Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Augstākā alga valstī tomēr būs premjeram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:)
:
ATSLĒGAS VĀRDI = MUĻĶUZEME
kapeika
k
ja vien - ar savu PERSONĪGO MANTU un pakaļu atbildētu.
Populists
P
breste 17:50 .....Tāds kā jocīgs... Dombrovskis ir taču no "ĻAUNĀ LAIKA"..........lai valsts zagļi saņemtu 1 - 2 štukas mēnesī, pensijas jāsamazina vēlreiz ... un jūtami, PVN, majokļa nodokli pacels !!! Vai, vai, vai ...................!!!
Vai kads var atbildet???
V
JAUTAJUMS: Ka tas nakas, ka cilveks pec klusanas par premjeru atri vien klust par miljonaru? Tad jau sanak, ka premjera alga ir videji 100-150 tukst. menesi! Vai ta ir? Saubos. Tad, kur vini so naudu "nopelna"!!! Kur ir Maizitis & Co? ??Ja, cik labi dzivot "mulku zeme"!!!!! Kauns par sadu sistemu!
ērce
ē
Civilizētā valstī algu saņēmēji paši netirgotos par to, cik daudz viņi "saņems". Šādu jautājumu izlemtu neatkarīga valsts iestāde, kura to tā nekādu labumu neiegūst -- tieši vai netieši.
Bet
B
Nu jā, nāks šķēle, un tam jau nepietiks ar 1 900 Ls algu! Tāpēc jau kamēr pie varas Dombrauskis, tas jānostrādā un alga jāuzliek pietiekami liela, lai par tās lielumu vainotu Dombrauski!
pilsone
p
tu jau ari nestrādā
breste
b
Lai Dombrovskis saņem lielāko algu, tikai lai izved mūs no šīs bezpalīdzīgās situācijas.
incanti
i
vai taupības nolūkos nevarētu pieņemt premjeru darbā uz pusslodzi?
ciepa
c
pareizi,ka ta nav alga premjeram.To tikai atlaujas Dombrovskis,neviens cits par to nestradas. Prezidentam jau vel ir dazadi prezentacijas lidzekli utt.
pievienojos plakanais
p
es arī nē - nervi, spiediens no 'koalīcijas partneriem' un starptautiskā līmeņa +vēl viss pārējais sviests..pa 1908Ls uz papīra?? paldies par kūkām
perikls
p
Pēc būtības visai pareizs lēmums, jo LV ir demokrātiska nevis prezidentāla republika, un LV prezidents ir vairāk kā simboliska figūra. Turpretim premjers tiešām ir melnā darba darītājs, un atalgojums tāpēc pienākas lielāks nekā prezidentam.
plakanais
p
Es par tādu algu (1908 LS UZ PAPĪRA )par premjeru nestrādātu.
tabu
t
Sodienas apstaklos kad Latvijas valsts ir bankrotejusi, kad 50% Latvijas iedzivotaju dzivo nabadziba, ber 58% dzivo nabadziba un pusbada Ministru prezidentam ir amorali un nekaunigi sanemt tik lielu algu Ls,1908/menesi, ja pensionari sanem tikai Ls, 100-200/menesi pensiju ar kuru nav iespejams dzivot kaut cik cilveka cienigu dzivi. Reala alga Ministru prezidentam, sodienas apstaklos Latvija, butu Ls,1000/menesi, pirms nodoklu nomaksas, bet ministriem Ls,500-600/menesi pirms nodoklu nomaksas.
Nācijas slepkavas
N
Grūtniecēm, kaunajām mātēm un zīdaiņiem tomēr noņēma. Pakldies par to!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas