Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Askolds Rodins: Valdošie attapās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis Volkovskis
V
Nesaprotu, kādēļ pilsoņiem ir jāmaksā par paraksta iesniegšanu referendumiem. Tas ir valsts pienākums, rūpēties par savu pilsoņu legālo uzskaiti un jebkura iekasētā maksa ir šķērslis demokrātiskam procesam.
Ha!
H
Kad būtiskākie referendumi ir veiksmīgi izgāzti, ieviešot "likumīgas"kvotas un 'pareizi"skaitot balsis, tad jau var spēlēt "demokrātiju". Mākoņtēvs nav muļķis.
Rasmuss
R
Gribu tikai atgādināt, ka jau gada sākumā arodbiedrības protestēja pret paaugstināto maksu, bet valdošie un vadošie neklapēja ne ar ausīm. Tad, laika aprīlī, arī Cimdars izteicās, ka liknmi vajag samazināt, bet atkal nekā! Tad Godmanis esot uzdevis Tieslietu ministram līdz Jāņiem visu sakārtot, bet kas tev deva. Tad arī Zatlers esot kaut ko kaut kur iebildis, bet kas tad uzklausīs cilvēku, kas pats nezin kas ir... Tagad beidzot! Kas gan noticis, ka augstie nolaidušies līdz tautas interesēm?
dzeris
d
Skaisti, protams, bet, kad bija iespēja šos te valsts parazītus piebremzēt - tikai 40% saprata, ka jāiet, lai vismaz nepieļautu pilnīgu visatļautību, 60% uzskatīja, ka valstī viss kārtībā vai tas viņus vispār neskar. Kamēr būs tāda proporcija - kaut pa velti, kaut pa 2lati - ja lielākā daļa nesaprot, kāpēc vispār vajadzīgs tāds referendums, nekas tāpat nemainīsies un visi pie varas esošie mierīgi turpinās izsūkt pēdējās sulas no šīs te valsts.
AD
A
Jā, izvēršot laikā, kļūst redzams, kā "griežas zobratiņi". Ne velti pirmsvēlēšanu afišās bija teksts "Mēs esam profesionāļi".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas