Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Askolds Rodins: Teikmanis un nacisti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fida
f
To visu noorganizeja un vadija kremla cekisti, putins ka galvenais organizators kuram medvedjevs paklausija. Naudu putisn samaksas, ne jau tas vinam trukst.
YL
Y
Gaidīsim kad mūsu ārlietu ministram iemetīs sapuvšu tomātu ģīmi, vai vēstnieka automobīlim izsitīs logus, aplies ar krāsu. Tikmēr Igaunija prezidents ar Krievijas prezidentu Hantimansijskā runājuši angļu valodā.
GU
G
Ir jau arī iespēja atsaukt vēstnieku un citus darbiniekus, pamatojoties uz nepilnvērtīgo Krievijas puses nodrošināto apsardzi, kā to pagājušogad izdarīja Igaunija. Galu galā nav jau pirmais incidents. Tas būtu pietiekami spēcīgs žests, citādi atkal sanāk klanīšanās ("attiecības tas neietekmēs, bla bla bla").
Maris
M
Es b ari kaut ko iemestu. - tikai krievijas prezidenta feisa!!!
rm
r
Liekas, ka ne bez KĀDA atbalsta tas viss bija sarīkots. Bija redzams (televīzijā), ka neviens īpaši nesatraucās un it kā centās PAGARINĀT LAIKU, lai VISS LABI REDZAMS, lai reportieri var netraucēti visu nofilmēt un nofotogrāfēt... Nekādas steidzīgas iejaukšanās no tiesībsargājošo orgānu puses....
Mildiņa
M
Jā, par ēzeļa ausīm maksāsim ilgi jo ilgi - ar pazemojumiem ...
Aldis
A
Kas tur ko brīniīties! Kad šie anarhisti (?) ārdās pret Krievijas varas iestādēm, tos ātri vien savaņģo un izturas pret viņiem nežēlīgi. Tanī šļurā taču iekļuva "neļku Aļona" no Daugavpils, kas pāris gadus dabūja izbaudīt krievu cietuma jaukumus. Taču, kad vajag uzstāties pret Baltijas valstīm vai Ukrainu, kaut vai, tad viņiem ir brīvas rokas. Tā jau ir marginālā jaunatne bez jebkādas politiskās pārliecības un idejām, kuru izmanto savtīgiem mērķiem vajadzības gadījumā. E. Savenko (Ļimonovs) jau ir tāds pats, būtu vismaz rimies, kad jau 65 nāk. Otru Bakuņinu tēlo. Ne velti jaunā "Jabloko" vadība kategoriski norobežojās no tās kompānijas Kasparova vadībā , kur ietilpst ari ļimonovieši. Tiem vajadzīgs tikai tikai troksnis un skandāli, nevis politiskā cīņa, lai cik bezcerīga tā nebūtu.
question
q
Jautājumi. 1. Vai incidents bija preses konferences sākumā? 2. Vai Teikmanis tālāk uzstājās netīrā uzvalkā un medijiem sniedza plānoto informāciju? 3. Kāds ir protokols. Kā vēstniekam rīkoties šādā situācijā? Turpina it kā nekas nebūtu bijis iecerēto pasākumu, jeb uzreiz pārtrauc un dodas prom uz mājām? Pēc tam izsludina pasākumu citā dienā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas