Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Asa vārdu pārmaiņa debatēs starp Štokenbergu un Āboltiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
apsveicu
a
anglosaxšuks Demakovai zem tupeles, būtu labāk paklusējis, nevis te klukstējis :)
apsveicu
a
Aboltiņu ar pilnīgu izgāšanos, Štokiju ar izcilību
LOLA
L
Ko juus kriitiet virsuu Stokijam?Viens normaals cilveeks.Bet mani interesee,kurs izdomaajis par taam kompensaacijaam.Sito muusu naudas launpraatiigu izskeerdeesanu vajag paartraukt.
gm
g
Es tiešām nezinu, ko vecāki Štokenbergam mācīja, bet kauns viņam nav iemācīts. Negribu atkārtoties par viņa gudrību, tā bija gana, lai abiem ar Kalvīti novestu ekonomiku tur kur tā ir, pensionārus vēl agrāk tur kur viņi ir. pašam palikt miljonu bankas kontā, dzīvokli Vecrīgā un gleznu kolekciju. Piedevām daudz par daudz jautājumus rada apstāklis, ka viņs sabiedrībai par paraugu izbīdija vienu Parex bankas viceprezidentiem. Cik pensionārus valsts varētu pabarot, ja nebūtu bijis jālāpa Parex simtu miljonu caurums?!!
Iuze
I
Starp citu - naizstāvu Jauno laiku, bet Štokenbergs ir un paliek populists
Iuze
I
Šeit publicētā informācija stipri vien apcirpta un pārtaisīta Štokenbergam par labu.
Velta
V
Tas par to sieviešu aizskāršanu gan tā aprobežoti un sovjetiski skan.
to Zoss
t
Arī man šis jautājums rodas ar katru jaunu Dienas numuru. Un ne tikai korektoru pietrūkst, bet arī redaktoru. Rodas iespaids, ka dažam rakstītājam nav nojausmas, ka vārdam ir jēga. Diena, saņemies, tas nekur neder! Būšu spiesta atteikties no abonēšanas, jo brīžam Tava valoda kļust nebaudāma.
anglosaxis
a
Es Jums pilnīgi piekrītu. Repše un JL bija pie stūres un pie pirmajām grūtībām aizlaidās. Bet šoreiz paslavēju viņus par to, ka šobrīd viņiem daudz izdevīgāk būtu sēdētr opozīcijā un turpināt visus gānīt. Kas tur tālāk sanāks - skatīsimies. Bet labāk jau lai viņiem veicas. Tas būtu labāk mums visiem.
Paltraku Vilis
P
Kad pienāks laiks Jums doties pensijā, tad vairs nebūs Latvijas valsts.
ritvars
r
Kas nu tur drosmīgs - stūrēja JL stūrēja šo valsti labu laiku, mums jau ir pieredze ar Dombrovska-Repšes tandēmu. Tik tolaik viņi sēdēja otrādi: Repše bija premjers, Dombrovskis finanču ministrs. Un ko izdarīja? Parāva vaļā inflāciju. Un cik taupīgi strādāja? Bija jau treknie gadi sākušies, IKP/cilv. 2002.g. pieauga par 7,2%, bet Repšes-Dombrovska 2003.g. budžetā izdevumi pārsniedza ieņēmumus par 9,5%. Nākamā gadā tas pats: 2003.g. IKP/cilv. aug par 7,8%, bet Repšem un Dombrovskim 2004.g. budžetā 7,8% caurums. Daudz un pelnīti lamātam Kalvīša-Slakteŗa duetam budžeta caurums 2005.g. bija 5,2%, 2006.g. - 3,9% un 2007.g. - 4,2%.
nīgrais
n
Smieklīgi, cik ļoti tā Āboldtiņa gatavojas vēlēšanām. 15 gadus par šo neviens neko nebija dzirdējis, kaut ap valdībām un pa Saeimu vien šiverēja, bet nu kur paskaties, visur priekšā vai nu ar kārtējo tukšrunāšanu vai škandalēšanos. tak skaidrs, ka vajag lai uz vēlēšanām babuļi ij pēc frizūras, ij pēc uzvārda atpazīst, tad nu nākas cilvēkam kūleņus mest pat kad miegs nāk. :)
uni
u
žēl, ka mūsu 'labējā opozīcija' kašķējas. vecie ja nav mainījušies, tikai uz brīdi pierimuši
anglosaxis
a
Āboltiņas kundze ir tāda, kāda nu ir. BET, neskatoties uz visu manu iepriekšējo skepsi pret JL kā kliedzējiem un tikai kritizētājiem, visu cieņu viņiem, pat Repšes kungam, par spēju pieņemt ļoti grūtu lēmumu - iet valdībā. Grūti ies JL, jo lēmumi jāpieņem nepopulāri, visi līdzšinējie samazgu lējēji tagad tās lies arī uz viņiem. bet paldies un cieņa viņiem par drosmi un valstisku domāšanu. Par Štokenbergu diemžēl jāsaka, ka viņš ir amorāls demagogs, kas savu māti nodos, lai tikai vairotu savas partijas popularitāti. Ja Štokenbergs būtu Dobeļa tipa cilvēks, varētu vēl viņu saprast. Bet viņš patiešām IR gudrs, un tādā gadījumā visas muļķības ar pensiju celšanu šobrīd un neseno referendumu ir vienkārši nosaucamas par kaitniecību valstij un savai tautai.
...
.
A man patīk Štokijs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Pensiju likumu grozīs nekavējoties; šogad atcels indeksācijas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas