Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Attīstīsimies un pilnveidosimies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Molibdēns
M
Neesmu Rancāne un neesmu žurnālists, vai beidzot esat sapratis? Kaut kas jums ar loģiku nesokas, toties demagoģijā esat liels meistars. Droši vien esat apdauzīts ar reliģiju, tāpat kā Rancāne cieš no tās tumsonības .
un
u
Vai tad Annu Rancāni atlaida?
zane
z
Opijs tautai Nr 1 - Dinamo Rīga , opijs tautai Nr 2- Diena , opijs tautai Nr 3 -?
Dačuks
D
Bija Dienā tāda Madara Fridrihsone? Kur palika? Arī izmeta? Diena kļuvusi par vienu lielu Nedienu. Taisni šausmas, kā var nogremdēt kādreiz tik lasāmu laikrakstu. Vecie āži gatavoja sev ruporu, nogremdēja avīzi un paši arī - pa burbuli!
KLM
K
bet Rancāne arī neko nav rakstījusi par vietējiem šleseriem. Vai saprotat? .................................................. ............................................................ ............................... Nesaprotu, jo arī Jūs neko neesat rakstījis par vietējiem šleseriem. Vai saprotat? Un Rancāne tā sliktā, bet Jūs tas labais?
ha-ha
h
Atvaino ,Kozjola kungs,bet Dienu nelasu tieši,kopš pārdošanas procesiem,un portālā vnk reizumis ieNĀku,ar domu,ka varbūt būs kāda no citiem portāliem atšķīrīga ziņa.Dienas objektivitātei vairs neticu.Tā kā neobjektīva ir arī NRA,tad secinājums viens-normāla dienas laikraksta Latvijā vairs NAV! ===================== PATIESĀK VAIRS NEVAR PATEIKT!
Molibdēns
M
Kāpēc tad Diena nav vērsusies prokuratūrā ar iesniegumu par Šlesera, Laventa, Kargina utt. noziedzīgajiem darījumuiem, bērniņ? Varbūt tāpēc, ka tai nav pierādījumu? Un varbūt tāpēc, ka katram jādara savs darbiņš, ko? Žurnālistam -- savs, bet prokuroram -- savs! Bet vai tad Dienai nevajadzēja rakstīt par Šlesera utt. šaubīgajiem darījumiem? Saprotat, ne? Rancāne nedz vērsusies prokuratūrā - , tas ir OK, Diena arī nav vērsusies pret Šleseru -- bet Rancāne arī neko nav rakstījusi par vietējiem šleseriem. Vai saprotat?
lauķe
l
Pasaki , kas tavi draugi un es pateikšu , kas esi pats! Veca patiesība, kas vistiešāk attiecas uz Koziolu jau kopš G - 24 laikiem.......
Zelma Birzniece
Z
Aizmirsu piebilst-Dienai attīstību garantēs tādi kā Grostiņš,Graudiņš,Točs
KLM
K
Žurnālists nav prokurors, ko jūs, būdams bērna vecumā, acīmredzami nesaprotat. ................................................ ............................................................ .................... Un no kurienes Jūs rāvāt, ka esmu apgalvojis, ka žurnālists ir prokurors? Jūs pārmetāt Annai, ka viņa par gļēvu, lai rakstītu par kaut kādu tur Daugavpilī noslepkavotu deputātu, par sarkano apsēstu Rēzekni utt., pārmetāt viņai, ka raksta tikai par baznīcām, bet es, atšķirībā no Jums, uzsvērti pieklājīgi Jums ieteicu vērsties prokuratūrā, bet Annai turpināt rakstīt par baznīcām, jo viņai tas izdodas vislabāk. Frāze Jūsu komentāra ''tā nu tas ir, par patiesību pateicas, pat ja tā ir rūgta'' liek nojaust, ka esat stipri augstās domās par sevi - vienīgo patiesības nesēju.
Molibdēns
M
Izbrīna tas, ka Jūs, cienītais, to visu pamanot, rakstāt komentāru, nevis iesniegumu prokuratūrai ==== Jūs esat pārāk stulbs, lai saprastu, ka materials žurnālista rakstam nav tas pats, kā prokuratūras kriminālprocesam, citādi pēc Dienas rakstiem par Lembergu viņu jau sen vajadzēja ietupināt cietumā mūža ieslodzījumam. WikiLeaks nav kļuvis par pamatu nevienai no pasaules valstu prokuratūrām, un tā tālāk. Žurnālists nav prokurors, ko jūs, būdams bērna vecumā, acīmredzami nesaprotat. Ir vesela virkne rakstu žurnālistikā, kas nav kļuvuši par kriminālprocesiem, jo žurnālistam pietiek ar faktiem, bet prokuratūrai vajag vēl, lai tie fakti būtu iestiprināti pierādījumos saskaņā ar Krimināllikumu. Bijuši raksti par prostitūciju modeļu biznesā, par tirgošanu ar ietekmi, par augsto ierēdņu saikni ar mafiju -- bet tas viss iztiek bieži vien bez prokuratūras, un gandrīz vienmēr bez cietuma. Jūs esat pārāk sekls, un jūsu komentāri stulbi, tā nu tas ir, par patiesību pateicas, pat ja tā ir rūgta.
0_o
0
Tikpat ticami kā ja būtu pateicis, ka firmas īpašniece ir tā fifīgā mulate-dziedātāja Kelly Rowland vai arī Eminem. Vai Maikls Džeksons - viņš ir izteicis tikpat lielas pretenzijas uz Dienu kā līdzšinējie imitētie "īpašnieki" :) ak, jā - SestDienu vairs nepērku un nelasu. Pagaidām interesanta lasāmviela šķiet žurnāls "IR".
vetis
v
Nu, paldies. Sen nejutos tik pagodināts! Mani ,nosaukt par žurnālistu. Es veselu nedēļu tagad ,kā spārnos būšu. Un visiem radiem ŗādīšu! Saprotu, ka kļūda bet tomēr, paldies.Patīkami :)
bet ziniet
b
:))). Nu protams:)). Bet kāpēc gan jūs vēl šeit?
Martins1
M
Vai esi mēdijam pietuvināta persona, kad tā spried? Domāju, kad tevis pieminētam izdevumam, ir augstāka morāles latiņa, lai rakstītu citos portālos nomelnojošus viedokļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas