Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Askolds Rodins: «Savējiem» naudas netrūkst

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
no malas
n
Slesers tikai sadala piķi pēc savas sapratnes. Cik labi, ka ir tāda vieta kas saucas OSTA kur var pagrābties, ja vien savajagas. Izstāde Ķīnā? Ok, no ostas. Hoķis? No ostas atkal. bet nav dzirdēts ka parastajiem rīdziniekiem kautko iedotu no tās ostas. Lai gan viņi gadiem tur rij naftas tvaikus un ogļu putekļus.
pakausis
p
nu a ko lai pasaka ja cilveekam it kaa ir taisniiba.. un tanii pat laikaa nu galiigi nav.. es domaaju Shleseru shoreiz.. stulbi ka to peljnju shitaa notrieks.. bet no otras puses tak jaaparaada ka Riiga ar piedalaas shai krievu projektaa :)))
replika
r
uztur komandas kā spēļmantiņas un "mērās" savā starpā --------------------------------------------------- ---------------------------- bet ņem vērā, ka nevienam krievu onkulim nepatiks, ja latvietim būs lielāks (klubs, protams).
replika
r
vēlme no valsts (pašvaldības) puses finansēt profesionālo sportistu lielās algas atgādina dzīres mēra laikā.
Alo
A
Kopumā, protams, piekrītu idejai, ka RD šajos apstākļos gan jau, ka pašiem vajadzētu izdzīvot, bet nu nepiekrītu tiem savārstījumiem par faniem, mārketingu un reklāmu... Rodinam būtu jāsaprot, ka sports Krievijā nav biznesa projekts, pa lielo - dažādi bagāti uzņēmumi, gubernatori, oligarhi utt uztur komandas kā spēļmantiņas un "mērās" savā starpā. Un šie bagātie onkuļi vistiešākajā mērā ir brīvostas klienti un, ja RD atrodas vienā smilšu kastē ar to vīriņu rotaļlietām, tad brīvosta šādus apstākļus droši var izmantot. Bet nu, kopējai iedajai piekrītu, bet ne izvēlētajai argumentācijai.
gincis
g
Teiciens atdodied bērniem, atgādina stāstus par Ļeņinu un bērniem!
Proritātes
P
Slimnīcām pietrūkst, hokejam pietiek
Edgars
E
žēl, ka Askoldam nav biznesa saprašanas, un tas, ka lielo uzņēmumu vadītāji arī skatās hokeju - tas laikam ir sviests? Lai cik man nepatiktu Šlesers, bet no biznesa viedokļa viņam ir taisnība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas