Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Atbilde G.Kokorevičam. Kāpēc pašvaldībai jādotē siltuma ražotāji?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
asa
a
Ja dotēs siltumu, tad būs iemesls neko nedarīt. Vienkārši naudas nepietiks māju siltināšanai. Dineviča viedoklim cauri spīd Gazprom interes. Labāk šajos krīzes laiko smaksāt vietējiem ce;tniekim par māju siltināšnau, nevis Krievijas gāziniekiem. Vismaz nodokļi paliks Latvijā un arī nopelnīto mūsu strādnieki iztērēs Latvijā, nevis kaut kur Sibīrijā.
Pēteris
P
Siltumkompāniju dotēšana no valsts vai pašvaldību puses ir nepamatota nodokļu maksātāju līdzekļu pārdale par labu tiem, kuri dzīvo centralizētās apkures zonā.
Saule
S
sekojot LR pilsona piemēram arī izlasīju abus. cienījanias vicemēr, nu laiks iet, laiks iet. Argumenti mulķīgi, pozīcijas nekādas, pretīm labi strukturizētām, PR speciālistu droši vien apstrādātam un jāatzīst profesionālam viedoklim, pašvaldības pārstāvis kārtējo reizi izskatās nožēlojami. Labi vismaz, ka vēlēšanas tuvojās. Citējot jūs - objektīvs vērtētājs par jums abiem būs rīdzinieks.
tinto
t
Žetons tev no manis!
LR pilsonis
L
Izlasiju gan vienu, gan otru. Tuvojas vēlēšanas, tas jūtams. Dinēviča kungs, nu necils tas jūsu viedoklītis. Kurš gan ir teicis, ka mēs kopumā atbalstam, ka tiek dotētā Rīgas satiksme ar 70 milj gadā. Esmu dzirdējis Kokorēvičam līdzīgo viedokli, ka jāsubsidē jau ir tas rīdzinieks pa tiešo nevis viss uzņēmums kopumā, jo jūsu gadījumā tiek dotēti arī bagātie. Nu īsumā sakot, Dinēviča kungs, laiks laikam paiet maliņā, lai dotu vietu jaunajiem, moderni domājošajiem, citādi advancētākiem :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:

 

G.Kokoreviča raksts: Kāpēc nedrīkst dotēt siltuma ražotājus?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas