Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Augšupeju Latvija var gaidīt tikai 2012.gada rudenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
;)
;
nu ko skalo smadzenes -latvieši pārdoties visus biznesus -taisam sanatoriju pasaules varenajiem ;DDD lieliski!
I.Gr.
I
Slavenais astrofizikjis Stiivens Hawkings par astrologjija teica taa: Kaada gan dalja ir pasaules izplaatiijumaa esoshajaam zvaigzneem par paaris makromolekuulaam uz zemes? (Es tam varu tikai piekrist. Astrologjija ir bleenjas!).
Nezinītis
N
Biznesa augstskolas "Turība" profesors, jurisprudences doktors Andris Plotnieks uzskata, ka pašreizējā nodokļu politika balstīta tikai uz vienu aprēķinu – izpumpēt no iedzīvotājiem ik gadu arvien lielākas naudas summas. Precīzi un skaisti pateikts. Tikai jāpiebilst, šīs naudas summu pumpēšana vērsta uz nabadzīgā un vidējā slāņa putināšanu. Bagātais slānis turpina dzīvot siltumnīcas apstākļos, bankrotē tie, kas sāk dzīvot pāri saviem reāliem ienākumiem, tieši tāpat, kā šodien bankrotē latvijas valsts. Ceļam dārgākos tiltus eiropā, gaismas pilis, koncertzāles, taisnojam lauku ceļus bez vajadzības, jo tieši šais celtniecības procesos notiek visvienkāršākā valsts naudas izzagšana. Sudraba atklāj šīs shēmas, bet par to neviens neceļ ne ausu. Ja mūsu valsts izzadzējiem būtu pieejami visi eiropas līdzekļi, tad pēc gadiem 20 vajadzētu celt nodokļus visā eiropas savienībā, stāvoklis būtu tieši tāds pats, kā šodien latvijā. Uz visas pasaules nav tik daudz naudas, kas spētu šos negaušus apmierināt. Ēdot rodas apetīte. Galvenais bagāto ienākumu avots ir dividentes, bet no tām, kā jau saudzēšanas režīmā, nezkāpēc nodokļus maksā 2,6 reizes mazāk, nekā visi pārējie pilsoņi no saviem ienākumiem. Varam balsot par kādām progresīvām partijām gribam, ja neseko, par pastrādātiem nedarbiem, tūlītēja rīkste, šinī gadījumā deputātu atsaukšanas iespēja, deputāti, gluži vienkārši, neiztur varas un naudas pārbaudījumu, jo atbildība ir tikai skaļos vārdos, bet nekā konkrēta, taustāma. Kādreiz uztraucāmies par iedzīvotāju izvešanu no valsts, sveštautiešu ienākšanu. Šodien tas viss notiek tā pat, tikai ar mūsu pašu rokām un modernizētā, slēptākā veidā, un iedzīvotāju izbraukšana notiek 10tiem reižu lielākos daudzumos. Neviens valstsvīrs pat nejūtas vainīgs par notiekošo, par mērķtiecīgi radītajiem apstākļiem latvijā, kas daļai iedzīvotāju, bomžiem, daudz neatšķiras no sibīrijas, it seviški tie kas ir nosaluši un nosals turpmāk. Veidotā nodokļu politika šo bomžu kontingentu tikai strauji palielinās..
!
!
Pat tevi un to astrolopu pārdodot Rietumu zinātniekiem fenomena pētīšanai, naudas nebūs pietiekami. "Starptautisko aizdevēju finanšu atbalsta programmas ietvaros pēdējais maksājums, ko Latvija saņems, paredzēts 2011.gada sākumā, tātad no 2012.gada mums būs jāspēj gan pašiem finansēt visus savus izdevumus, neveidojot budžeta deficītu, gan atdod parādus. Ja pēc krīzes valsts budžeta ieņēmumi nepalielināsies, tad draud vēl lielāka izdevumu samazināšana nekā šobrīd problemātiskie 700 miljoni.."
Kārlis
K
Absolūti tumsonīgi komentāri! Nožēlojami, ka mums vēl bariem ļaužu ar marksistiski-materiālistikiem uzskatiem!
CIO
C
Apbrīnojami - ja redaktors atvēl slejas astrologu prognozēm, tad kādēļ vēl Šamaņi 2020, Baltā Brālība, Reps pret Pasaules galu un protams cien. Blondīņu Federācija nav komentējuši šo visai analītisko un pragmatisko prognozi?
abet
a
astrologu murgi - tieši tas kas trūkst kad jāstrādā.
eksis
e
izskatās, ka Latvijas astrologi daudz labāk orientējas vietējās tautsaimniecības īpatnībās nekā ierēdņi un politiķi.
bush
b
Varbūt tāpēc arī esam dirsā, ka astrologi tiek rindoti pie svarīgajām ziņām. No Dienas negaidīju.
gastrologu asociacija
g
Yesss ! Precīzi !
gastrologu asociacija
g
Kas tur neskaidrs ! Dombrovskiešu tukšmuldēšanas komandasd papildinājums.
!
!
" Latvija ir laba vieta, kur iespējams spēcīgi attīstīt alternatīvo medicīnu, dziedniecību, visu, kas saistīts ar sarežģītu slimību ārstēšanu. Tāpat Priede atzina, ka "Latvijas valsts potenciālās nozares ir visas neatļautās, riskantās un bīstamās, piemēram, seksa, ieroču un narkotiku industrija. " :D:D:D Nez, pati Priede ir izmantojama seksa industrija? Ja nu valsts pavel?
gastrologu asociacija
g
Tā varētu būt gan - tad laikam būs labdariem jāsāk arī aizņemtās pamatsummas atdot - tad varētu sākties strauja, pilnīgi, augšupeja !
!
!
Astrologs par ekonomiku... :D Nu loti nopietni! Sievietem, kas zile nakotni, tas deres.
Jurītis
J
ja valdība tiks veidota no četrām partijām, lai iegūtu saeimā 92 vietas, kas ideologisku apsvērumu dēļ var būt tikai vienā kombinācijā Vienotība+ZZS+PLL+SC. Tad mēs nesagaidīsim ne izaugsmi, ne eiro bet gan rubli un totālu pagrimumu (padomju okupācijas gadi nr.2).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas