Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Askolds Rodins: Klupšanas akmens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Maija otrajā nedēļā cilvēces progresīvākajai daļai pienāktos svinēt uzvaru Lielajā Tēvijas Karā. Taču salīdzinot 1941. gada un 2009. gada Lielās Tēvijas robežas, drīzāk izskatās, ka minētais karš ir zaudēts. Un vajag ar' tam vella NATO tajā vietā un tajā laikā. Tam Rodinam nav sirds krūtīs !
no laukiem
n
Pērnā gada oktobrī šīs pašas NATO mācības (Cooperative Longbow/Lancer) notika Armēnijā, un tad tās Krievijai nekādi netraucēja. Tātad Kremlis grib būt lēmējs par to, kuras no Krievijas kaimiņvalstīm drīkst sadarboties ar NATO un kuras nedrīkst.
dzeris
d
Nebūtu NATO mācības, Krievija tāpat atrastu, par ko piesieties. Ekonomikas stāvoklis Krievijā strauji pasliktinās, nupat pārskatīts budžets, kas ir ar lielu deficītu, šur tur jau protestē, daudzas rūpnīcas stāv, algas samazina vai nemaksā, un ārējais ienaidnieks vajadzīgs, kā ēst, patreiz ir bezcerīgi no Obamas puses mēģināt izveidot draudzīgas attiecības ar Krieviju, jo ārpolitika tai kalpo tikai tautas konsolidēšanai un iekšpolituisko mērķu sasniegšanai.
zvirbulēns
z
Rakts pilns ar apgalvojumiem ( ne pa labi, ne pa kreisi ), tik tas lielais jautājums, kā Jūs, Rodin, varat to visu tā apgalvot, vai Jūs strādājat Obama administrācijā? :)))))
Judeische Allgemeine
J
krievi nevareeja gadu nociesties un manevrus iztaisiija jau peec trim meenešiem , proti augustaa okupeejot Gruzijas teritoriaalu vieniibu Dienvidosetiju, ja jau viss tik labi ar partnerattiecuiibaam sastaaveetu , krievi ņemot daliibu manevros vareetu nospeeleet otro ceelienu , tas ir atkaapšanos un pilniigu karaspeeka izvešanu , atstaajot visu kaa bija pirms agresijas , taču taadas idilles nekad nebuus , taa jau laba maaciiba Obamam , liidz šim visiem Ameerikas prezidentiem bija skaidrs < agraak vai vweelaak , kas ir krievija , vislabaak to saprata prezidents Reigans , kurš krieviem deva taadu triecienu , protams bez armijas trieciena, kurš sagraava visu boļševiku valdnieku buuveeto pasaules uzkundzeešanos politiku, proti sabruka sojuz ņerušimij ar visie saviem pasaules sateliitiem , tagad krievi dzenaas impeeriju sastuteet , bet liidz šim tas nevienam nav izdevies , process ir neatgriezenisks , jaadomaa Obama to sapratiis un juulija tikšanaas izčibees...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas