neiecietiiba,kaada tumsoniiba dvesh no shii paara,ka truukst man vaardu teikt kautko!
bet
b
Artmane bija karaliene, kas vēlējās, lai viņas bērēs dejotu Vīnes valsi, bet dēliņš iegrūda viņu kravas kastē, ko veda dzērājs un uzlika ermoņikas un mirušo māti aizveda uz nolaistu, bomžu apsēstu "privāto kapsētu."
guna
g
ta bloga adrese, kas uzradita raksta, nedarbojas
Rūdis
R
Ja pēc būtības, tad Vijai tiešam vajag pieminekli ! Kaspar ! Aizej taču uz Meža kapiem kur atdusas tavas mātes un tēva lidzgaitnieki. kas par klusu un sirsnīgu skaistumu. Tu, kas rūpējies tikai par PRIVĀTĀS Pokrova kapsētas reklāmu ( tāpēc jau tā kapa vieta Tev tika uzdāvināta) un Iļjiča vietas reabilitāciju, centies iedibināt sevi kā latviešu tautas garīgo vērtību tiesībsargu. Kā sava tēva un mātes talantu paspārnē varēja uzaugt šāds tēva un mātes piemiņas kapracis. Jo vienīgais visas šīs smirdīgās akcijas mērķis ir NAUDA ! Tēvs - sen aizmirsts ! Māte - dzīva esot apzagta ! Tagad - viņas piemiņas vārdā - grib apzagt latviešu tautu ! Ja pieminekļa ideju izvirzīs teātra ļaudis un fondu pārvaldīs tautā CIENĪJAMI cilvēki, tad es būšu pirmais ziedotājs.
sakāmais
s
šķiet,ka viņu ģimenē visu "parādi" (idejas) komandē Līga...
Ilze
I
Kaspars apgalvo, ka Līga nosaukusi pieminekļa iespējamo atrašanās vietu... Ja tā ir taisnība, tad šoreiz nu gan man šķiet, ka Līga ironizēja. Ja Dievs grib sodīt, viņš atņem prātu. Novēlu Kasparam attapties un izrauties no savas sievas, kas acīmredzami realizē savas neīstenotās ambīcijas, diktāta. Būtu izbaudījuši to dāvanu - cilvēku patieso mīlestību, kas atnāca atvadīties no Vijas Artmanes.
senā
s
Ziedonis ir teicis: Neliksim priekš savas slavas galvā viņu svētos kapu vainagus. Dēliņ,un,meitiņ,attopieties Jūsu māte ir mirusi,lieciet viņai mieru un pārtrauciet viņu slaukt.
oma
o
latu nekrāsi, pie miljona netiksi
ff
f
nez kargins, vai krasovickis?
PILNAI LAIMEI
P
K.Dimiters norāda, ka viņu teiktais jāuztver kā provokācija ---------------------------------- stāstā par viņa varen kristīgo mīlestību pret māti un aktrisi. Nu gan, cūka! Uzprovocē varbūt vēl kaut ko niknāk? Lai nav jārauj aste kājstarpē. Pēc tādas nekādas povokācijas, uz kuru domnieki un amēbas varēja arī neatbildēt. Provokators...
Gori
G
Pilnigi piekritu Ingas teiktajam. Kapec sis smerdelis Dimiters nekopjs sva teva kapu? Kapec sis aiznesa musu Artmani un guldija strap vinai un mums svesajiem cilvekiem? K.Dimiters ir nelietis un alkatigs, slims, patalogisksi radijums.
zvirbulēns
z
Cik pārsteidzoši maz ziedu uz kapa, vainagus neredz, dīvaini un skumji :(((
Cody
C
Nekad nebiju interesējies par Dimitera ģimenes izgājieniem. Daži cilvēki stāstīja, neticēju. Bet nu palasot ziņas, komentārus, jāsāk ticēt. Grūti izprotams, ko tie cilvēki grib panākt? Vai tiešām savas labklājības dēļ tie var nomelnot savus mirušos tuvākos? Kas tie ir par cilvēkiem? Vai visa mūsu sabiedrība ir slima?
Par ko
P
Tas pazudušais dēls tā nīst savu māti, ka neliek mieru pat pēc nāves! Par slaucamo govi grib padarīt pat viņas piemiņu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

dfdf

Kaspara Dimitera blogi, kas rakstīti pēc V.Artmanes nāves

LASI VĒL

Nevis pieminekli Artmanei, bet aktieru aleju. Lasītājas raksts Tautas balsī 

Artmanei pieminekli Rīgā drīkstētu celt tikai 2018. gadā

Birks: Artmanes piemineklis Ļeņina vietā nav veiksmīga izvēle


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas