Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Askolds Rodins: Kritušie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zilite
Z
Lidzjutiba .
dzeris
d
Latvija ir NATO dalībvalsts, un ASV ir vienīgais īstais draugs Latvijai, tāpēc Latvijai jāatbalsta ASV politika, pat, ja tā kādreiz ir strīdīga, draugi jāatbalsta jebkurā situācijā. Kaut arī es šaubos, ka Afganistanā iespējama kāda uzvara, un ko tas vārds "uzvara" vispār nozīmē šinī gadījumā. Un karš ir karš, karavīri iet bojā, mums ir profesionalā armija, tāds viņiem darbs, un viņi to apzinās, kad paraksta kontraktu.
otra puse
o
Globālā politika tiek bīdīta lai nu kādas, bet pavisam noteikti ne sabiedrības interesēs. Cauri labākajās sovoku aģitpropa tradīcijās ieturētajām frāzēm Rodina kungs aizmirsa pateikt, ka "karš pret terorismu" savu apkarojamo ir darījis tikai spēcīgāku. Vai sabiedrības interesēs ir sēt neiecietību un lobēt šauru varas grupu ekonomiskās intereses? Piedaloties morāli apšaubāmās ASV militārās avantūrās Latvija nu nekādi negarantē sev drošību. Atcerēsimies, kuras valstis mūs izpārdeva Teherānas, Jaltas un Potsdamas konferencēs. Vēsturei ir tieksme atkārtoties.
aa
a
rakstot "islāma radikāļu aklais naids" skaidri redzams, ka Rodina k-gs nepārzin situāciju izpostitajos tuvajos austrumus, ar to nomācošo nevarību ko mainīt, lai vietējie varētu uzlabot savu dzīvi, gadu desmitiem ilgušās slepkavības, kad bojā iet tavs brālis, sieva un bērni. Tā kā nekādā gadījumā nevar apgalvot - aklais naids- naids nav akls, tad ir konkrētā kultūrvidē radies, radies Padomju Savienības veiktās operāijas rezultātā uc. Un vēl cita viela pārdomām - cik vietējos nogalina Latvijas karavīri?
Sniper'sEye
S
Askold, Latvijā satiksmes upuru kapi paplašinās, tiesa. Arī vakar, tāpat kā visās saulainajās dienās, kopš Ceļu Policiju vada Edmunds Zivtiņš, CePešnieki riestoja pie sausām šosejām taisnos ceļa posmos, prasti un alkatīgi medījot naudu. Ja kāds grib pārliecināt mani par to, ka CP pie mums ir kāds sakars ar kustības drošības rūpēm, lai noliek priekšā divas kartes: manuprāt, šais kartēs melnajiem punktiem būtu jāsakrīt reguārām CP dežūru/darba vietām. Ir publiski skaļi jārunā par to, lai izbeigtu pašreizējo praksi: CP ir profesionāla krīze, -- bravūrīgu, mazizglītotu vīru armija iekārto sev pašiem "kormuškas/barotavas", ja neņem kukuļus pelna karjeras punktus un izmanto oficiāli pieļauto "haļavu": Ceļu Policija savus darbiniekus kontrolē -- praktiski lobē un slēpj savus pārkāpus! -- pati: CP mundierbvalkātāji paši organizē soda naudu iekasēšanas vietas, paši kreatīvi izgudro pārkāpumus: kā pie RVR/Elkor jau gadiem. Diena, noorganizē izpēti, vērojumu šais barotavās, -- kā tiek simulēts darbs! Kā organizē statistiku: krustojumā ar tramvaja sliedēm tīši veido sprūšanu, ko izmanto "agresīvas braukšanas" izdomāšanai, praktiski tiek nekaunīgi izdomāta nedrošāko, pieklājīgāko braucēju sodīšana, korķi tiek izmantoti! Un CSDD skaita punktus vāc naudu, bet CP savus pārkāpējus "ķer" -- faktiski piesedz! -- pati. Aizstāvēties praktiski nav iespējams: jums atbildēs -- Es ticu saviem virsniekiem. Tas nav likumisks arguments, jo es neticu: uz barotavām jānotēmē videokameras un CP darba simulācija jāizbeidz, lai krīze atsijā pārkāpējus, bļin!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas