Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Augustu sola lietainu

Augustā sinoptiķi sola nepastāvīgu un mēreni siltu laiku, Diena noskaidroja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūrā. 

Augusta pirmajā dekādē gaidāms nepastāvīgs laiks ar īslaicīgu lietu, vietām arī stipru lietu un iespējams arī pērkona negaiss. Dažās dienās tomēr gaidāms arī sauss un saulains laiks. Gaisa temperatūra naktī gaidāma +11, + 16 grādu, bet dienā + 19, + 24 grādu. Dekādes sākumā gan būs siltāks un gaiss sasils līdz +25, +27 grādiem.

Mēneša otrajā dekādē saulains un sauss laiks pieturēsies tikai dekādes sākumā, kad naktī gaidāmi + 8, + 13 grādi, bet dienā + 14, + 24 grādi. Turpmāk dekādes otrajā pusē mākoņu daudzums ievērojami palielināsies, dienas būs lietainas un ducinās pērkons, un arī laiks kļūs vēsāks.

Trešās dekādes pirmajā pusē gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, arī lietus gāzes un pērkona negaiss. Dekādes otrajā pusē laiks gan uzlabosies un gaidāmas saulainākas dienas, bez nokrišņiem. Gaisa temperatūra naktī sasils līdz + 9, + 13 grādiem, bet dekādes otrajā pusē jau vairs tikai līdz + 5, + 10 grādiem. Dienā dekādes sākumā gaidāms + 17, + 22 grādus silts, bet dekādes otrajā pusē gaisa temeperatūra iesils  līdz + 19, + 24 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas