Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Askolds Rodins: Pagaidu valdība paliek

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karo
K
turpinājums: joprojām Godmanis ļauj maksāt nepamatoti augstas algas uzņemumu padomēs,kuru darbībai nav nekādas jēgas,````````````````````````````` joprojām valsts pārvaldē un saeima strādā nevajadzīga padomnieku armija, tā šo sarakstu varētu turpināt ilgi.
Karo
K
Visu laiku ir runas par strādāšanu , bet vai tad tiek kas darīts- līdz šim nē! Kuri likumi ir sākuši darboties? Cik manāms tikai tie kuri tautu noved vēl lilākā nabadzībā, cita pārkārtošanās nav manāma: Joprojām strādā tie paši nejēgas ministri, joprojām Godmanis neveido darba spējigu komandu
man domāt
m
.. ka runas par Godmaņa valdību ir tikai uzman'bas novēršanai. jaunu premjeru izvirzīs tā pati koa;līcija - paplašināta vai nē, nav nozīmes. Koa;īcijai nav ideju šim laikam un šim ekonomikas stāvoklism Nav programmas un plāna!!! Un nevar būt pēc definīcijas, jo tās radītas īpašuma sadalīšanai nevis radīšanai Nu sakoet, kādas sakarīgas idejas spēj radīt Slakteris? tikai "nothing special"! Un šlesera šofera dēls? utml. Kāpēc Netiek pras;its atzinums un analīze no Karnītes (vismaz nav dzirdēts, ka valdīiba būtu ko prasījusi un onsultējusies !!! līdzīgi arī pārējos sektoros. Šī koalīcijas NAV spējīga strādāt šodienas apstākļos. Vēl gribas pieminēt "teiksmu par Godmaņa strādīgumu". Nnu noliegt to nevar, tikai viena lieta - premjeram nav jārok grāvis ar lāpstu "no sētas līdz vakaram". Premjeram ir jāorganizē ekskavators! Taču vai nu viņš to neprot, vai viņam neļauj (skat iepr. par padomdevējiem).
tikai
t
kāda jēga - Godmanis vai kāds cits ,visu taču kontrolē svf , mjnistri taču nemaz nav manāmi.........
Launums nav construktiivs...
L
Plasaak paskatoties, var redzeet, ka Latvija ne tikai tauta ir sadrumstalota, bet ari taas elite, t.i. vadiitaaji. Viens no politiskaas krizes un elites sadrumstalotibas celoniem Latvija nav tikai TP populisms vai Godmana aritmetiska ierausanas sevi ka pasaizsardziibas izpausme. Lai gan Diena loti miil Jauno Laiku, pateikshu, ka tika izdariita milziga kluuda no Repses puses tad, kad vins un vina kustiiba noleema risinaat lietas radikaali - izstumt veco eliti un piedaavat to ka risinaajumu visaam probleemaam. Tacu jebkurs saprot, ka tas nevar but risinajums visam probleemaam...Vakardienas balsojums, vismaz manaas acis, pieraadiija, ka JL doma izteikti par sevi (tada butu ta jauna elite), nevis par valsts intereseem. Tad jau bijusie komunisti (t.i. vecaa elite) doma vairaak par cilvekiem. JL un ta piekriteji ir kludaini pienemusi so te pseido valsts attistibas doktrinu - izspied veco eliti un viss bus kartiibaa. Bet vai buus? Cilvekus nevar vienkarshi nolikt mala tikai tapec vini ir "vecie", vini ari spej daudz dariit (korumpeti var klut jebkuras partijas parstavji - piemeram Auders). Rezultaata ir saskelta elite, nav valsts vadiibas, un nav ceriibas uz labaaku nakotni. Repsem ar savu radikaalo pieeju ir par to vismaz daleeji jaatbild un jameklee ka konstruktiivi stradaat Latvias labaa pari dzilaam partijas intereseem.
Gulbītis
G
Trakākais jau patiesībā ir, ka neviens skaidri neko nepasaka, kas jādara, lai mēs pakāpeniski rāptos laukā no bedres. Izskatās, ka šādā garā mēs varbūt arī 5 gadus muļļāsimies. Mani paziņas ar izglītību jau domā par aizbraukšanu. Un ko var iebilst, ja ārzemēs izglītība ir vērtē, ne kā te, kur cilvēks bez augstākās izglītības var būt par ministru, spiest "gāzi grīdā" un tad, muti ieplētis, brīnīties, ka valsts ir sviestā. Domāju, bez ārkārtas vēlēšanām neiztikt, tikai vēlēšanu likums jāmaina.
triks
t
Godmanis savas pozīcijas pagaidām ir tikai un vienīgi nostiprinājis, un es šaubos, ka ir gaidāms vēl kaut kas jauns.
priekšlikums
p
Vai tiešām pašreizējā krīzes situācijā valdībai un Saeimai nav citu darbu kā bezgalīgi un neauglīgi pļāpāt, slavējot un kritizējot citam citu? Un pēc visas garās vakardienas muldēšanas tik un tā Godmaņa valdības dienas esot skaitītas? Tas jau būtu apsveicami, tikai vai nevar paātrināt to valdības "gara izlaišanu", jo kamēr viņi pa vienam demisionēs paies pārāk daudz laika. Vai nevarētu visi draudzīgi reizē? Jo tautas uzticības reitingi viņiem ir zemāki par zemu, uzticas viņiem tikai Saeimas koalīcija, tātad nav pamata uzkavēties ilgāk.
gm
g
Tas ko nepateica Rodins - vakardienas runas bija pusvaardi, pusdarbi. Pavisam noteikti gan Godmanim, gan koaliicija, gan opoziicijai vajadzeeja naakt ar sapraatiigu, bet kardinaalu risinaajumu. Te ir pilniigi skaidrs, ka bija nepiecieshama skaidrs un efektiivs plaans, kaa risinaat situaaciju. Tas nenotika, sabiedriibai atliekt cereet un mineet, ka kuluaaros pie taa straadaa. Tomeer tas ir nepaarliecinoshi un, galvenais, atkal par veelu un nomuljaati. JL piedaavaajums jau bija agraak un tas bija gana skaidrs - Godmanis netiek gaazts uz karstaam peedaam, bet paardomaati kopaa izveidojot jaunu, paarliecinoshu valdiibu, kurai buutu skaidra uzticiiba. Tad Godmanis valdiibu, ar situaacijai atbilstoshu atbildiibu un peecteciibu, nodod shim jaunajam kabinetam. Protams, ka shajaa situaacijaa visgruutaakais ir izveidot pienjemamu jaunu valdiibu, bet Latvijaa nav taads speejiigu profesionaalju un politisku personu deficiits, lai to neizdariitu. Lielaakais klupshanas akmenes sheit ir tas, ka situaacija prasa, ka Shlesers un veel paaris "smagsvari" paiet malaa. To vinji, kaut kaadu neafisheetu iemeslu deelj , vai nu nevar vai negrib dariit. Pashreizeejaas koaliicijas ceriiba ir, ka situaacija kaut kaa pamazaam "uzsuuksies" pat no sevis, veicot vien kaarteejaas politiskaa rokaades elitee. Objektiivi skatoties - tas ir paaraak riskanti. Tas ko ne poziicija, ne opoziicija nespeeja pateikt, laipojot ar populismu - iisteniibaa harismaatiskais Godmanis nav speejis neko praatiigu paveikt.
PaPa
P
Vislabāk tomēr sabiedrības attieksmi pret pastāvošo varu var/varēs redzēt saeimas un pašvaldības vēlēšanās... Šobrīd, tomēr, tā ir atsevišķu sabiedrības grupu, atsevišķu indivīdu izteikti pārmetumi par rīcībnespēju...aptaujas rāda, ka mēs esam neapmierināti, savu "neapmierinātību", mēs varam parādīt/realizēt vēlēšanās
Šampēteris
Š
Reorganizētās valdības aprises nojaušamas Godmaņa izteikumos MŪS ATŠAUJ PA VIENAM un ES PALIKŠU PĒDĒJAIS. Tālāk sekos Godmaņlaiki.
bēdīgi,
b
Saeimas vairākums atkal šausmīgu beigu vietā izvēlējās turpināt bezgalīgās šausmas...
Dihlofoss
D
Nu, Askold, Jūs te vēlamo uztverat par esošo/iespējamo. Nekāda koalīcijas paplašināšana nevar mūs izvilkt no politiskās krīzes kur nu vēl atjaunot iedzīvotāju uzticību. Nu kas mainīsies, ja tur parādīsies JL? Pieaugs uzticības reitings par pāris procentiem? Nu un? Aksioma ir tāda, ka ekonomiskās krīzes pārvarēšana var sākties tikai pēc politiksās krīzes likvidēšanas. Galva ir sapuvusi un nekādas masāžiņas (JL iesaistīšana) to nevar glābt! Tikai un vienīgi ārkārtas vēlēšanas var kaut ko mainīt. Un jo ilgāk šī agonija vilksies, jo vēlāk sāksies mūsu ceļš ārā no šīs totālās bedres, kurā mūs ir iegrūduši tie paši, kas mūs tagad ļot vēlas it kā glābt.
Roze
R
Latvijas iedzivotajiem ir jatbrivo Latvijas valsts, pasiem sevi no si monstra Godmana, jo vins ir ka lasts, noladetiba, posts Latvijas valstij, kur Godmanis darbojas tur tragedijas, genocids, nave, bezceriba......izniciba...... Vai Godmanis ir no zidu tautibas?
Mg
M
"Toties nesniedza atbildi uz jautājumu, kas tad izraisījis tik lielu zemnieku neapmierinātību, ka viņi sēdušies traktoros, lai brauktu uz Rīgu prasīt ministra demisiju." Jā, Rozem nepietika drosmes pateikt, ka jau tā visa lauksaimniecība tiek uzturēta no subsīdijām, zemnieki paši ir naivi pieņēmuši, ka piena cenas tikai pieaugs un nesaprātīgi aizņēmušies naudu, ka mūsdienās konkurentspējīgas ir tikai lielas saimniecības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas