Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Atklāj studentu rīkotu nelegālu pokera turnīru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaut kāds sīpols ?
K
Es ļoti gribuuuu spelet pokri man gibas man 5 gadina.
No Saturna vērotājs
N
Šī ziņa var sacensties ar Vairas Paegles konfekšu kasti..
16 marts
1
aaa, nevaru, priton atklaja. tur studenti nospeleja savas pedejas stipendijas))))
Oskars
O
Bet tajā spēlēs PARTIJAS ,kuras gribēs uzvaru lai tiktu SAEIMĀ.....
M.n.K.
M
Čurības pagrabi. Kas vēl tur notiek?
Elles ķĒķis
E
paskatieties LNT un Tv5. Tur jau sen nav mazais pirkstiņš......
nu nu
n
Kāršu prāta spēlēm tomēr ir viena nianse - nejaušības faktors. Šahā un dambretē ir vienāds skaits figūru (kauliņu) un vienāda sākuma pozīcija abiem spēles dalībniekiem.
Barons
B
Interesanti gan, ka pokeru Olimpiskā komiteja atzinusi kā sporta spēli. Tā nav azartspēle, bet gan prāta spēle. Kurā nav tikai veiksme. Tātad šī spēle ir liekama blakus šaham, dambretei u.tml. prāta spēlēm. Otra interesanta lieta ir tā, ka Latvijā nav neviena interneta pokera istaba, tātad arī nodokļi no šīs lietas iet garām VIDam. Treškārt, nauda, kas tiek nopelnīta pokerā, Latvijā nenonāk tieši no pokera istabām. Tātad tās izcelsme nav nosakāma. Ceturtkārt, tad arī stingri jāņem priekšā zolīte, kad tiek spēlēts uz naudu.
mjā
m
Vai trīs veču zole piektdienas vakarā ar 5 santīmiem punktā un kasti alus arī ir nelegāls azartstpēļu turnīrs? Skan jau smagi - nelegāls pokers. Gluži kā filmās, kur drūmi mafijas veči Bruklinā pagrīdē spēlē pokeru un dažu arī nošauj...
suurais
s
lai nu kā, bet pokers ir sērga. īpaši jauniem gurķiem, kam visa šī ekspansija ir adresēta un no kuriem ne viens vien nospēlēsies līdz kliņķim.
Kalvis
K
Domāju, ka šādas lietas jau pavisam drīz būs neiespējami izkontrolēt. Jā, protams, ir iespējama krāpniecība - bet visticamāk nostiprināsies dažas populāras un atzītas attālinātas spēlēšanas datorprogrammas vai Web vietnes. Un tiem, kuriem šāds azarts patīk, būs daudz izdevīgāk spēlēt ar šādām programmām, kur visas spēlētāju iemaksas nonāk balvu fondā (ar nelieliem atskaitījumiem programmatūras un IT infrastruktūras uzturētājiem) - un nebūs jāmaksā nekādi nodokļi valstij. Valstij ir jāapzinās, ka nebūs reāli kontrolēt visu, kas notiek Internetā. Pat ja pie mums (tāpat kā Baltkrievijā vai Ķīnā) ieviesīs valsts līmeņa satura filtrēšanu - un bloķēs piekļuvi "kaitīgām" vietnēm, tomēr nevarēs izkontrolēt šādu vietņu parādīšanos pašas Latvijas datortīklos, un arī spēlētāju iespēju izveidot tuneļveida savienojumu uz kādu ārvalsti, kur šādas Interneta datorspēles ir atļautas. Valstij, kas nespēj nosargāt VID datus ir jocīgi censties "nosargāt" iedzīvotājus, kuri vēlas doties uz azartspēļu vietnēm. Ja lietotājs grib kaut kam tikt klāt (un ja vietne viņu grib pieņemt), tad nav iespējams to izkontrolēt ar policejiskām metodēm - neslēdzot publisko Internetu vispār (kā Ziemeļkorejā). Vienkārši pasaule tā ir iekārtota... Es gan azartspēles neatbalstu - ieskaitot arī Internetā atrodamās.
Jānis Ā
J
Jā protama lieta, ja jebkurai azartspelei ir balva tā ir jāreģistrē, bet jāsāk ar pamatu! vai tā vispar ir azartspele, ja tā neatbilst azartspēļu un izložu likuma 1.panta 1.punktam - termins azartspēles
mao
m
1.sērija-kases aparāts zaļumballē.2.sērija-studentu pokers.Seriālam gals nav redzams.Kurš ir režisors?
who cares
w
"jebkura azartspēle ar balvām tā ir jāreģistrē... ja nav reģistrēta, tātad nelegāla" === šaha turnīrs ar balvām? ir vai nav azartspēle?
trahinators
t
Interesanti, vai kāršu spēle uz izģērbšanos arī ir jāregistrē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas