Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Askolds Rodins: Kritisks brīdis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
otra puse
o
Irāna ar visu savu ājatollu blakus Turcijai ir demokrātiskākā valsts reģionā. Saūda Arābija un Pakistāna rada krietni lielākas problēmas, bet ir ASV sabiedrotās. Kur ir loģika?
dzeris - art
d
Tas ir pavisam cits gadījums, neviens Irānu okupēt netaisās, bet, pats padomā, kas notiks, ja Irāna piegādās kādu atombumbu Hamazam, ar ko tā sadarbojas un kontrolē?
art
a
laikam visi aizmirsuši irakās "kodolprogrammas" fisasko. tas pats stils tie paši draudi, bet šoreiz galamērķis irāna. ja paskatās kartē, tad tas ir pēdējais "cietoksnis" ko sīvie demokrāti miera vārdā vēl nav ieņēmuši tālajos austumos. kā krustneši savā laika!!!
dzeris
d
Diezin vai izdosies pieņemt sankcijas, pat, ja neiebildīs Krievija, Ķīna visdrīzāk uzliks veto, jo Kīnai ar Irānu spēcīga ekonomiska sadarbība, Ķīna iepērk no Irānas naftu utt. Un, ja arī pieņems, Irāna savu programmu neapturēs, visdrīzāk. Jo pēc ASV uzbrukuma Irākai Irāna uzskata, ka tikai kodolieroči ir tās drošības garants. Bez tam Bušs ar savām rokām iznīcināja Irānas galveno ienaidnieku, kas to bremzēja - Iraku. Visdrīzāk, beigsies ar to, ka Izraela, kurai tas, iespējams, ir izdzīvošanas jautājums, sabombardēs tos kodolreaktorus un apturēs programmu uz gadiem pieciem. Kaut arī Radzihovskis, krievu opzicionārais politologs, uzskata, ka Irāna diezin vai kādreiz pielietos savu s kodolieročus, pat jā tie būs, jo atbildes triiecienā Izrasela spēj irānu iznīcināt, un Izraelai noteikti palīdzētu ar;ī ASV ar arābu valstu klusējošu atbalstu, jo tie par Irānas kļūšanu par reģionālu superlielvalsti satraukušies ne mazāk, kā Izraela. Bet, vispār, tas fakts, ka Irāna varēja mier;īgi uzbūvēt otru rūpnīcu, neliecina par Rietumu izlūkdienestu profesionālitāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas