Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Askolds Rodins: Atkal izlēciens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Un nemaz nedomājiet te iebilst, ka māmuļas nedabūs pilsonību..mums pases pērk un valodas apliecības pērk...un kas tad tur 5 gadu laikā nedabūt pilsonību un atiet...
Lāpītāja.
L
Piekrītu "Ino", es arī par īstu demokrātiju, lai katrs pauž savus uzskatus,līdz kamēr neaicina uz vardarbību, tad gan "roku dzelžos un tuptūzī", mani tāda PCTVL rīcība nepārsteidz,viss kā vienmēr,savs elektorāts-savs karogs,ja nevar nest,tad velk pa zemi...bet cerrēt ka te dažs ka šī partija un viņas elektorāts izzudīs nav nekāda pamata...naturalizācija turpinās,arī pensijas mēs esam nupat apņēmušies maksāt par Krievijā nostrādātajiem gadiem,tas nozīmē ka šeit legāli saradušos krievu pelēko biznesmeņu māmuļas mierīgi varēs ģimeņu apvienošanas kārtībā braukt šurp un labi dzīvot un balsot par PCTVL.Nu mums tak pietiek savu bāleliņu un zelteņu kas prec visādus kaimiņvalsts daiļumus-kā Cinis,piemēram.Tā tas elektorāts aug visādos veidos.
d'Andris
d
Krievija par PCTVL elektorātu nekad nav rūpējusies un nerūpēsies. Problēma ir tā, ka arī Latvijas valsts kopumā nerūpējas par visiem saviem iedzīvotājiem. Ja jau cena viena (balss vēlēšanās), tad etniskai vai postsovjetiskai kopībai arī paliek tā izšķirošā loma ... Gatavosimies un dzīsim prom mūsu "mīļos valdošos murmuļus", celsim kopā mums pašiem draudzīgu valsti, un tad nekādas impērijas vai svešas bankas mums dzīvi nespēs samaitāt!
a.b.
a
Atstaat zaali neesot pieklaajiigi.Vispirms vajaga pastaastiit plineram un liidziigiem,kas taa taada pieklaajiiba ir un ar ko vinju eed.Vai tad peec gjiimja nav redzams,kas vinji ir un ko no vinjiem gaidiit.Iesakiet doties uz miiljoto Krieviju ,tad tuuliit atradiis iemeslu,kaapeec tas nav iespeejams,lai gan te vinjiem ir tik "shausmiiga"dziive.
riņķī apkārt
r
PCTVL neaicina uz jaunām etniskām tīrīšanām Latvijā, taču nenosoda tās, kurās plānveidīgi iznīcināja Latvijas pilsoņus, lai Latvijā attīrītu dzīves telpu tagadējam PCTVL elektoriātam. Gluži otrādi. PCTVL atzīst tās par likumīgām, jo neatzīst Latvijas okupācijas faktu. Nevajag vienmēr pārkāpt likumu, lai apzināti kaitētu valstij, kurā tu dzīvo un otrādi. Nevajag vienmēr pārkāpt likumu, lai norādītu īsto vietu un izolētu nicināmus subjektus, kuru vienīgā nodarbošanās ir nacionālā naida kurināšana un Latvijas valsts pamatu graušana. Mēģinājums sēdēt uz diviem krēsliem reizē parasti no ved pie lielām nepatikšanām. Vēsture ir tam liecinieks :) Un pats galvenais - sēdēšana uz diviem krēsliem - tā nav demokrātija. :)
???
?
Nu kas tur skandalozs, šī partija ir neslēpta 5. kolonna. Pirmās Latvijas laikā ar tādiem valsts grāvējiem un provokatoriem ātri tika galā. Bet mums jau ir demokrātija, mums jau būs demokrātija', kamēr mēs nebūsim nolīdzināti' īdz zemes virsai.
dzeris - Ino
d
Nekorekts salīdzinājums, PCTVL neaicina uz etniskām tīrīšanām vai ko tamlīdzīgu, ja viņi kaut kādā veidā pārkāptu Latvijas likumus, sen jau būtu aizliegti un aiz rest'em, vari nešaubīties.
Valdis
V
tas tāpat ir skaidrs, ka šai urlu partijai ir jāiztop un jāpilda kremļa pavēles, savādāk paliks bez "paikas", tāpēc es uz šo jautājumu attiecos rezignēti un bez vajadzības "necepos"
lno
l
Tad ar ko mēs atšķirsimies no tās pašas kompasrtijas - tās valdīšasnas laikā taču arī aizlidza visu citādi domājošu? _______________________________ Esi demokrāts no papēžiem līdz matu galiņiem? Nu labi, respektēsim "citādi domājošo" viedokli un idejas, bet bez dubultstandartiem. Nevajāsim Gardu ar domu biedrenēm, atļausim arī nacistu organizācijām brīvi paust savus uzskatus, ka bija pareizi iznīcināt ebrejus, poļus, čigānus, ja šīs partijas neaicina gāzt pastāvošo iekārtu?:)
Altin Yildiz
A
Kosovo atzīšana atvēra Pandoras kasti, par ko vel ilgi būs jāmaksā.. ++ Abhāzijas un Dienvidosetijas atzīšana noteikti bija Pandora lādes atvēršana par ko krievija samaksās ar savu izzušanu no pasaules kartes un sadalīšanos daudzās normālās, civilizētās valstiņās, kurām nebūs pasaules paverdzināšanas ambīciju.
tim
t
Līdz 17.gadsimtam bija. Bet mēs salīdzinām divas mūsdienu situācijas un referendumu leģitimitāti šobrīd. Un tādā referendumā ir tiesīgi piedalīties teritorijas pašreizējie pamatiedzīvotāji (un par tādiem saskaņā ar starptautiskajām tiesībām būtu jāuzskata arī izdzītie, bet vēl dzīvie gruzīni), nevis tie, kuri dzīvoja 17.gadsimtā.
nīgrais
n
Ja citiem vienpusību un tendenciozitāti pārmet no tikpat vienpusējām un tendenciozām pozīcijām raugoties un leksiku lietojot, tad skumji jāpabrīnās, ka to par žurnālistiku dažkārt dēvē.
zz
z
nu, cik tie PCTVL var kladzināt - ka gruzīni sāka pirmie !....protams, ka gruzīni sāka pirmie - bet ne jau karu, bet policejisku militāru operāciju savā valstī....ja piemēram Zilupē krimināli elementi apbruņotos un paziņotu par neatkarīgas Zilupes valsts izveidošanu, tad arī Latvijas valsts policija un armija pirmā uzbruktu šiem bandītiem , kuri sagrābuši varu ....
elo
e
Tās partijas iecienīta uzvedība.Vienmēr ākstās. Bet mazliet cits stāsts- vai ir informācija par Krievijā esošo nodokļu sistēmu ? Pēc krievu ģimenes teiktā- par dzīvokļa īri ārzemniekiem jāmaksā dārgāk, kā arī darījumu veikšanas gadījumā nodokļi arī augstāki. Varbūt mēs arī varētu no dzīvojošiem Krievijas pilsoņiem iekasēt lielākus nodokļus? Tad viņiem būtu izdevīgāk dzīvot dzimtenē vai valsts kasē ienāktu lielāka naudiņa.
Onjons
O
varbūt večukam tikai skrejamais bija piemeties.. un tad to cēlo iemeslu piedomāja pēc tam..?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas