Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Askolds Rodins: Pirms pārmaiņām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Neziņa
N
Nesaprotu, kā Raimondam Paulam un Imantam Kalniņam nav kauna turpināt būt šinī saeimā. Vai kāds to var paskaidrot?
Mg
M
Kamēr cilvēki nesapratīs, ka ministrs nav onkulis ar naudas maisu, tikmēr neviens labklājības, izglītības, veselības ministrs nebūs labs. Nauda ir tik cik ir. Lieciet kādu ministru gribat, bet vairāk tās nebūs.
Karo
K
Līdz šim Gdmanis tēlo tikai kaut kādas darbības imitāciju. Viss tak ir pa vecam, Šlesers rīkojas par Satiksmes ministriju kā pa personīgo kabatu , uzņēmumu padomēs joprojām tiek šķiesta nauda uz nebēdu, joprojām strādā degradējušie ministri. Tikai vienkāršai tautai ir apcirpti ienākumi. Šādā veidā tikai ar katru dienu pastiprināsies tautas neapmierinātība.
Vai
V
ar plāksteri atkal izlīdzēsimies? Kur tad ķirurga drosmīgās rokas grieziens?
hello
h
kāpēc Diena izņēma no vēstures Rožkalnes rakstu par De facto sižetu? Tam vēsturiski bija te jābūt uzrādītam apakšējā sarakstā. Visai Dienai kauns par blamāžu?:))
Students
S
Ļoti skavīgi, vai KNAB ir neatkarīgs un spēcīgs, tad pajuks arī visi pašreizējie "kampēji"!
Ass
A
Līdz viss pamatos mainīts tiks(J.Rainis)- tikai tā un ne citādi, mums piegriezies ar tām jaunām sejām, ja to bosi tie paši vecie!
dzeris
d
No saskaitāmo kārtības jau summa nemainās, ja aiz diedziņim raustīs citu marioneti, tie raustītāji jau tāpat būs vecie, te ko līdzēt var tikai jaunas vēlēšanas vai kaut vai opozīcijas iesaistīšana valdībā, bet, redzot, ka šī te vara iet pat uz provokācujām, nekas tāds nebūs nun nekas līdz saeimas vēlēšanām nemainīsies.
zvirbulēns
z
Rodin, vai tad Saeima vairs nav jāatlaiž? :))) Nu ja, nu ja, mēs visi atkal tādi sabijušies, un paši, nabadziņi, nezinam par ko! :))) Es gan domāju, ka tagad: Punkts viens, - Godmanim jādemisionē. Punkts divi, jāveido jauna valdība, pirms tam vienojoties par ministriju skaitu, portfeļu sadalījumu. Punkts trīs. Nav citāda iespēja nomainīt sejas, nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas