Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Askolds Rodins: Pretkorupcija traucē strādāt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gausais Tedis
G
Mani maz satrauc korupcijas līmenis Krievijā, man labāk gribētos Askolda komentāru par korupcijas riska palielināšanos tepat Latvijā. Domāju, ka nākamgad tas Latvijā sitīs augstu vilni, kā arī biznesa aiziešanu "tumšajā". Nodokļi, akcīzes, kredīti, bezdarbs, (ne)likumi - priekšnosacījumi tam ir! (Ja) Dzīvosim - redzēsim. p.s. Kā redzu autoru: Askolds Rodins, tā jau uzreiz skaidrs, kas būs redakcijas slejā - Krievija!
albrehts
a
Nu ko Tu zvirbulēn? Tavējie Loskutovu jau dabūja pie vietas, bet Tu vēl nespēj un nespēj rimties. Rādās, ka esi ar sevi ļoti apmierināts. Tomēr neskatoties uz to Loskutovs, Strīķe un Vilks KNAB ir labi nostādījis, jo tas veiksmīgi turpina savu darbību. Tev tik ļoti KNAB nepatīk, it kā pats baidītos, ka Juta varētu atnākt pakaļ.
Ērglis
Ē
Un no otras puses - pasaules prakse liecina, ka autoritārismā apkarot korupciju ir gandrīz neiespējami, jo lielākā daļa ierēdņu ne mīl savu darbu, ne arī ciena savu valsti, ko pārstāv.
Ērglis
Ē
Diezgan precīzi. Bet nu būs interesanti - vai krievi sapratīs, ka korupcija traucē viņu valsts attīstībai? Vai arī korupcijas kultūra un ideja būs tik dziļi iezīdusies šīs tautas apziņā? Ja jau pat bargā liliputu roka Medvedevs/Putins notrīcēja, cenšoties ko mainīt?
dzeris
d
Principā balsošanas mašīna ir gan Krievijas, gan Latvijas "parlaments", vienkārši viņu "suverēnā demokrātija" aizgājusi nedaudz tālāk nekā Latvijas. Bet Krievijā katrs suns zina, ka īstais saimnieks nav nekāds Medvedevs, bet Putins, kurš pats ar tomēr īsti patstāvīgs lēmumos nav, tie jāsaskaņo ar FSB korporāciju, pie kuras gan viņš pats arī pieder. Korupcija tur, protams, arī ar lielāku vērienu, bet, domāju, ja Latvija būtu tikpat bagāta un būtu kur izvērsties, tautieši, kas pie varas, noteikti neatpaliktu, varbūt vēl pat priekšā aizsteigtos!
klusais
k
Korupcija tur toč ir sērga, bet krieviem nekas cits neatliks ,lai kaut kā savestu kārtībā kaut budžeta ieņēmumus. Vislabāka man patika stāsts, ko man viens krievs stāstīja par to kā muito preces - uz tilpumu. Proti doma vienkārša , lai dabūtu iekšā preces valstī nemēģini tās oficiāli deklarēt , jo tad sāksies problēmas ar muitu - labāk pirms tam vienojies cik tu maksā par kubikmetru muitniekam. Tiesa tas gan vairāk attiecās uz āzijas gala piegādātājiem , jo ar Eiropu laikam ir labāka informācijas apmaiņa. Es domāju sākumā , ka man jokus stāsta , bet aprunājos ar ļautiņiem , kas strādā ar krieviem - izrādās taisnība.
zvirbulēns
z
Jādod viņiem Loskutovs, no viņa Krievijai labums būs cēlij vagon :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas