Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Atmest pierunāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juris bogdanovs
j
Manuprāt, iespējams salīdzināt "putinu" darbības Gruzijā ar Ceraukstes notikumu. Vispār jau viņi nav slikti, un grib tikai labu, bet kaut kā tā asinskārā slimība saasinājās un iznāca tā, kā iznāca... Traki, kad tādi cilvēki, ar "slimīgu iztēli", nokļūst pie varas. Nogalina cilvēkus, un paši nesaprot, kāpēc, un ka vispār to ir izdarījuši.
BET
B
Со времен окончания второй мировой войны США бомбили: 1. Китай (1945-1946) 2. Корею (1950-1953) 3. Китай (1950-1953) 4. Гватемалу (1954) 5. Индонезию (1958) 6. Кубу (1959-1960) 7. Гватемалу (1960) 8. Конго (1964) 9. Перу (1965) 10. Лаос (1964) 11. Вьетнам (1961-1973) 12. Камбоджу (1969-1970) 13. Гватемалу (1967-1969) 14. Гранаду (1983) 15. Ливан (1984) 16. Ливию (1986) 17. Сальвадор (1980) 18. Никарагуа (1980s) 19. Панаму (1989) 20. Ирак (1991-1999) 21. Судан (1998) 22. Афганистан (1998) 23. Югославию (1999) 24. Афганистан (2001) 25. Ирак (2003)
Tomass Pedro
T
ASV=Krievija? tu joko vai arī glaimo krieviņiem starp citu Irākas un Irānas konflikta laikā krieviņu militāristi bija abās pusēs bet arī tas nenozīmē ka ASV=Krievija vai ASV savējos iedzīvotājus slepkavoja (miljonus)? vai ASV tura savus iedzīvotājus pusbadā solot debesu valstību-komunismu? Krievija-PSRS(sauc kā gribi un tā otrā Putinam vēl mīļāka)asiņainākā un nežēlīgākā valsts pasaules vēsturē ...
Bronks
B
Ja tu uzskati ASV par demokrtātijas un cilvēktiesību lielākiem aizstāvjiem pasaulē, kurus uztrauc gruzīnu, ukraiņu un irākiešu liktenis nevis pašu ekonomiskā un militārā izaugsme, tad rodas jautājums, kurš te no mums ir tantiņa, piedavām naiva.
Ilmārs
I
Visus šos gadus, nešaubos, arī Krievijas lobiji ir aktīvi darbojušies Eiropas institūcijās.
cirks
c
Ivar ! Brauksi uz Briseli - pa ceļam atkārto sev kā tēvreizi - NordStream, NordStream, NordStream .... bloķēt, bloķēt, bloķēt !!! Tev ir JĀPANĀK, lai to gāzesvadu AIZMIRST kā sugu !!! Tikai tā mēs varam parādīt Krievijai, ka nu PATIEŠĀM vairs nav joki (un pie reizes aizgriezt vienu no dolāru krāniem)... Ivar - mēs kopā bijām uz barikādēm, nu SAŅEMIES !!!
lno
l
Vislabāk palika atmiņā stāsts kā savā laikā Irāka ar sadamu bija lielākie ASV sabiedrotie kuri tika kūdīti pret Irānu, taču tad nāca gaismā ka paralēli ASV tirgo tai pašai Irānai savus ieročus, kas bija par pagrieziena punktu Irākas un Huseina attiecību beigām ar ASV. ________________________________ Nu ar ko tu esi labāks par tantiņu, kura balsoja par Gorbunova frizūru? Tādi lētticīgie, kuri savu viedokli iegūst no falšas filmas vai TP reklāmas ir mūsu grandiozo panākumu fundaments!")
Uno
U
Izskatās, ka Putins uzdod šo jautājumu amerikāņiem, lai tie savukārt nejautātu viņam, kur ir tie 2 tūkstoši civiliedzīvotāju , kuri tika nogalināti Gruzīnu izvērstajā "genocīdā" Cinvali, kas bija par attaisnojumu krievu iebrukumam Gruzijā... Bet galu galā gan Irākā, gan Gruzijā karš nav ne par masu iznīcināšanas ieročiem, ne arī pret genocīdu, bet gan par naftu, kuras paliek aizvien mazāk un mazāk...
Bronks
B
Bija laba dokumentāla filma par Irāku. Vislabāk palika atmiņā stāsts kā savā laikā Irāka ar sadamu bija lielākie ASV sabiedrotie kuri tika kūdīti pret Irānu, taču tad nāca gaismā ka paralēli ASV tirgo tai pašai Irānai savus ieročus, kas bija par pagrieziena punktu Irākas un Huseina attiecību beigām ar ASV. Dubultmorāle savu interešu vārdā. Putins ir liels demagogs protams, bet es piekrītu viņa uzdotam jautājumam- kur masu iznīcināšanas ieroči, kas bija par iemeslu iebrukumam Irākā. ASV=Krievija, pie kam pirmais ir daudz viltīgāks un savtīgāks, busim nu reāli.
žanis
ž
Interesanti, ko Eiropa pasāks. Ja nekādu sankciju nebūs, tas nozīmēs, ka Krievijai rokas brīvas tālākai rīcībai Ukrainā, un, iespējams, vēlāk arī Baltijā. Rēķinot pēc GDP, Eiropa ir vismaz 10 reizes ekonomiski spēcīgāka par Krieviju, kurai ir tikai gāze, nafta un ieroči. Gadijumā, ja naftas cenas atkal nokrīt, kas gan ir maz ticams, tad Krievija ir atpakaļ, tur kur tā bija pirms gadiem 10. šobrīd Krievija Eiropai piegādā ap 25% no patērētās gāzes, un ir viens no lielākajiem nākotnes tirgiem ar 140 mil. iedz. Ir mazticams, ka Eiropa, un it sevišķi Vācija un Francija, būs ar mieru attiekties no krievu tādiem labumiem. Bet no otras puses, visa jezga ap Gruziju, ir tieši saistīta ar alternatīviem naftas un gāzes piegādes ceļiem Eiropai, apejot Krieviju. Tas būtu vitāli svarīgi Eiropas enerģētiskajai neatkarībai, bet tieši to acīmredzot negrib pieļaut Krievija. Visticamāk Eiropa turpinās pirkt krievu gāzi kā līdz šim, bet tikai ierobežos krievu iespējas iepirkties rietumos - mininālas jauno tehnoloģiju un iekārtu pārdošanas Krievijai, minimālas krievu investīcijas rietumu uzņēmomus, ierobežota Jauno Krievu ārdīšanās pa Eiropu - tā vietā lēts Eiropas šņabis, makaroni un desa cik lien. Cerams, ka Krievija pieteikami drīz nāks pie prāta, un sāks uzvesties civilizēts sadarbības partneris, bet nevis bandīts, jo tas ir vitāli svarīgi gan Eiropai, gan Krievijai pašai, ņemot vērā augošo konkurenci pasaules mērogā. Izdzīvot mēs varam tikai kopā - Eiropas tehnoloģijas+Krievu izejvielas, vai arī kopā kļūt par Ķīnas vai Indijas mazattītītām provincēm.
Ugis ari
U
BRITISH Prime Minister Gordon Brown warned that the West would not be held to ransom by Russia and threatened a "root and branch" review of relations between the EU and the Kremlin. Brown said in an article in the Observer newspaper that Russia's actions in Georgia had underlined the pressing need for Europe to find alternative sources of oil and gas to avoid "an energy stranglehold''. He said he would argue at a summit of European Union leaders in Brussels on tomorrow that Russia should accept Georgia's territorial integrity and withdraw its troops to the positions they occupied before the military action over South Ossetia. The prime minister said he had warned Russian President Dmitry Medvedev in a telephone call yesterday "to expect a determined European response'' on the issue of Georgia. "In the light of Russian actions, the EU should review - root and branch - our relationship with Russia,'' he wrote. Brown said Russia had emerged as an economic power "by reaping the benefits of a stable global order based on agreements that make trade and investment both possible and profitable.'' He added: "So when Russia has a grievance over an issue such as South Ossetia, it should act multilaterally by consent rather than unilaterally by force.'' Brown said his message to Russia was simple: "If you want to be welcome at the top table or organisations such as the G8, OECD and WTO, you must accept that with rights come responsibilities. "We want Russia to be a good partner in the G8 and other organisations, but it cannot pick and choose which rules it adheres to.'' In the article, Brown said Russia's role as a major gas and oil supplier made it imperative for Europe to quickly take steps to diversify its energy supply. "No nation can be allowed to exert an energy stranglehold over Europe,'' he said. "Without urgent action we risk sleepwalking into an energy dependence on less stable or reliable partners.'' Brown said the EU must "more rapidly build relationships with other producers of oil and gas'', such as sourcing more energy from the Caspian Sea to reduce over-reliance on Russia. He also urged European leaders to redouble their efforts to complete a single market in gas and electricity and said he would encourage them to strike collective energy deals rather than separate arrangements with Russia.
uģis
u
Tiesa ,ka krievi un amerikāņi grib uztiept pasaulei savu kārtību un tā vārdā mēdz melot.Tomēr ir arī atšķirības. Amerikāņi savā Pilsoņu karā šāva,lai melnie vergi kļūtu brīvi,tagad cenšas panākt,lai tautas pašas vēlētu valdības,ievērotu cilvēktiesības.Tā tomēr ir kaut kāda ideoloģija. Krievi savā Pilsoņu karā iznīcināja labākos,pārējos iedzina GULAGU verdzībā.Pēc,no Mordehaja palienētās,sociālistiskā internacionālisma ideoloģijas kraha,krieviem nav ko piedāvāt.Vienīgi iekarošana,laupīšana,verdzība.Ne velti viņi vēl tagad nēsā Staļina portretus,kura vadībā miljoniem krievu iznīcināja.Tie ir vergi,kuri grib kļūt
Kanibalam
K
Es neloloju ilūzijas par Krieviju un tās politiku un mērķiem, tikai aicinu kritiskāk paskatīties arī uz ASV rīcību, eiforija par ASV demokrātiju un politiku ir krietni pārspīlēta. Piem. Panama, Čīle, "Kas ir labs priekš "United Fruits" ir labs priekš ASV" etc
arturs
a
domaaju ka konkreetas sankcijas vispaar nav iespeejamas. Krievija jau nav PSRS, kurai ekonomika bija tikai savas valsts ietvaros. Ja pielitos kaadas sankcijas, taas taadaa pashaa veidaa buus veerstas pret eiropas iedziivotaajiem.
lno
l
Par pēdējo rindkopu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas