Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ārvalstīs strādājošie jaunieši kāzas vēlas svinēt Latvijā

Saistībā ar iedzīvotāju aizbraukšanu strādāt ārvalstīs ir izveidojusies jauna tendence – viesu namus šīs vasaras nedēļas nogalēs galvenokārt rezervējuši ārvalstīs strādājošie jaunieši, kas Latvijā nolēmuši svinēt kāzas, intervijā biznesa portālam "Nozare.lv" atzīst atpūtas kompleksa "Meža salas" vadītāja Linda Bēce.

"Kāzu banketi ārpus Latvijas dzīvojošiem latviešiem patlaban veido 80% no visiem noslēgtajiem līgumiem uz šo vasaru," norāda Bēce.

Viņa skaidro, ka jaunieši devušies strādāt ārpus Latvijas, turpat ārzemēs arī iepazīstas un brauc svinēt kāzas uz Latviju, kur ir viņu radi.

Viņa skaidro, ka vasarā ir "tikai padsmit nedēļu nogales, līdz ar to pie mums viesības rezervē jau gadu iepriekš".

Kopumā no Eiropas Lauksaimniecības virzības un garantiju fonda, kā arī SAPARD Latvijas lauksaimniecības un lauku attīstības programmas "Meža salās" ieguldīti aptuveni 300 000 latu. Nauda ieguldīta atpūtas kompleksa "Meža salas" virtuves aprīkošanā, kempinga būvniecībā, teritorijas iekšējo ceļu būvniecībā, kā arī tūrismu mītņu kvalitātes uzlabošanā - viesu nama, pirts un lapenes celtniecībā. Kopējā investīciju apjomi netiek publiskoti.

SIA "Limbažu ceļotājs" atpūtas kompleksu "Meža salas" sāka veidot 2000.gadā. Kā liecina Uzņēmumu reģistra apkalpojošās kompānijas "Lursoft" dati, 2010.gadā SIA "Limbažu ceļotājs" apgrozījums bijis 30 901 lats, savukārt 2009.gadā - 77 660 latu. Peļņa 2010.gadā bijusi 642 lati, 2009.gadā - 922 lati. 90,04% uzņēmuma pieder Robertam Šilingam, 6,48% - juridiskajai sabiedrībai "B&Š partneri", 3,11% - Bēcei, 0,37% - Maijai Māliņai.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas