Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Ārvalstu investori vīlušies par Rīgas mēra amata kandidātu nevēlēšanos iesaistīties diskusijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rīta Rasa
R
Kāda jēga no tā visa, kad viss jau ir izlemts, kam jāvalda Rīgā. Vai , lai vēl nosmeltu pēdējos risinājumu veidus no citiem? Pašiem jau nav ne ideju, ne domu , kā tikai zagt no citu programmām. Paldies, iztiks bez mums, lai jau tie gudri valda un spriež paši
K-K
K
... Sen, pec izglitibas, savas darbibas, izteiktas kulturas un nacionalas apzinas kriterijam PASTAV noteikta situacija: ir tikai viena kvalificeta persona Rigas mera amatam - un si persona IR ---- BAIBA BROKA --- ... TO PIERADA VINAS KLATBUTNE UN SPEJA REPRESENTET NORMALU RIGAS ATTISTIBAS PROGRAMMU ... !!! ... DIENA kavejas publicet so SITUACIJU KAMER TIKA PIESPIESTA no komentariem un attiecibu izvertesanas ar internacionaol diplomatisko un biznis sabiedribu
emils
e
tirdzniecības kameru biedri.... Fascinējoši foto: Ziemeļkorejā bērni histēriski raud, tiekoties ar vadoni Attēlu galerija Apollo, [email protected] Pirmdiena, 2013. gada 20. maijs 12:33 Komentāri: (93)... ...Pasākumā kopskaitā piedalījās vairāk nekā 130 Amerikas, Beļģijas, Kanādas, Lielbritānijas, Īrijas, Nīderlandes, Norvēģijas, Somijas, Vācijas un Zviedrijas ...UTT. ...- JUPIS PARAVIS , - TETIS NOMURMINAJA UN NOZAVAJAS , - TE TACU NAV IESPEJAMS GULET ! A.T.
Bezdievis
B
Bet ko tad vispār apsprieda? Ko solīja? Tas, ka vispār noticis tāds pasākums, kur daži atnākuši, daži nē - tas maz interesē. Interesē pēc būtības, kas tika runāts!
Hmmm
H
Ušakovam nevajag investīcijas Rīgai, viņam tāpat labi kopā ar slaveno un godīgo vicemēru..
Investorus tikai no Krievijas!!!
I
Kurs tad iztruka? Usakovs. tas gan neparsteigtu, jo Usakova un saskaniesu investori nak no Krievijas ne no Rietumu pasaules. Kapec? Nu lai atrak Latviju parkrievotu un atdotu Krievijas kungiem. Ne tikai Riga bet visa Latvija ta- Lipmans gatavs mums atrast LM glabeju no kurienes? Saprotams, no Krievijas!!!!
Manipulacija? Pavirsiba?
M
Bilde un teksts nesaskan. maldinoss iespaids. Re kada Zurnalistika!
xxx
x
Interesanti Nils ne ar vienu burtu šajā raksta nav minēts sakrītība vai kārtējais lobijs.
Uldis
U
Bet nafig vajag mēs taču no krīzes izgājām-visai eiropai priekšā!!!
Muldis
M
Kaadaa priekshaa tu esi izgaajis ??? ...eiropaa straadnieki kaa pelniija videeji 2000 meenesii taa pelna. Cik tu ??? ...minimaalo ??? Vecajaa eiropaa taa pa iistam taada kriize nemaz nav bijusi.
  • 0
  • 0
IQ
I
Labdien, Svaigākais piemērs tam, ka eiro un Eiropas problemātika attīstītās valstīs ir pašvaldību vēlēšanu jautājums, ir 2. maija Lielbritānijas pašvaldību vēlēšanas, kur United Kingdom Independence Party (UKIP) ieguva 26 % balsu tajos apgabalos, kur startēja. Pamatojums vienkāršs: ja eirofederālisti un dažādi kangari salien pašvaldībās, viņi uz šīs bāzes lien tālāk Saeimā, Eiroparlamentā, valdībā - un turpina savu kangarisko politiku, ieskaitot, Latvijas gadījumā, lata likvidāciju. Rīcības partija darbojas kopā ar eirokritiskām partijām visā ES. Līdz ar to mūsu lēmums iesniegt sarakstu Rīgas Domes vēlēšanām ir piedāvājums gudrākajai rīdzinieku daļai balsot atbilstoši attīstītu valstu paraugam - soli pa solim mainot un uzlabojot Latvijas politiskās realitātes. Eirooptimisti pret to pielieto divu veidu manipulācijas: 1. Eiropas jautājumiem nav jāietekmē balsojums pašvaldību vēlēšanās ( balsojiet par mums, neskatoties uz lata likvidāciju un Latvijas interešu nodevību) 2. Eiroskeptiķiem jāboikotē Eiroparlamenta vēlēšanas ( lai 100 % tiktu ievēlēti eirooptimisti no valdošajām partijām). Lielbritānijā būtisku daļu vēlētāju uz tāda plika āķa vairs noķert nevar, bet Latvijā vēl mēģina un, jāatzīst, ne bez panākumiem. Aicinu Jūs 1. jūnijā balsot gudri - balsot par lata saglabāšanu, par Rīgas un Latvijas nākotni, par Rīcības partiju! Ar cieņu, Normunds
bimbam
b
Lielbritānijā būtisku daļu vēlētāju uz tāda plika āķa vairs noķert nevar, bet Latvijā vēl mēģina un, jāatzīst, ne bez panākumiem. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tieši tā! Jācer, ka vēlētāji nebūs tik glupi lai balsotu par jampampiem, kas nav sapratuši, ka nav svarīgi, vai nemākam saimniekot ar LVL vai ar EUR.
  • 0
  • 0
tas tak skaidrs
t
Ushaks grib sadarboties tikai ar Maskavijas investoriem.
Bite
B
Nav jau viņiem nojēgas no tautsaimniecības. Nevajaga gaidīt neiespējamo.
Nesaprašas un nemākuļi
N
Unikāla teksta un bildes neatbilstība. Redaktises rīkojušās kā nesaprašas un nemākules
Dido
D
Cieņa visiem mēriem, kas ignorēja šito jampampiņu pasākumu. Pirmkārt, ja paskatās tā saucamo tirdzniecības kameru sastāvu, tad vismaz puse tur ir vietējie bāleliņi, kas berzējas ap ārzemniekiem un paši meklē tur biznesu. Otrkārt, investori pamatā ir tādi, kam rūp tikai un vienīgi piepildīt savas kabatas pie tam balstoties uz zemām Latvijas algām, viegli pieejamiem resursiem, lētu zemi, utml. Tā ir izmantošana, nevis investēšana. Kāds zviedru investors, redz, esot investējis Latvijā miljonu. Kā? Nopērkot Latvijas mežus. Ir gan labais investors. Iztirgo mūsu bagātību un vēl nekaunas pieprasīt labvēlīgus apstākļus. Šie investori izmanto mūsu valsts nabadzību, veikli iedzīvojas un tad paceļ cepuri. Simt gadu mums tādi vajadzīgi. Latviešiem pašiem vajag mesteis kopā un ieguldīt attīstībā savā zemē.
bimbam
b
Latvieši taču metās, bet ne jau kopā, bet gan pillā. Tādiem neko nevajag!
  • 4
  • 1
krabis
k
paši jau ļaujam iztirgot... diemžēl.
  • 8
  • 0
ekonomikai jābūt ekonomiskai
e
Jātīsta pāsu vietējais biznes nevis jāskraida pakaļ investoriem, no kā nekāda labuma Latvijai nav jo pēļņu šie viltus investori izved no Latvijas un LV ir beigās tik zaudētāja no šim investīcijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas