Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

ASV finanšu ministrs slavē Latvijas sasniegumus ekonomikas stabilizācijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
R(8)
R
Neesmu nevienas partijas piekritejs , bet tas ASV finansu ministrs tomert var apskaust Dombrovski un to ko vins ir izdarijis , jo tiesi to velas ari darit visvarenakas valsts prezidents Obama , bet ieksejo politisko partiju kivinu del , tas vinam nav iespejams un visa pasaule raugas uz 2 augustu ar bazam par SAV bankrotu , un ja tomert tas nenotiks un ta trukstosa naudina tiks piedrukata , tad Dolars vel pa kadi 0,40 - 0,50 santimiem nokritisies pret EURO , un tada Griekija , Irija vai Portugale ir tiras pupu mizas salidzinot ar ASV , kura ir nogremdejusi pati savu ekonomiku un vel velas paraut lidzi pusi pasaules sava patriotisma del .........
flyaway
f
Saskābis ASV ministrs izskatās, Lāčuks viņam būs licis izlasīt grāmatu, Kā Latvija pārvarēja krīzi.
ciniķis
c
Ja jau mums tik labs tas modelis, kamdēļ tad ASV nevēlas paeksperimentēt ar saviem iedzīvotājiem un pamēģināt to ieveist ASV? Būtu interesanti pavērot kā reaģētu viņu iedzīvotāji.
miniBoy
m
Ui, cik skaisti vīrieši...gandrīz kā bračkas...būs tas cīparotāju klons ;)))
K-K
K
... Te nu butu jauzmanas no 'laca pakalpojuma' ka ari no' laca komplimentiem' - sis tacu ir Federalas Bankas sistemas ieliktais, bijusais NUJORKAS FEDERALAS BANKAS ( vairakuma ASV FB (sistemas akciju kontrolejosas banka)prezidents... ... Tad nu luk varam redzet ta cilveka un Obamas finansu interesu darbibas pamatvertibas un novirzi: uz banku sistemas patstavibas, tas ienemumu un milzigo BONUSI VADOSIEM garantijam - STRUNTS PAR PASAS ASV EKONOMIJAS ATTISTIBU - kompaniju un DARBA DEVEJU MIGRACIJA UZ LETO DARBASSPEKU ZEMEM NO - KA NO ASV TA NO BEZABRENES ! ... Driz ari sim calim bus japamet vadosais postenis, jo ASV pilsoni kurn un ir gatavi pretoties ASV elitei, kurai neinterese pilsonu labklajiba ka tada ...!!!
Andris
A
Šodien visās malās ziņo, ka ASV valdībai 2. augustā bankrots, ja neļaus sadrukāt kaut kādus triljonus dolāru. Es viņu saprotu - apskauž tas sekretārs mūsu mazo parādiņu, no sirds apskauž :)
Lelle
L
Ja ASV finašu ministrsd izdarītu to, ko izdarīja mūsu valdošie kretīniņi, viņu ASV tauta ar mietiem nosistu....Tikai lettiņi tādi padumi...
d
d
kartējā liekulība, ko amerikāņiem ir piepūtis Dombrovskis
Vilis
V
Tad jau lai pamāca Dombrovskis ameriku kā iziet no krīzes,ja tik daudzi cenšas apgalvot,ka mēs esam no krīzes tikuši ārā.
anna
a
AK, DIEVS
Oskars
O
MELI !!!!! ASV lika DOMBROVSKIM arestēt visus BAGĀTOS un atņemt visu ko viņi SAZAGĀS ......
ierindnieks
i
Ir skaidri redzama polarizācijas tendence Latvijā- un tā nenotiek tikai pēc nacionala principa vai partejiskuma. Viennozīmīgi, ASV var slavēt Latvijas valdības elastīgumu, uzņemoties ekspertu, attīstītāju un finasistu scenāriju. Līdzšinējos divdesmit gados nēesmu ievērojis un manījis to ekonomiskās attīstības izaugsmi, kura perspektīvā ierindotu Latviju Eiropas valstu līdzīgo saimē saskatāmā nākotnē. Ja noteikts slānis domā, ka Eiropa nozīmē piedalīšanos blokos vai savienībās, tad jāatzīst, šis slānis nav domājis nevis par Latvijas, bet savas karjeras šeit un citur izaugsmi. Bet katram ir savs ceļš un ir kopīgais ceļš, un to nosaka paši.Vēl līdz šim brīdim Latvijas sabiedrība nav informeta par Latvijas un ASV ekonomisko sadarbību spektos, kuri veicinātu dinamisku Latvijas ekonomisko attīstību. Kas attiecas uz programmām un plāniem ASV armijas apgādē, kravu nogādē utml., nav skaidrs, kāds tam sakars ar ekonomikas attīstību valsts mērogā, ieinteresējot un iesaistot sabiedrību. Protams, ir virkne valstu,kuras ir bijušas un ir apgādātajas vai atbalstītājas politiski un militāri - tātad tās ir satelīti, kurām vairāk vai mazāk ir pašnoteikšanās problēmas gan sabiedrībā, gan politikā un galvenais- izpratne par suverenitāti dažādām sabiedrības grupām ir dažāda.Pašreizējās tendences vispārejā reāli dominējošā stagnācijā , gaidot ekonomisko stimulāciju un izaugsmi kā VISAS sabiedrības un VISU valsts iedzīvotāju ieinteresētības un stimulācijas rezultatu, pie esošās valsts iedzīvotāju skaita un dzimstības samazinašanās, mirstības pieauguma, darbību (ekonomiskās darības) ierobežošanas ar regulējosiem, administratīviem, tiesiskiem aktiem , veido LIEKO slāni. Biedri komunisti to darīja represīvi, šeit pieeja tiek veidota kā tiesisku un admistratīvu regulejošu pasakumu kopums, ko izstrādājuši un izstrādā ne šejienes eksperti un radoši pielieto personas, kurām sķiet, ka ir ieeiets no tuneļa gaismā. Personu grupas, kuras iedomajas, ka ir spejīgas VADĪT, manipulē ar sabiedrības slaņu atbalstu , bet reti kur ir konstruktīvu un alternatīvu risinājumu viedokļu un rīcības plānu un analīžu apmaiņa- polemika . Jo ir stāvoklis un perspektīva īslaicīgi, un ir virzība, mērķi un darbības (ieguldījumi) ilglaicīgi. Pēdējo nevar saskatīt ne "treknajos", "oligarhos", štata pastāvīgajos piederību mainošajos un diemžēl arī īslaicīgā stāvokļa "glābējos".Tātad, ieguldījumu (parādi nav ieguldījumi) nav un par to nerunā un nedomā ( eksporta veicināšana nav ieguldījums). Un ja lieko skaits turpinās pieaugt, jācer, ka mēs nenonāksim pie jau cita veida dilemmas- un tā būs, pastavēt vai nepastāvēt, un tad tur ne Eiropa, ne ASV" nepalīdzēs".
cony
c
Ja tauta vairākus gadu desmitus dzīvojusi pie izvarotiem cilvēka un saimniekošanas likumiem,tad nekādi bloki ne savienības pēc īsa laika 'perioda nevar iekļauties jau sen attīstīto valstu dažādu kritēriju līmeņos,tam būs vēl vajadzīgsbez labas gribas,laba darba arī garš laika periods.Par laimi,vai par nožēlošanu mums tas jāsaprot,jābūt priecīgiem un viss notiks pēc dabiskiem likumiem.
  • 4
  • 2
reptilis
r
Jā,nu ja jau mūsu valdība ir tik izcili strādājusi un parādījusi piemēru,kā pārvarēt krīzi,tad jau ASV valdība ar Timotiju un Baraku ņems to vērā un samazinās algas policistiem,skolotājiem,valsts aparātā strādājošajiem,bet tie kas negribēs strādāt par tik mazu algu brauks uz Meksiku piestrādāt plantācijās.......
U2
U
DESMITNIEKĀ!!!!!!!!!! :))
  • 1
  • 0
Abrims
A
Nu ka tad neslaves, ka tad ne, zidiem tacu ir svas prasibas ar kuram no Latvijas valsts vartu nozagt vel kadu naudu, n epietiek jau ar to ka Godmanis un Lavents, Krasovickis, Kargins izlaupija Latviajs valsti un apaga Latvijas tautu, ka zidi terorize Latvijas valsti un tautu ar kaut kadam zidu izdomatam kompensacijam.
Jukums
J
Jā, protams, cilvēki turpina stabili aizbraukt, dzīves līmenis stabili pazeminās, bet tikpat stabili pieaug tā starpība, arī cenas stabii aug. Tātad var tā stabili paklapēt pa plecu Dombrovskim...
cony
c
Nav slikti,ja patreiz Latvijā neizmantotais darba spēks,cilvēki ceļo un atrod viņu interesēm darbu,ieguvēji ir visi.Brīvs cilvēks,Brīvas valstis un brīvas robežas arī par to mēs kādreiz tikai sapņojam.Cenas vēl nav sasniegušas Eiropas līmeni.Ļoti daudziem dzīves līmenis ir ļoti augsts,bet daudziem arī zems,pie tā ir vainīgas sākuma valsts pārvalde un viņu izstrādātie noteikumi,likumi ,cilvēku pārejai uz brīvā tirgus ekonomiku.Sākuma stādijās ir noziegumi,kas nostiprinoties mūsu Tiesu varai tiks kvalificēti un nosodīti.Dombrovskim ne tikai paklapēt uz pleciem,bet arī mīļas, neskaitāmas mūsu bučas.
  • 6
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas