Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Askolds Rodins: Plīstošo stiklu nedēļa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elita Veidemane
E
Ah tu mans vecais puika...
Elita Veidemane
E
tu mans puika.
cirks
c
Nu tak beidz tu vienreiz tās infantīlās sazvērestību teorijas izplatīt !!! Tikko kā parādījās ziņa, ka "Saskaņa" (vai kā tur to krievu nopirkto Urbanoviča kantori sauc) "aicna piedalīties protestā" - uzreiz bija skaidrs, uz ko tā lieta velk. VISIEM bija skaidrs, izņemot ģeniālo Drošības policiju un pielakušos Segliņu. Nu tad kapēc jābrīnās par rezultātu ???
dudu
d
Nu beidziet to savu stulbo lentīšu akciju vienreiz reklamēt.
Āpsis
Ā
Lielākā nelaime - daudzie drošības garantētāji ir tādi paši garanti kā aizgājušais garants Kalvītis. Visciniskākais citāts no Drošības policijas puses - tie nav mūsu publika, mēs ņemam ciet tikai tos, kuri ar Chanel sasmaržojušies.
Es
E
" Lai "politiskie" vandaļi nedzīvotu iedomās, ka viņu plosīšanos klusībā atbalsta vērā ņemama sabiedrības daļa." Iesaku paskatīties TV balsojumus laikā, kad šīs tēmas apspriež. Iedomās jūs dzīvojat, nevis citi.
Sems
S
Citāts ... " Lai "politiskie" vandaļi nedzīvotu iedomās, ka viņu plosīšanos klusībā atbalsta vērā ņemama sabiedrības daļa." To Jūs par Štokenberga kungu un Pabrika kungu vai to pamuļķi vēl vienu ?
Sems
S
Askold, kā domājiet, ko mītiņa rīkotāji gribēja sagaidīt no mītiņa ko rīko: 1. Tumsā. 2. Vecrīgā, kur Doma laukms sasniedzams tikai pa šaurām ieliņām ar lieliem skatlogiem abās pusēs. 3. PILNMĒNESS laikā un 13 datumā !! 4. Uzkarsējot pūli ar agresīvām runām, pat aicinot "zvanīt prezidentam" ? ? :) Domāju, ka jebkuram normālam cilvēkam bija skaidrs, ka Pabrikam vajadzēja paspēt aizlaisties uz TV, lai tēkotu pārsteigto un lamātu Segliņu :)
Jancis
J
Pēc divu gadu pārtraukuma atkal laikamsākšu cienīt Dienas komentētāju domas.Pagājušā nedēļā Ozoliņš,tagad Rodins. Tiešām neitrāli un objektīvi.
frage
f
Ja KF atkartosies? Kas tad ta par shnitte?
dzeris
d
Vardarbība un grautiņi protams, ka jānosoda, bet tas brezultāts tomēr ir pozitīvs, tas viss bija kā elektrošoks pusdzīvajiem pie varas esošajiem, kas nereaģēja ne uz 600000 lielu teferendumu, ne arī ,protams, būtu reaģējusi uz padziedāšanu un parunāšanu, būtu tikai padsmēju;šies un pateikuši - "uz tā Doma laukuma jau nebija nekāda lielākā tautas daļa, kaut kādus 10000 kvaukšķu jau vērā jāņem nav"". Šok - terāpija medicīnā ir traumējoša metode, bet reizēm ļoti iedarbīga, ja neviena cita metode nedod nekādus rezultātus. Nekādā gadījumā neaicinu uz vardarbību vai grautiņiem, bet, kaut kādā veidā mums būtu jābūt tiem rīkotājiem ariī pateicīgiem, jo mūsu vara uz civilizētām metodēm nereaģē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas