Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Atbalsta galvojumu «Liepājas metalurgam»

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Izskatās, ka notiek totāla valsts izzagšana! Galvojums par 112 milj., bet Metalurga vērtība esot tikai kādi 17milj.!!! Tagad pārņem Parex žīdu paradus un uzgāž uz tautas kakla!!! Vai tiešām mēs esam muļķu zeme? Kad mēs sāksim šitos bandītus triekt projām un saukt pie atbildības???
Liplat
L
He Nu atkal varēs normāli padīvot!!! Reņģēdāji par manām rebēm maxsās!!! Liplat, liplat, lati lip, lati lip.... Lipmanam!!!! :):):)
t
t
par kādiem nopelniem tad šiem īpaši? kāpēc , piem., ne valmieras stikla šķiedrai vai vēl kādam citur latvijā? kas tas par dīvainu precedentu?
liepājniece
l
Vispirms lai Sudrabu aizsūta izrevidēt.
Econ
E
bija domaats taapat nav uzlikti nekaadi ierobezjojumi uz maksimaalajaam "algaam" shajaa uznjeemuma (vadiibaa, UZNJEEMUMA paarvaldee, kas taadeejaadi ieguuto krediitu var izmantot arii shaadiem meerkjiem)
Econ
E
Var jau vienoties "konceptuaali" vai kaa savaadaak, bet tas EK Dibinaashanas liiguma izpratnee buutu valsts atbalsts, bez tam nozaree, pret ko ES ir iipasha "attieksme". Respektiivi - tas vareetu buut aizliegts un sekot attieciigas sankcijas. Katraa zinjaa tas nav sameeriigi pret paareejiem Latvijas uznjeemeejiem (kuru no biznesa atrautaa - nodokljos samaksaataa nauda - taa vareetu kljuut), taapat "liidz!!! 2,5% riska procenti no galvotaas summas" ir vienkaarshi "smiekliiga" summa, taapat nav uzlikti nekaadi ierobezjojumi uz maksimaalajaam "algaam" shajaa uznjeemuma (vadiibaa, valsts paarvaldee, kas taadeejaadi ieguuto krediitu var izmantot arii shaadiem meerkjiem), valsts iipashumaa principaa nav nonaakushas shii uznjeemuma akcijas, kas arii buutu sava veida kontroles mehaanisms. Ir jaaapzinaas arii tas, ka "Liepaajas metalurgs", nepaarejot uz kaut kaadu produktu ar daudz augstaaku pievienoto veertiibu razjoshanu, ar laiku vienkaarshi nespees konkureet ar Kjiinu vai Indiju (iipashi jau Pasaules ekonomikas recesijaa, kad pieprasiijums peec sarazjotaa vareetu kristies), lai cik arii nodoklju maksaataaju nauda tur tiktu "iegruuzta" (un jo vairaak gruudiis, jo neefektiivaak uznjeemums darbosies), ES prasiibu izpildei te ir visai "pakaartota" noziime. Citiem vaardiem sakot - "sveiciens no sociaalisma", interesanti, kaapeec visu darba deveeju paarstaavji (LDDK) pret to neiebilst, Latvijaa visvairaak darba vietu tachu dod tieshi mazie un videejie uznjeemumi.
Krauklis
K
LM ir labs, Latvijai svarīgs uzņēmums, bet garantiju piešķiršana gan ir tāda jocīga. Pēkšņi nedēļas laikā viss notiek. Kāpēc? Ko darīt visiem pārējiem? Pie tam jocīgi, ka valdība prasa riska procentus - akcijas, vieta padomē varēru būt jēdzīgāks risinājums. Vēl jau, protams, problēma ir tā, ka valsts vismaz daļēji atbalsta pāris cilvēkus, kas investīcijām un darbienieku algām paredzētos līdzekļus, bezjēdzīgi izšķiež.
Oskars
O
Krievi izputina Latviju Metalurga vadību ar Liepājas DOMI LIKVIDĒT ,jo mājas sev sacēluši ,kugus iegādājušies arī īpašumus,metalu visu pārkausēja un IZVEDA tikai ? kur. Un tagad izvelk 112miljonu no TAUTAS BANKAS ar ZAGĻU palīdzību . V A L D Ī B U steidzīgi N O S T !!!
dodiet
d
tagad ari visi pareji bus tiesigi prasit galvojumus. varbut ta ari ir exporta galvojuma shema? aiziet, piesakas, dabu, nakamais!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

 

Atbalstu "Liepājas metalurgam" bīda bez kritērijiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas